Blogin takana

Olen Kristiina ja touhuan Arjen helmiä blogin takana. Blogini on saanut alkunsa syksyllä 2014 pitkällisten "kasvukipujen" jälkeen. Kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Aluksi oli vain vaikeaa löytää omaa tyyliä, mutta pikku hiljaa blogista on muovautunut oman näköiseni.

Blogini aihepiiri on laaja, mutta mieluiten kirjoitan sisustamisesta, kierrättämisestä ja neulomisesta. Naisena myös kauneus ja muoti ovat lähellä sydäntäni ja vilahtavat satunnaisesti blogissani. 

Sisustustyylini on hyvin monipuolinen ja persoonallinen. Pidän paljon aidosti vanhoista esineistä, huonekaluista ja astioista. Tykkään myös yhdistellä uutta ja vanhaa. Värit ovat alkaneet pikku hiljaa hiipiä myös mukaan kotini sisustukseen. Kotini kaikki huonekalut on ostettu käytettyinä tai saatu ilmaiseksi. Kirpputoreilta löytää ihania aarteita ♥

Sitä, tätä ja tuota, sopivasti vähän kaikkea. Siitä muodostuu Arjen Helmet ♥ Toivottavasti viihdyt blogini parissa.


1 kommentti:

  1. Hei Kristiina! Löysin eka kertaa blogiisi mutkien kautta ja ihastuin kivaan tyyliisi blogata ja jakaa arjen helmiä. Tykkään samoista asioista kuin sinäkin - käsitöistä, palapeleistä, kirjoista, kirppareista jne. Harmi, kun kirpparit ovat nyt kiinni! Mukavaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan