Apua polttopuiden kantamiseen ja sisäsäilytykseen Stalalta

2.4.2017

Vaikka elämme jo huhtikuun alkupäiviä on ilma vielä ulkona kolea ja yöt kylmiä. Viime aikoina ilmaa on viilentänyt myös huomattavasti rajut tuulet, jotka ovat riepotelleet maatamme useampina päivinä. Niinpä ainakin meillä lämmityskausi on vielä täydessä vauhdissa. Puulämmitys on jotenkin niin paljon lempeämpi kuin pelkkä sähkölämmitys ja luohan se elävä tuli ja puiden ritinä uunissa aina niin ihanan kotoisan tunnelman. Eipä sitä tulta katsellessa enää juurikaaan muista ulkona tuivertavaa tuulta niin ihanan rentouttavaa tuo tulen katseleminen ainakin minun mielestäni on.


Näin lämmityskauden vielä ollessa hyvässä vauhdissa pääsin tekemään blogiyhteistyötä Stalan kanssa. Sain nimittäin testiin Stalan Wood Rack-sarjan puunkanto- ja säilytystelineitä. Tämä yhteistyö tulikin tosi tarpeeseen, sillä meillä on jo jonkin aikaa ollut mietinnässä, miten saisimme säilöttyä polttopuut siististi tuolla ruokailuhuoneen puolella. Wood Rack-120 polttopuuteline oli ratkaisu ongelmaamme, vaikka aluksi mietinkin ovatko nämä Wood Rack-tuotesarjan tuotteet liian moderneja meille. Nyt kun olen hetken katsellut niitä olen erittäin vakuuttunut siitä, että ne soveltuvat erittäin hyvin niin moderniin kuin tälläiseen vähän vanhempaankin rintamamiestaloon. 


Itse tykästyin erityisesti tuohon Wood Rack-40 puunkantotelineeseen. Minusta se on äärettömän kaunis ja tyylikäs. Tässä on vihdoinkin puunkantoteline, jota ei tarvitse hävetä ja kiikuttaa varastoon, kun puut on kannettu sisälle. Tämän telineen voi huoletta jättää näytille.Wood Rack-tuotesarjan on suunnitellut Pentagon Desing ja se on palkittu kunniamaininnalla Plootu Fennica-kilpailun muotoilusarjassa. Lisäksi viime syksyn Habitare-messuilla Sisustustoimittajat Ry palkitsi Wood Rackin Toimittajien tusina-palkinnolla. Mies antoi telineelle kuitenkin hiukan kritiikkiä siitä, että se on alkujaankin aika painava. Niinpä kaikista heikoimpien puiden kantajien ei ehkä kannata lastata sitä ihan täyteen... 

Tuossa polttopuutelineessä on muuten tosi kätevä tuo välihylly. Siinä voi säilyttää vaikkapa sytykkeitä ja tulentekovälineitä. Lisäksi telineen sivuissa on puiset tapit, joissa voi pitää vaikkapa takkatulen kohennusvälineitä. Siinä ne ovat lähellä ja helposti saatavilla, kun niitä tarvitsee. Mielestäni nämä Wood Rack-sarjan tuotteet soveltuvat myös erittäin hyvin kesämökeille. Nyt onkin mitä parhain aika päivittää myös kesämökin puunkanto- ja säilytystelineet tulevaa mökkikautta silmällä pitäen. Wood Rack-tuotesarjan tuotteita myyvät esimerkiksi Bauhaus, Rautia, Stark ja K-rauta ympäri Suomen. Kätevimmin näiden tuotteiden hankkiminen onnistuu kuitenkin Stalan verkkokaupasta. Verkkokaupassa onkin nyt ilmainen toimitus kaikille yli 40e:n toimituksille. 
*yhdessä yrityksen Stala kanssa*

14 kommenttia:

 1. Upeat telineet puille. Tyylikkään suoralinjaiset.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Minustakin nämä ovat todella tyylikkäitä. Nämä kestävät katseita.

   Poista
 2. Kiva teline. Ja toimii myös kahvikupposen kanssa😂
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja ♥ Tykkään kyllä tosi paljon näistä ja ovat todellakin monikäyttöisiä :))

   Poista
 3. Ihana teline, tosi tyylikäs!
  Mukavaa sunnuntaita Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Tuo polttopuuteline on tosi monikäyttöinen. Sitä voi pitää vaikkapa yöpöytänä tai siinä voi säilyttää vaikka kirjoja ja lehtiä.

   Poista
 4. Meilläkin lämmitetään edelleen päivittäin ja kyllä se takkatuli vaan on ihana <3 Meillä on vastaavan mallinen puunkantokori, mutta mä en tykkää siitä kun siitä pääsee tippumaan kaikki puuroska pitkin lattioita. Siksi meillä onkin käytössä vanhat sinkkisangot, jolloin puuroska jää niiden pohjalle :)

  Noi on kyllä kivan sirot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttopuista tulee väkisinkin aina vähän roskaa. Tässä puunkantotelineessä pohja on kuitenkin umpinainen, niin roskat ei tipu lattialle ihan niin pahasti kuin meidän vanhassa, jossa oli pohjassa selvät raot. Minäkin tykkään kyllä tämän telineen muotoilusta ♥

   Poista
 5. Tuo Stalan kantokori on kyllä hieno. Valitsisin ko meille, ellei meillä olisi esikoisen tekemää kantokoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Minusta kantokoreja voisi olla useampiankin eli kannattaa harkita, jos vaikka hommaisit tälläisen sen esikoisen tekemän kantokorin kaveriksi.

   Poista
 6. Ai että teillä on kaunista ja tuo takka! <3 Onpahan kätevät kantovälineet ja hylly puille ja kauniin eleettömät, tykkään.

  Ihanaa uutta viikkoa Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Meillä on kaksikin noita vanhoja pystyuuneja. Tässä ruokailuhuoneessa ja olohuoneen puolella on sitten toinen, vähän isompi. Niillä sitten taloa lämmitellään eli puiden kantamista riittää ja kummankin uunin luona pitää olla säilytystilat polttopuille. Kivaa viikkoa Sinullekin ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan