Tehosteseinä olohuoneeseen tiilitapetilla

15.11.2017

                                                                                                         Kaupallinen yhteistyö: Tapettitaivas


Teimme kolme vuotta sitten olohuoneeseemme pintaremonttia, mutta värivalinta ei silloin ihan osunut nappiin ja siitä asti asia on minua vaivannut. Loppukesästä pääsimme sitten miehenkin kanssa yhteisymmärrykseen olohuoneen uudesta ilmeestä ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Heti alusta asti oli selvää, että yhdelle seinälle tulee jokin tehostetapetti. Seinäksi valikoitui sitten tuo pystyuunin takana oleva ruokailuhuoneen puoleinen seinä. Tähän saumaan sattui sopivasti kaupallinen yhteistyö Tapettitaivaan kanssa, josta sain valitsemamme tapetin todella edulliseen hintaan. Mies ihastui tähän Tapettitaivaan tiiliseinätapettiin Level tiili harmaa-graige 2234-03, joka miellytti myös omaa silmääni, joten laitoin tapetin tilaukseen.Aiemmin seinä oli siis vain maalattu, kuten kaikki muutkin olohuoneemme seinät. Ihan suoraan tuohon maalatun lasikuitutapetin päälle ei tapettia voinut laittaa, vaan seinä piti levyttää ja saumat kitata ja hioa. Ennen seinän tapetointia levytetty seinä vielä pohjamaalattiin.
Miehelle tapetointi on tuttua puuhaa, joten yhden seinän tapetointi tapahtui aika nopeasti ja helposti. Valitsemamme tapetti oli kohdistettava tapetti, mutta siitäkään huolimatta tapetointi ei aiheuttanut ongelmia. Asiaa edesauttoi myös se, että kyseinen tapetti oli tukusaa ja helposti käsiteltävää. Täytyy kyllä sanoa, että ihan hurjasti antaa huoneelle näköä ja ryhtiä, kun yhdellä seinällä on jokin tehostetapetti. 

Tapettitaivas.fi sivulla voit ideoida, suunnitella, löytää ja tilata tuhansien vaihtoehtojen valikoimasta juuri sinun sisustukseesi sopivat tapetit. Voit myös tehdä esivalintaa ja asioida huolella valittujen webpartnerien luona saaden hyvää henkilökohtaista palvelua tai voit kiittää webpartneria saamastasi hyvästä palvelusta verkkotilauksen yhteydessä. Tapettitaivas lupaa sinulle uudistuvat, monipuoliset mallistot ja korkealaatuiset tuotteet. Valintatyökalujen avulla voit suodattaa tapettituotteita värin, tyylin, brändin ja tai kaikkien näiden kesken löytääksesi helpommin oman suosikkisi. Isoa osaa tuotteista voit katsoa myös virtuaalihuoneen seinällä. 

Tykkään lopputuloksesta tosi paljon. Samall kertaa maalasimme myös olohuoneen seinät, katon ja pystyuunin, mutta niistä lisää omassa postauksessaan. Kiitos vielä kerran Tapettitaivaalle ihanasta tapetista! 28 kommenttia:

 1. Hieno tapetti!
  Ja tuo teidän pystyuuni on upea!
  Mukavaa keskiviikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Meillä on kaksi noita pystyuuneja. Toinen, vähän pienempi, on ruokailuhuoneen puolella. Molemmat uunit ovat meillä talvisaikaan jatkuvassa käytössä. Juuri eilen saimme taas lisää polttopuita telveksi. >Nyt on taas millä lämmittää. Kiva keskiviikkoa Sinullekin, Sari ♥

   Poista
 2. On niin ihanan muutoksen tuo teidän olohuone saanut että ♥ En malta koska nään livenä koko paketin!!! Nuo pystyuunit on niin romanttisia, mikä olisi talvipakkasilla kuunnella tuossa puiden risahtelua kuuman juoman kanssa... Onneksi on vielä omat asuntokaupat mahdollisesti edessäpäin, täytyy miettiä missä kolosessa sitä sitten mieluiten miehen kanssa yhdessä käpristelisi ♥ Ihanaa päivää ja viikon jatkoa Krisse :) Harmi ettei tänään nähty!

  VastaaPoista
 3. Hauska tehosteseinä ja antaa ruokailutilalle ihan erilaisen ilmeen. Onnistunut valinta!
  Kivaa keskiviikkoa Krisse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Minustakin seinä on upea ja tapettivalinta täydellinen.

   Poista
 4. Ihana tapetti! Sopii hyvin tuohon seinään.
  Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Mies valitsi tapetin ja onnistui kyllä valinnassa. Tykätään kaikki tuosta tosi paljon.

   Poista
 5. Nätti tapetti, sopii hyvin tuohon!

  VastaaPoista
 6. Ei ihme, että pidät lopputuloksesta. Kuvistakin näkee, että tapettiseinä tuo syvyyttä olohuoneeseen. Pönttöuunikin korostuu hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ♥ Yhden seinän tapetoinnilla on tosiaankin suuri merkitys koko huoneen ilmeeseen. Tykkään ♥

   Poista
 7. Näyttää niin hyvältä!
  Tykkään niin noista pystyuuneista!
  Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Pystyuunit ovat kyllä ihania. Meillä niitä on kaksi. Molemma ovat käytössä läpi talven.

   Poista
 8. Oi miten ihanalta näyttää, niin upea!! Mukavaa viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 9. Tulipas uudesta seinänstä todella tunnelmallinen! Varmasti miellyttää silmää paljon enemmän ja yksityiskohdat ovatkin aina mukavia :)

  Oman huoneeni yksi seinä onkin tapetoitu sanomalehti-tapetilla ja sekin on hauska ratkaisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenni ♥ Kyllä tuo uusi seinä miellyttää silmää. Värimaailma ja tyyli ovat mieluisat. Sanomalehtiseinä on myös varmasti upea.

   Poista
 10. Tosi makee, mä oon haaveillut tiilitapetista vuosia muttei vieläkään oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Nyt vaan tuumasta toimeen ja tekemään haaveista totta. Tapettitaivaasta löytyy paljon erilaisia ihania tapetteja. Kannattaa tutustua!

   Poista
 11. Nätiltä näyttää! ♥ Ja hauska kyllä toi tilojen välinen kaariaukko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Tuo kaariaukkokin pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa, kun tuolla seinällä on tuo tapetti. Tykkään ♥

   Poista
 12. Tapetointi meni kyllä aivan nappiin, tehosteseinä näyttää upealta. Kiitos vinkeistä ja inspiraatiosta :)

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan