Muistakaa arjen keskellä rakastaa!

18.1.2020

Saimme joululahjaksi tyttäreltä ja hänen puolisoltaan lahjakortin Frans&Rose Kouvolaan. Lahjan mukana olleessa kortissa kehoitettiin käymään treffeillä ja muistutettiin rakastamaan myös arjen keskellä niin myötä- kuin vastamäessäkin. Nuo sanat saivat melkein kyyneleet silmiini, koska aina ei ole ollut helppoa, mutta siitäkin huolimatta mennään vielä rintarinnan eteenpäin. Meillä on tammikuussa hääpäivä, joten päätimme käyttää lahjakortin juuri sinä päivänä. Lähdimme siis ihan tavallisen arkipäivän iltana työpäivän jälkeen treffeille ja syömään hyvin.

Meidät on siis vihitty maistraatissa yhdeksän vuotta sitten. Yläpuolella oleva kuva on vihkitilaisuudesta ja kuvan on ottanut tosistajana ollut ystävämme. Toimitus oli lyhyt ja ytimekäs, mutta se oleellinen siinä tuli hoidettua. Tuolloin elin vielä vaaleanpunaiset lasit silmilläni ja olin onnellisen tietämätön kaikista haasteista, joita elämämme toi tullessaan. Jälkeenpäin, kun ajattelen menneitä vuosia ja sen kaikkia tapahtumia voin sanoa, että helppoa ei ole ollut. Voisin jopa ihmetellä, miten olen jaksanut kaiken ryllytyksen pahan äitipuolen roolissa plus elämän kaikki muut haasteet. Joku olisi ehkä jo nostanut kytkintä ja lähtenyt, mutta minä en halunnut luovuttaa ja antaa epäilijöille aihetta sanoa: "No, minähän arvasin, ettei se kestä". Mutta paljon on ollut vuosien varrella myös hyviä ja rakkauden täyteisiä hetkiä. Ihania matkoja ja mukavia viikonloppuja poissa kotoa, mutta myös siinä arjen keskellä olemme rakastaneet. Parasta on  tuntea ohimennessä annettu suukko niskassa, pepun puristus tai hiljaa korvaan kuiskatut sanat "Rakastan sinua". Se on juuri sitä, mitä jokainen parisuhde kaipaa ja tarvitsee; rakkautta arjen keskellä. 

Frans&Rosessa otettu  yhteisselfiemme on aika surkea. Mies ei ole koskaan ottanut yhtäkään selfietä ja minä olisin taas voinut hiukan miettiä noita kuvakulmia, mutta siinä me nyt kuitenkin ollaan arkisesti yhdessä työpäivän jälkeen odottamassa ruokaa ja juhlimassa "railakkaasti" vedellä kromihääpäivää. 

Frans&Rose Kouvolassa on ihan parhaat valkosipulietanat, joten otimmekin alkupaloiksi niitä. Emme ole kotona laittaneet etanoita pitkään aikaan, joten roquefort juustolla maustetut valkosipulietanat maistuivat erityisen hyviltä pitkästä aikaa. Pääruoaksi mies valitsi pippuripihvin ja minä grillipihvin. Molemmat perusklassikoita, mutta aina niin hyviä. Ja kun ravintolassa ollaan niin vatsassa on aina myös tilaa jälkiruoalle tai ainakin minun vatsassani. Kahvin rinnalle otin mantelikakkua uuniomenäjäätelöllä. Tästä täytyy sanoa, että vaikka annos oli äärimmäisen kaunis, niin se oli kyllä pieni pettymys, mutta tuli kuitenkin syötyä. Jäätelössä maistui tosi voimakkaasti tuo uuniomena, joka ei sopinut minun makuhermooni lainkaan. En tiedä kuuluuko tuon mantelikakun ollakin hiukan kuivahko, mutta olisin tykännyt siitä enemmän, jos se olisi ollut kosteampi. Kokonaisuudessaan ruoat olivat hyviä ja seura ihan parasta A-luokkaa. Kiitos vielä tyttärelleni ja puolisolleen ihanasta lahjasta ♥

Löytyykö muita, jotka on vihitty maistraatissa? Muistatteko te rakastaa myös arjen keskellä ja miten sen osoitatte? Onko joku muu mennyt naimisiin vaaleanpunaiset lasit silmillään ja havahtunut todellisuuteen vasta myöhemmin vai meneekö se aina niin?

Mukavaa viikonloppua kaikille ♥

20 kommenttia:

 1. Ihana lahja <3 Ihana postaus, tärkeä aihe! Herkullisia kuvia ja ihan paras yhteisselfie! Onnea ja iloa teille <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hääpäivästä! Ihanan lahjan saitte ja kuinka tärkeää onkaan muistaa hoitaa parisuhdetta, vaikka juuri noin, kun te teitte, tavallisena arkipäivänä. Herkullisen näköistä ruokaa muuten, vaikken koskaan ole etanoita uskaltanutkaan maistaa.

  Meidät on myös vihitty maistraatissa ja juu, kyllähän ne vaaleanpunaiset lasit on olleet päässä minullakin...
  Yhteisen matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita, joista selvitty, mutta myös paljon iloa ja rakkautta. Yhdessä ollaan vieläkin ja koitetaan muistaa hoitaa parisuhdetta aina kun se on mahdollista.

  Leppoisaa viikonloppua snne ja teidän kuvahan oli hyvä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ❤️ Etanat ovat meidän herkkua ja olemme niitä usein valmistaneet kotonakin,tosin viime kerrasta on pitkä aika.

   Varmasti jokaisessa parisuhteessa on ne omat hyvät ja huonot hetket, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että muistetaan hoitaa suhdetta arjen kiireistä huolimatta.

   Poista
 3. Mielestäni tuo kuva teistä on aivan ihana, siinä näkyy kumpienkin silmistä onni ja rakkaus. Ihana otsikko muuten. Voi itku vielä miten upea lahja, olette sen niin ansainneet. Pienet irtiotot tekee hyvää ja meillä tulee yhteiseloa maaliskuussa 20-vuotta. Silloin ravintolaan ja leffaan, pieni kahdenhetki meille.

  Oikein sydämellistä viikonloppua ja en kestä miten hyviltä nuo ruoat näyttää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Tiia ♥️ Lahja oli todella mieluinen ja otsikon sanat ovat suoraan kortista, jonka saimme. Niin kauniita sanoja tyttäreltä. Tälläiset irtiotot arjesta ovat ihan parasta ♥️

   Poista
 4. Upeat kuvat ja voi miten ihanan lahjan saitte! Tuollaiset hetket on niitä helmihetkiä arjessa! Olette niin kaunis ja onnellisen näköinen pari, kaikkea hyvää teille♥ Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Päde ❤️ Oli mukava päästä vähän ulos työpäivän jälkeen ja mieluiten teen sen tietenkin miehen kanssa. Hyvä ruoka yhdistää meitä ja sen ääreen on aina mukava istua seurustelemaan.

   Poista
 5. Just tuollaiset jutut tekee niin hyvä parisuhteelle❤Onnea hääpäivästä ja kaikkea hyvää eteenpäin.

  VastaaPoista
 6. Todella ihana idea antaa tuollainen lahja hja mahtavaa hääpäivää, vaikkakin onnittelut tulevat myöhässä ♥ Me mentiin maistraatissa naimisiin vajaa 5v sitten, vain parin todistajan läsnäollessa ja se oli aivan ihana, ikimuistoinen tilaisuus vaikka vaatimaton olikin. Karattiin siitä suoraan lautalla Tallinnaan ystäväpariskunnan kanssa juhlimaan.

  Todellakin oli vaaleanpunaiset lasit päässä, arki on ollut meidän suhteessa läsnä kuitenkin alusta asti kun kummallakin kouluikäiset pojat, sekä ihmissuhdehistoriaa takana. Mutta yhdessä on selvitty, toinen toistamme tukien koska ollaan tahdottu niin - rakastaa joka päivä, niin myötä kuin vastoin käymisessä- kuten tekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Maikku ❤️ Vihkiminen maistraatissa on tosi nopea toimitus, mutta ikimuistoinen siitäkin huolimatta. Täällä myös molemmilla ihmissuhdehistoriaa takana, mikä ei ainakaan ole helpottanut eloa, mutta tässä me vielä ollaan yhdessä. Mennään päivä kerrallaan eteenpäin.

   Poista
 7. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Ihana lahja!

  Me olemme olleet mieheni kanssa kohta 25 vuotta yhdessä, yli puolet elämästäni. Rakastamista ylläpidetään keskusteluilla (tai jopa väittelyillä), yhteisellä ajalla jolloin ei välttämättä tehdä mitään kummempaa kuin katsotaan Netflixiä ja satunnaisilla pienillä speliaalimmilla irtiotoilla arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Rva Kepponen ❤️ Meidänkin yhteinen aika on suurelta osin telkkarin katsomista kylkikyljessä ja harvemmin sitten jotain spessumpaa.

   Poista
 8. Anonyymi20.1.20

  Myöhästyneet onnittelut Teille ♡ rakkaus on tärkeää ja sen voimalla jaksaa pitkälle arjen keskellä ♡

  VastaaPoista
 9. Onnittelut vielä tätäkin kautta teille <3 Ihana kirjoitus ja juuri tällainen yhteinen treffailu pitää parisuhteen kunnossa. Näytätte niin onnellisilta tuossa yhteiskuvassa. Kivaa päivää Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Marjo ♥️ Kyllä tälläinen treffailu on ihan kivaa ja piristävää, kun pääsee hetkeksi pois kotinurkista. Sen jälkeen jaksaa taas paremmin arkea.

   Poista
 10. Do you realize there is a 12 word phrase you can communicate to your man... that will trigger deep feelings of love and impulsive appeal to you buried within his chest?

  That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, idolize and care for you with his entire heart...

  12 Words That Trigger A Man's Desire Instinct

  This impulse is so built-in to a man's brain that it will make him work harder than before to to be the best lover he can be.

  Matter of fact, fueling this mighty impulse is absolutely mandatory to getting the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll instantly notice him open his mind and heart for you in such a way he's never expressed before and he will recognize you as the only woman in the galaxy who has ever truly appealed to him.

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan