JonSäärystimet - lämmikettä pakkaspäiviin

7.2.2020

Arki rullaa täyttä vauhtia. Päivät ja viikot täyttyvät työstä eikä työpäivien jälkeen ole oikein jaksanut tehdä hurjasti mitään. Kun iltaisin ei kuitenkaan viitsi vain istua telkan ääressä, olen neulonut siinä samalla. Neulominen on siitä ihana harrastus, että sitä pystyy tekemään väsyneenäkin ja sillä on tutkitustikin suuri vaikutus omaan mielenterveyteen ja hyvinvointiin. Allekirjoitan tämän tutkimustuloksen täysin. Omien kätten jälkiä ja tuotoksia on kiva nähdä ja katsoa, kun aina sieltä puikoilta tippuu jotakin uutta.


Näin alkuvuodesta on paremmin aikaa neuloa myös jotain itselle. Yksi itselle neulomani asuste on nämä säärystimet, jotka tein JonDesigns Jonnan ohjeella. Ohje löytyy Jonnan ihan super hyväksi osoittautuneesta neulekirjasta. Tehosteväriksi valitsin oranssin pitkälti sen vuoksi, että pidän töissä kuviollista tunikaa, jonka värimaailmaan säärystimet sopivat oikein hyvin. Nyt olen kuitenkin kuljettanut näitä monena päivänä myös kotiin, koska nämä ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi ja ihanan lämpimiksi pitää myös kotona. Vanhassa talossa kun asutaan, niin aina ei todellakaan ole sisälläkään lämmin. Lisäksi käytän usein joko farkkuja tai mustia housuja/leggareita, joiden kanssa nämä sopivat myös hyvin yhteen. 

Aika paljon olen siis neulonut nyt alkuvuoden aikana ja tammikuussa valmistuikin kolme pipoa, kolmet lapaset, nämä säärystimet ja yksi polvipituinen kuvioneulesukka (sen pari puuttuu vielä). Nyt puikoilla on siksak-kuvioiset polvisukat ystävälle ja mielessä on jo monta neuletyötä, mitkä haluaisin ja pitäisi saada neulottua. Minulla siis tuskin tulee olemaan vapaa-ajan ongelmia lähiaikoina. Kevätaurinko on kuitenkin jo kutitellut hiukan minuakin säteillään ja houkutellut ulkoilemaan ja tekemään kevätsiivousta. Onneksi kahden viikon päästä on loma, niin ehtii tekemään kaiken tai sitten vajoan entistä syvemmälle nojatuoliini neulomaan.

Miten sinun alkuvuotesi on sujunut? Joko kevätaurinko on kutitellut sinua ja herätellyt toimimaan? Harrastatko sinä neulomista ja onko se vienyt sinut mennessään, kuten minut?

17 kommenttia:

  1. Hienot säärystimet olet tehnyt. Teitkö ne lyhyet noihin sopivat sukat myös?
    Minäkin olen JonSukkia tehnyt oikein urakalla: Kaksi pari polvipituisia, yhdet lyhyemmät ja yhdet monivärisukat. Nut teen sukkia joihin tulee Marimekon Unikko-raitaa. Se ei ole JonSukkia. Neljän värin pitäminen puikoilla yhtäaikaa meinasi kyllä viedä uskon onnistumiseen, eikä ihan täydellisen hyvät tosiaankaan tullut.
    Se toisen sukan kutominen on aina niin tylsää. Ensimmäisessä on uutuuden viehätys ja halu nähdä sukka valmiina.
    Mukavaa viikonloppua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun olet innostunut näiden JonSukkien neulomisesta. Nämä ovat niin koukuttavia neuloa. En tehnyt niitä lyhyitä sukkia. Työkengissä toimii paremmin ilman villasukkaa. Oi, Marimekon Unikko-sukat kuullostavat ihanilta ♥ Tuo on ihan totta, että ensimmäistä sukkaa on aina mukavampi ja kiinnostavampi neuloa kuin sitä toista.

      Mukavaa viikonloppua sinullekin, Kristiina ♥

      Poista
  2. Noi on vaan ihan superihanat ja nyt olisi käyttöä, kun vihdoin on pakkasta. Oot kyllä taitaiva, osaisinpa minäkin.

    Ihanaa viikonloppua Kristiina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Minäkin luulin, että en osaa neuloa, mutta päätin kokeilla. Perustaidot oli tallella, vaikken ollut neulonut kuin koulussa. Kokoajan opin lisää, kun asia kiinnostaa ja olen innostunut. Varmasti sinäkin osaisit, jos kokeilisit.

      Ihanaa viikonloppua sinullekin, Tiia ♥

      Poista
  3. Säärystimet ovat minulla paljon käytössä täällä kylminä talvipäivinä. Etenkin töissä, missä lämmitys on tuntematon sana ja ovet sepposen selällään aamusta iltaan, ovat säärystimet ihan parhaat!
    Voi, kolmisen viikkoa sitten ajoin töistä kotiin huoltoaseman kautta ja reilu kolmekymppinen mies jäi tuijottamaan jalkojani tankatessaan autoani. Sanoi sitten hämmästynyt ilme kasvoillaan ettei ollut nähnyt säärystimiä kellään sitten lapsuutensa! Hän oli erittäin nostalginen muistellessaan lapsuuttaan ja oli mielissään kun sain muistot hänen mieleensä. :)
    Nauroin vain iloisesti, että olen Suomesta ja tämä on ihan normaalivarustus siellä!

    Ihania värejä sinun sukissasi ja säärystimissä. <3
    Neulomisen jätän teille jotka sen osaatte! ;)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Susanna ♥ Säärystimet oikeasti kyllä lämmittävät jalkoja. Minkä ihanan nostalgisen hetken olet aiheuttanut tuolle miehelle ♥

      Hyvää viikonloppua sinullekin, Susanna ♥

      Poista
  4. Todella kauniit säärystimet, ihanat värit. Kaunista viikonloppua sinulle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Väri ei ole mikään suosikkini, mutta näissä JOnSukissa moni väri on paljon kauniinpi, kun se yhdistetään mustaan ja valkoiseen kuin ihan yksinään.

      Kivaa viikonloppua sinullekin, Outi ♥

      Poista
  5. Hienot säärystimet! <3
    Täälläkin aina jokin neule on puikoilla. :)
    Neulominen tapahtuu täälläkin telkkaria katsellen.Mukava harrastus!

    Mukavaa sunnuntaita sinulle! <3

    VastaaPoista
  6. Anonyymi9.2.20

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Nätit säärystimet <3 Neuloosi on todellakin tarttunut minuun jo silloin alle kouluikäisenä ja jatkuu edelleen ;)

    VastaaPoista
  8. Kauniit säärystimet ja tuosta väristä minulle tulee jotenkin mieleen Kettu-karkit ❤

    VastaaPoista
  9. Ihanat ovat ♥ olet kyllä taitava ♥

    VastaaPoista
  10. Onpas kivat! Toivottelen täältä mukavaa alkavaa viikkoa⚘

    VastaaPoista
  11. Anonyymi24.2.20

    Kauniit säärystimet - aurinkoista alkuviikkoa Sinulle ♥️

    VastaaPoista
  12. Ihanat säärystimet! <3 Minä en neulo, mutta virkkaan jonkun verran. Teen silleen osissa juttuja, virkkaan yhtenä päivänä paljon ja sitten on viikon tauko, jonka jälkeen taas jatkan. Hiljalleen siis valmistuu useampi tiskirätti ja muita helppoja virkkausjuttuja.

    Ihanaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
  13. Did you realize there is a 12 word sentence you can say to your man... that will trigger deep emotions of love and impulsive attractiveness to you buried within his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, admire and care for you with all his heart...

    ====> 12 Words Who Trigger A Man's Love Instinct

    This instinct is so hardwired into a man's mind that it will drive him to try harder than before to make your relationship as strong as it can be.

    As a matter of fact, triggering this dominant instinct is so important to getting the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll immediately notice him expose his heart and soul for you in a way he's never experienced before and he will see you as the only woman in the galaxy who has ever truly understood him.

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan