Olohuoneen tilannekatsaus

18.10.2014

Ihan ensimmäiseksi pyydän anteeksi huonolaatuisia kuviani. Otin ne äsken nopsaan kännykälläni ennenkuin mies alkaa maalaamaan. Ihan järkkyjä, mutta kyllä niistä nyt jotain kuvaa saa tuosta olohuoneen tilanteesta.Eli tässä mennään. Seinien puhdistaminen ja kulmien sekä listojen rajojen maalaaminen kahteen kertaan on nyt tehty. Pidämme vanhat listat, joten emme lähteneet irrottamaan niitä, vaan mies suojasi ne teippaamalla. Kattolistat ovat todella leveät, kaksiväriset. Mies on aikanaan edellisen kerran huonetta rempatessaan tehnyt ne itse. Niiden irrottaminen olisi ollut todella hankalaa ja työlästä, joten katsoimme parhaaksi antaa niiden olla paikoillaan. Samalla varmistetaan, että ne pysyvät ehjinä.

Edelleenkin mä kierrän tuolla katsomassa tuota uutta maalia, että kuinka se kellertää. Miehen kanssakin siitä juteltiin. Jäljellä oleva punainen seinä ja kattolampun kupu ovat nyt ne syyt kai, miksi mä aina vaan näen tuon värin hiukan kellertävänä. Kyllä jänskättää, millainen tuosta tulee.


Lopuksi vielä hauska vinkki huonekalujen siirtämiseen niin, ettet naarmuta lattiaa. Laita jokaiseen huonekalun jalkaan pariton sukka etkä naarmuta. Hätä keinot keksii.

Kirpsakkaa lauantai-aamua teille kaikille! Meillä oli aamulla -8 astetta.

8 kommenttia:

 1. Mukavanoloinen blogi, liityin lukijaksesi. Jään seuraamaan remonttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja tervetuloa lukijakseni! Seinien maalaus loppusuoralla. Sitten vielä oven ja uunin maalaus. Tuntuu hyvältä!

   Poista
 2. Anonyymi18.10.14

  Villasukkaa on käytetty monet kerrta, kun yksin on pitänyt siirrellä. Loistava apu!
  Toivotaan, että väri muuttuu siksi oikeaksi!
  K ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pikku hiljaa alkaa miellyttää entistä enemmän mun silmää!

   Poista
 3. Anonyymi19.10.14

  En malta odottaa,että remontti olisi valmis ;) siitä tulee varmasti oikein hyvä :) mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään meinaa malttaa. Aamulla ensimmäisenä meni olkkariin katselemaan seinien uutta väriä. Tsuumailin, kuinka se käy yhteen kirjahyllyn kanssa. Tänään vielä viimeiset maalaukset ja sitten lattian pesuun ja sitten saa lipastonkin paikoilleen. Harmi, kun sohvan saa vasta loppuviikosta!

   Poista
 4. Olipas hyvä tuo sukkavinkki! Me ollaan kiskottu pyyhkeen avulla painavia kamoja huoneesta toiseen, mutta nuo sukat oliskin ollu paljon kätevämmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi näppärästi siirtyi kirjahyllynkin osat yksinkin liikuttaen!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan