Blogin takanaOlen Krisse ja touhuan Arjen helmiä blogin takana. Blogini on saanut alkunsa syksyllä 2014 pitkällisten "kasvukipujen" jälkeen. Kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Aluksi oli vain vaikeaa löytää omaa tyyliä, mutta pikku hiljaa blogista on muovautunut oman näköiseni.

Blogini aihepiiri on laaja, mutta mieluiten kirjoitan sisustamisesta, remontoinnista ja puutarhasta sekä niihin liittyvistä aiheista. Naisena myös kauneus ja muoti ovat lähellä sydäntäni ja vilahtavat satunnaisesti blogissani.

Asumme vuonna 1939 rakennetussa rintamamiestalossa, jonka on aikanaan rakennuttanut kylässä toimineen tiilitehtaan johtaja. Tiilitehtailijan kuoltua hänen kotihengettärensä, Hilma, peri talon  ja asui talossa kuolemaansa asti. Olemme mieheni kanssa remontoineet taloamme mieleiseksemme. Paljon on tehty, mutta paljon on vielä tekemättäkin. Kesäisin suurin osa ajasta menee hoitaessa n. 4500 neliön kokoista pihaa. Sisustustyylimme on hyvin monipuolinen ja persoonallinen. Pidämme paljon aidosti vanhoista esineistä, huonekaluista ja astioista. Tykkäämme myös yhdistellä uutta ja vanhaa. Värit ovat alkaneet pikku hiljaa hiipiä myös mukaan kotimme sisustukseen. Kirpputoreilta löytää ihania aarteita ♥

Sitä, tätä ja tuota, sopivasti vähän kaikkea :) Siitä muodostuu Arjen Helmet ♥ Toivottavasti viihdyt blogini parissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan