Opi nauramaan itsellesi

22.4.2017Kävin torstaina ostamassa uusimman Kotivinkin, koska sain tietää, että lehdessä on juttu parista blogiystävästäni nimittäin Pinkit Korkokengät-blogin Maijusta ja Minäkö keski-ikäinen-blogin Tiiasta. Ihailen näiden naisten positiivisuutta ja kykyä ajatella asiat aina positiivisen kautta. Maiju sanoo Tiiasta lehtijutussa tosi hyvin:" Hän haluaa kaikille hyvää ja myötäelää ihmisten kanssa, kun heillä on vaikeaa". Voi vitsi, niin hieno taito! Kumpa heidän kaltaisiaan ihmisiä olisi enemmän. Tiedän sen itsekin, että välillä on tosi vaikeaa ajatella ja nostaa pintaan niitä positiivisia asioita. Itse ainakin hyvinkin helposti vaivun niinsanotusti synkkyyteen ja jään märehtimään sinne. Mutta kun ajattelemme asiaa sen henkilön kannalta, joka saa tukea ja rohkaisua siltä positiiviselta ihmiseltä, voimme tehdä vain yhden johtopäätöksen. Se tuntuu hyvältä. Niin siitä tuen saajasta kuin siitä positiivisesta rohkaisijastakin. 

Lehtijutussa Tiia sanoo Maijusta: " Lämpö näkyy silmissä ja tuntuu halauksen voimassa". Positiivisuus ja empaattisuus ovat osa näitä naisia. Maiju ja Tiia ovat mielestäni todella vahvoja naisia. Heillä on myös taito nauraa itselleen. Se on taito, joka meidän jokaisen pitäisi oppia. Anoppini sanoo aina, että " Elämästä ei tule hupia puuttumaan, kun osaa nauraa itselleen". Näin sen pitää mennäkin. Elämän ylä- ja alamäet ovat ilmeisesti saaneet minut hiukan katkeroitumaan, ainakin joidenkin asioiden kohdalla. Tämä on huono juttu, sillä se myös vaikeuttaa positiivisten asioiden löytämistä ja sitä, että pystyy iloitsemaan aidosti myös toisen onnistumisista ja ilon aiheista. Tätä täytyy kai vain opetella, mutta voin kertoa, että muutos ei tapahdu hetkessä.Eilen illalla olimme mieheni kanssa Sami Hedbergin ja Niko Kivelän keikalla. Alkulämmittelyn jälkeen Sami aloitti lauteilla ja hänen alkupuheestaan jäi erityisesti mieleen se, miksi kaikki olimme siellä. Kuten Sami itse sanoi heidän tehtävänsä on saada yleisö nauramaan. Kun tämä tavoite täyttyy, kumpikin osapuoli on tyytyväinen, mutta samalla yleisö on osannut nauraa myös itselleen. Törmään jälleen tähän samaan asiaan. Suuri osa tuollaisen stand up-keikan vitseistähän tulee suoraan meidän ihmisten arkisesta elämästä.  Hedberg ja Kivelä osasivat hommansa ja antoivat ainakin minulle muistutuksen, että elämässä voi ottaa välillä vähän rennomminkin ja kyllä, minä(kin) nauroin. Tykkäsin kyllä keikasta, mutta jos et pidä kiroilusta etkä vähän ronskimmasta huumorista, kyseisten herrojen tekemä komiikka ei ehkä ole sinun juttusi. Itse olin ensimmäistä kertaa muuten katsomassa stand uppia, mutta voin sanoa, että ei muuten ole viimeinen kerta. Itselle nauraminenhan olikin lopun perin aika kivaa...

18 kommenttia:

 1. Tuo taito on hyvä omistaa,aina se vain ei ole niin helppoa.Mutta kivat nuo Tiia ja Maiju-parivaljakko💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen pitäisi osata nauraa itselleen. Tiia ja Maiju ♥

   Poista
 2. Kiitos Krisse. Tämä meidän haastattelu oli niin ihana, että melkein itketti. Niin kauniita asioita tuli sanottua ja vastaanotettua. Positiivisuus on se, mikä elämässä on tärkeintä. Sinä olet ihana, kun jaksat aina meitä kannustaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiju ♥ Hyvien asioiden ja ihmisten puolesta on helppo puhua. Asia on tärkeä, joten halusin nostaa sen esille. Lehtijuttu oli tosiaankin kirjoitettu hyvin ja mikä parasta teidän sanojanne ei ole muovattu mihinkään suuntaan.

   Poista
 3. Minähän kiroilen oikeasti kuin tukkilainen, joten viihtyisin varmasti tuossa komedia showssa. Maijua ja Tiia ovat ihania, vahvoja, herkkiä ja aina ystävällisiä naisia. Olen todella onnellinen, että olen heihin saanut tutustua.
  Mukavaa lauantai-iltaa Krisse ja tervetuloa vierailemaan myös minun blogiini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Meillä tosiaan ollut ilo saada tutustua noihin ihaniin naisiin. Kuten lehtijutussakin sanottiin aikuisiällä solmitut ystävyyssuhteen ovat tärkeitä.

   Kiitos kutsusta blogiisi! Olen siellä aina silloin tällöin poikennut, vaikken olekaan jättänyt merkkiä käynnistäni. Pitäisi kyllä kommentoida enemmän. Kiitos sinulle, Outi, kaikista ihanista kommenteistasi ♥

   Poista
 4. Tuo oli hieno juttu Maijusta ja Tiiasta - ja kuvasi kyllä nämä tubetädit juuri sellaisina kuin he ovatkin <3
  En muuten ole itse ollut koskaan stand up -keikalla ja tuskin menenkään. Mutta elämässä nyt ei koskaan pidä sanoa ei koskaan;) Itselle nauramisen taitoa olen joutunut opettelemaan ja voin vakuuttaa, että kyllä sen onneksi oppii. Joskus vähän liiankin hyvin - isäntä ihmettelee välillä, miksi minä hihittelen ääneen ihan yksikseni. No - itsellenihän minä, kun muistelen jotain päivän kommelluksia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIenoa, että olet oppinut nauramaan itsellesi. Minun pitää yrittää myös opetella tuota.

   Lehtijuttu tosiaan kuvasi tubetädit juuri sellaisina kuin he ovatkin ja se on lehtijutuissa tosi hieno juttu, kun toimittaja ei lähde muuttamaan haastateltavien sanoja.

   Poista
 5. Täytyykin lainata lehti äidiltäni luettavaksi. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos olin avuksi! Lehtijuttu on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

   Poista
 6. Maiju ja Tiia on upea parivaljakko<3
  Nykyään osaan nauraa paremmin itselleni kuin nuorempana. Kaipa se ikä on tehnyt tässäkin asiansa ;)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milli's Little Home ♥ Ikä varmaasti auttaa. Monessa asiassa ikä tuo mukanaan hiukan rennomman otteen asioihin.

   Poista
 7. Olipa hyvän mielen postaus!
  Mulle kolahtaa kyllä juuri sellainen ronskimpi huumori, siksi varmasti viihdyn miesvaltaisilla aloilla! ;) Stand up keikat on kyllä hauskoja, liian harvoin tulee käytyä.
  Iloista viikkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina ♥ Mä olen myös sellainen ronskimman huumorin ystävä, joten tämä kyllä upposi hyvin. Liiaan harvoin tulee ylipäätään käytyä missään ulkona. Ikäkö sen tekee vai mikä?

   Poista
 8. Ooh voi sinua ihana! <3 Ensin ihastelin wau miten tyylikäs uusi banneri ja humps sitten huomasin oman nassuni, kiitos niin paljon Krisse kauniista sanoista ja meidän nostamisesta. Olet itse sydän kultaa tiedäthän sen.

  Tänne uppoaa ronski huumori, joten olisi ehdottomasti minun show tuo.

  Aurinkoa viikkoosi ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Kyllä tuonlaista positiivisuutta mielellään nostaa esille kuin mitä teiltä löytyy. Olette upeita naisia ♥

   Stand up oli tosiaankin hyvä ja upposi minuunkin ihan täysillä :))

   Poista
 9. Kiva, että muistutit. Olen ollut reissussa ja tuo lehtiartikkeli on jäänyt huomaamatta. Mahdankohan vielä huomenna löytää sen R:ltä? I hope so. Maiju ja Tiia ovat loistava parivaljakko.
  Itselleen nauramisen taito on hieno vaikkakin vaikea taito, se kaipaa jatkuvaa opettelua. Harjoittelen edelleen :)
  Kiitos hienosta jutustasi, ihanan rehellinen olit. On muuten taito, jota myös arvostan.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula ♥ Toivottavasti sat vielä tämän lehden tänään. Uskon kyllä, että löytyy vielä lehtihyllystä. Kiva kuulla, että postaukseni on ollut mieluisa. Rehellisyys ja aitous ovat minulle tosi tärkeitä asioita, joita arvostan myös muissa ihmisissä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan