Olohuonekuvia

25.10.2014
Tässä teille vielä lisää kuvia uusitusta olohuoneestamme. Tavarat alkavat pikku hilja löytää paikkansa. Mies teki seinälle tuon hyllyn. Vielä on vähän hakusessa, mitä siihen laitetaan. Täytyy mallailla eri vaihtoehtoja. Lattia on vielä paljas, mutta en halua siihen nyt mitään väliaikaisratkaisua (vanhaa mattoa), kun uusi on jo tulossa. Mitähän kivaa tänne vielä keksisi?


8 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen olkkari!
  Mukavaa lauantaita Krisse<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään. Miehen tyttö poikkesi äsken ja näki olohuoneen ensimmäisen kerran muutoksen jälkeen. Tyttö on tottunut näkemään olohuoneen punaisena koko elämänsä. Hän katseli uutta ilmettä hiukan haikeana. Vaatii varmasti hiukan totuttelua ja sulattelua tämä uusi väri, mutta sellaista elämä on. Välillä asiat vain muuttuvat ihmisten mukana.

   Poista
 2. Anonyymi26.10.14

  Kauniilta näyttää :) ja on kyllä iso muutos edelliseen,mutta minusta oikein onnistunut muutos :) kotoisan oloista ja sen näköistä,että tuolla olohuoneessa taatusti viihtyy :) ihana tuo lepotuoli tähtityynyineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lepotuoli on kyllä mun uusi lempparipaikka. Siinä oikeesti pystyn lepäämään ja rentoutumaan. Sekin asia, kun vaan on joskus opeteltava ;)

   Poista
 3. Anonyymi26.10.14

  Onpa hieno! Tykkään selkeydestä ja väreistä! Oikein onnistunut!!!
  K ;)

  VastaaPoista
 4. Vitsin hitsikkä kun kivan näköistä!!!!! <3 Ihanat nuo lipaston päällä olevat tähti alustat!!!! Kyllä tuolla kelpaa nyt rentoutua ja kotoilla :) Ihanaa viikkoa sulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tähdet olen ostanut pari vuotta sitten Lahdesta Millan Puodista. Muistaakseni ovat RM:n.
   Muksaa viikkoa sinullekin!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan