Helpotusta säilytysongelmiin Orthexilta

26.4.2017

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

Me asumme sota-aikana rakennetussa omakotitalossa, jossa säilytystilat ovat erittäin huonot. Luulen, että moni muukin vanhassa rintamamiestalossa asuva on törmännyt tähän samaan ongelmaan. Säilytystiloja ei vain ole tai ne ovat hyvin vähäiset. Tiedän, että meillä yläkerran lastenhuoneessa on ollut sivukomerot molemmissa reunoissa, mutta ne on poistettu käytöstä remontoinnin yhteydessä ja otettu käyttöön ns. huonetilana. Itse en olisi tehnyt niin, koska ne ovat olleet oikeastaan koko talon ainoat säilytystilat. Niiden poistamisen jälkeen on esimerkiksi yläkerran rappukäytävään tehty pieni säilytystila (ei käytännöllinen) ja hankittu huoneisiin irtokappeja tavaroiden ja vaatteiden säilyttämiseen. Elämä ilman kunnollisia säilytystiloja on aika kauheaa, kun millään tavaroilla ei ole oikein selkeää omaa paikkaansa. Tavaroita tulee vaan työnnettyä "johonkin" kunhan vain saa ne pois käsistään. Tämä puolestaan aiheuttaa sen, että meillä etsitään aika usein kadonneita tavaroita ja mietitään, kuka on viimeksi tarvinnut ja missä?

Tämä säilytystilojen vähyys on varmasti syy myös siihen, miksi meidän naulakot ovat aina täynnä takkeja ja hattuhyllyllä olevat korit pullistelevat huiveista, pipoista ja tumpuista.  Rehellisesti sanottuna tämä tilanne vallitsee meillä ihan ympärivuoden, koska esimerkiksi talvivaatteiden vieminen kesäsäilöön tuntuu niin haasteelliselta, kun oikeasti ei vain tiedä, mihin ne säilöisi. Kevät alkaa olla juuri nyt siinä vaiheessa, että tämä kausivaatteiden säilöntä ruljanssi on taas enemmän kuin ajankohtainen. Niinpä Orthexin kanssa solmimani yhteistyö tuli juuri parhaaseen aikaan ja pääsin uudelleenjärjestelemään meidän naulakot SmartStore Basket -säilytyskoreja apunakäyttäen.

Ihastuin näihin SmartStore Basket-säilytyskoreihin niiden kauniin ja siistin ulkonäön vuoksi. Vanhat korit naulakoiden päällä saivat siis heti oitis lähtöpassit ja huivit, päähineet ja käsineet löysivät oman paikkansa uusista koreista. SmartStore Basket säilytyskoreihin on saatavana myös kansia, joiden ansiosta koreja on helppo pinota päällekkäin. Lisäksi säilöttävät tavarat ovat kannen alla suojassa pölyltä (,jota ainakin meiltä löytyy). Kaikki korit ovat yhtä leveitä, joten niiden pinoaminen päällekäin onnistuu hyvin.


SmartStore Basket-säilytyskoreja on saatavana kolmessa eri koossa ( 8,12 ja 16 litraa ) ja kahden eri värisenä (valkoinen ja tumman harmaa). Valitsin meille noita valkoisia koreja, koska ne ovat minusta jotenkin tosi raikkaan näköisiä. Orthex tarjosi minulle blogiyhteistyön tiimoilta SmartStore Basket- säilytyskoreja kaikissa kolmessa eri koossa. Tuonne naulakon päälle valitsin nuo kaikista suurimmat korit.

 Eteisen naulakko ennen ja jälkeen


Kuistin naulakko ennen ja jälkeen

Nyt kun olen saanut naulakot siistimpään kuntoon, jatkan noiden loppujen korien kanssa järjestelyä tuolla kodinhoitohuoneessa. Ainakin kaapin päällinen pistetään uuteen uskoon ja jos koreja riittää, siirryn kaappien sisäpuolelle.

SmartStore Basket–tuotteita saa ostaa ainakin seuraavista tavarataloista: Anttila, Kodin1, Citymarket, Prisma ja Bauhaus.

8 kommenttia:

 1. Ovatpa siistin näköisiä! Noihin saa piiloon vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, itse ihastuin heti näiden kauniiseen ulkonäköön ja mukavasti niihin upposi tavaraakin!

   Poista
 2. Noissa koreissa on ihana tuo puupäällinen, tuo ulkonäköön heti lämpöä lisää :) Tulipa teille nyt siistiä, korit imevät itseensä yllättävän paljon tavaraa! Oikein ihanan hauskaa vappuviikkoa Krisse ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja ♥ Nuo bambukannet antavat heti lisää näköä koreille ja mikä ihaninta tuota kantta voi käyttää vaikka pikkutarjoittimena.

   Poista
 3. Nuo Basket-tuotteet ovat todella kauniita, meilläkin muutama käytössä. Meillä vaan ongelmana, kun tavarat ei löydä takaisin paikoilleen vaikka kuinka Basketit kutsuisivatkin kauneudellaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa...tuo on tietysti haasteellista, mutta jospa ne tavaratkin alkaisi pikku hiljaa sujahtelemaan noihin koreihin!

   Poista
 4. Voi mä niin tiedän tuon tunteen, kun säilytystilaa ei ole! :P Mutta toisaalta, meille on sen ongelman myötä ajautunut aika monta kaunista ja vanhaa kaappia ja lipastoa :D Perinteistä naulakkoa meillä ei ole ollenkaan, vaan ulkovaatteillekin on umpinainen kaappi kuistilla, sinne saa kivasti kaikki lasten kuraiset lenkkarit piiloon. Sellaista tää on, vanhassa pikkuruisessa talossa eläminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläistähän tämä elämä on. Vanhat kaapit ovat toki upeita, jos sellaisia sattuu jostain löytämään sopuhintaan. Mäkin tykkäisin, että ulkovaatteilla ja kengillä olisi sellainen. Tosin luulen, että meillä ainakin kengät jäisivät silti kaapin ulkopuolelle :))

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan