Vuoden 2019 tykätyimmät kuvat instagramissa

4.1.2020


Olen aina pitänyt valokuvista ja niiden katsomisesta todella paljon. Bloggaamisen myötä valokuvaus on saanut ihan uuden merkityksen ja siitä on tullut myös itselle entistä tärkeämpää. Olen aina hyvin tarkka siitä, millaisia kuvia julkaisen niin täällä blogissa kuin sitten tuolla instagramin puolella. Kuvien pitää olla hyvälaatuisia ja riittävän isoja. Toki olen minäkin matkan varrella varmasti kehittynyt valokuvaajana, mutta siitä huolimatta pidän itseäni vielä ihan amatöörinä. Uskon, että valokuvaamisessa ei koskaan voi olla täysin "valmis" ja oppinut, vaan kokoajan voi kehittää itseään ja oppia lisää. Nyt haluan esitellä teille, mitkä olivat viime vuoden eniten tykkäyksiä saanutta instakuvaani. 

Heti joulun jälkeen, kun joulun suklaaövereistä oltiin juuri ja juuri selvitty, leivon ihanan suklaaöverikakun tyttäreni tupareihin. Kakkukuvat saavat yleensä instassa paljon tykkäyksiä, niin tämäkin herkullinen suklaaunelma.

Meillä on tammikuussa hääpäivä ja tämä pian yhdeksän vuotta sitten maistraatissa otettu kuva vihkitilausuudestamme keräsi viime vuonnakin paljon tykkäyksiä. Kuva ei ole minun ottamani, vaan todistajana olleen ystävämme, jonka olen kyllä maininnut instapostauksessa. Tulevana kesänä tulee jo kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun miehen kanssa tavattiin. Meidät vihittiin siis hyvin pian tapaamisemme jälkeen. Matkalle on mahtunut paljon, niin ala- kuin ylämäkiäkin, mutta rakkaus on kaikesta huolimatta ikuista.

Rakastan järjestää juhlia ja se on varmasti tullut hyvin selväksi seuraajilleni niin täällä blogissa kuin tuolla instankin puolella. Tämä kuva on kuopuksen synttäreiltä, kun juhlimme sukulaisten ja ystävien kanssa hänen 20-vuotis päiviään. 

Oma koti on vuosien myötä muodostunut itselle tärkeäksi paikaksi. Olemme yhdessä miehen kanssa remontoineet sitä mieleiseksemme ja sen myötä siitä on tullut meille turvapaikka, jossa viihdymme. Tässä instakuvassa halusin esitellä olohuoneeseen hankkimaani uutta mattoa, joka oli ollut kauan haaveissani. Onnistuin saamaan maton roskalavaryhmän kautta ilmaiseksi. Käytin vain maton pesulassa ja sen jälkeen sain sen lattialle. 

Keväällä elämä siirtyy auringon ja lämpimien säiden ansiosta ulos. Toukokuussa kävimme miehen kanssa puutarhamyymälässä ja ostimme kukat kuormalavasta tehtyyn kukkalavaan. Ne olivatkin sitten viimeiset kukat siihen, koska syksyllä kukkalava otettiin pois, koska se oli vuosien mittaan mennyt jo huonoon kuntoon. Onneksi pihalta löytyy paljon muitakin paikkoja, mihin kesäkukkia saa esille.

Ja taas kuva juhlatarjoiluista. Tämä kuva on helatorstailta, jolloin juhlimme minun valmistujaisiani. Pidän juhlien järjestämisestä ja ystäväni ja sukulaiseni tuntevatkin minut runsaista "sen seitsemän sortin" kahvipöydän antimista erilaisilla kutsuilla ja perhejuhlissamme. Valmistujaisjuhlani oli ihana päivä, joka jäi ehdottomasti sinne muistojen kirjaan ikiajoiksi.

Sitten ollaankin jo syksyssä ja kuva Marimekon Oiva-sarjan ihanasta teesetistä keräsi paljon tykkäyksiä. Kauniit astiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen jo kymmenen vuotta kerännyt muumimukeja ja nyt uusimpana keräilykohteena ovat nämä Marimekon astiat. Tässä kuvassa esittelen Marimekon instagram arvonnasta voittamani teesetin. Niin ihana palkinto ♥

Syksyn tullen aloin taas sytytellä kynttilöitä ja tuikkuja. Niillä saa aina luotua ihanan tunnelman  kotiin, kun ulkona on sateista ja harmaata. Olohuoneen pöydällä olevat Riviera Maisonin tähtikipot ovat ikisuosikkeja, jotka onnistuin saamaan facebook kirppiksen kautta ystävältäni. 

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä, vaan aikajärjestyksessä viimeisenä eniten tykkäyksiä saanut instakuvani on kuva juuri lakitetusta tyttärestäni. Tyttären ylppärit olivat ehdottomasti pimeän syksyn suurin valopilkku. Vietimme ihanat juhlat, jotka alkoivat tästä ikimuistoisesta hetkestä.


Kaunis kiitos kaikille instagram kuvistani tykänneille ja niitä kommentoineille ♥ Kiitos menneestä vuodesta 2019 ♥

17 kommenttia:

 1. Sun kakkus on kyllä maailman herkullisimpia ja upeita! Ihania kohokohtia pullollaan, teillä on niin kaunis koti ja tyttäresi on superkaunotar. Ylppärit on kyllä juhlat, jotka niin itse ylioppilas kuin vanhemmat muistaa loppuelämän.

  Sydämellistä viikonloppua Kristiina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ihanuus ♥ Leipominen ja kakkuilu on ollut intohomona jo yli kymmenen vuotta, vaikka nykyisin leivonkin paljon vähemmän kuin aiemmin. Mukava on aina kuitenkin juhlien tarjoiluja kuvailla ja kuvia on sitten kiva jälkeenpäin katsella.
   Minä aina ihastelen sinun kuvistasi teidän kotia ja sen ihania värejä ja esineitä. Niiden rinnalla oma koti tuntuu niin haljulta.
   Ylppärit ovat varmasti perhejuhlista yksi merkityksellisimmistä. Niistä jää ihania muistoja kaikille.
   Ihanaa viikonloppua sinullekin ♥

   Poista
 2. Ihania ja tuttua kuvia, nuista ja monista muistakin kuvistasi oon tainnu itsekin
  tykkäillä?

  Meillä täällä myrskyää, hyvä syy siis pysytellä sisällä ja poltella kynttilöitä.
  Mukavaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun olet tykännyt kuvistani instassa, Sari ❤️ Olet uskollinen seuraajani niin täällä blogissa kuin instassakin.

   Poista
 3. Oih, että miten herkullisen näköisiä ja kauniita kakkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Rva Kepponen ❤️ Kakut ovat olleet aiemmin suurempikin intohimo, mutta nykyisin teen niitä vain omiin juhliin.

   Poista
 4. Meissä on aika paljon samaa, rakastetaan juhlien laittoa, leipomista, kukkia ja kakkuja :) ♥ Ihanat kuvat on parhaiksi päätyneetkin, eikä ihme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Maikku kauniista sanoistasi ❤️ Kiva löytää näin blogin kautta samanhenkisiä ihmisiä.

   Poista
 5. Niin kauniita ja herkullisia kuvia ♥ Juhlat ja ihmiset jotka luo niihin tunnelman on parhaimpia asioita mitä saa järjestää! Arjen valokuvaaminen tuo luksusta harmaisiin päiviin. Oikein mukavaa loppiais viikonloppua ystäväni, toivottavasti nähdään pian, alkaa seinät hieman kumartumaan päälle... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin se on. Juuri tämä tuo elämään valoa ja hohdetta, jonka voimalla jaksaa taas arjen keskellä. Yritetään treffata ensi viikolla.

   Poista
 6. Ihania juhlia on teidän vuoteen mahtunut❤ On ihana juhlia elämän käännekohtia! Meillä on ollut niin paljon lasten erilaisia juhlia viime vuosina, että omia synttäreitä ja valmistujaisia en jaksanut oikein juhlia ollenkaan. Kohta saankin jo alkaa valmistelemaan tyttären laukaisua, joten ei pelkoa että juhlat loppuisivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tyttären LAKKIAISIA, taas puhelin meni muuttelemaan tekstiä ;D

   Poista
  2. Ymmärrän, että lasten juhlat menevät etusijalle. Meillä pahimmat ruuhkavuodet ovat jo ohi, mutta ihanaa oli saada vielä juhlia yhdet ylioppilasjuhlat. Teillä tulossa ihana juhlakevät.

   Poista
 7. Ihania kuvia ja monia upeita hetkiä :)
  Sulla on kyllä todellakin taito hyppysissä leipomusten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Birgitta ❤️ No, paljon olen harjoitellut ja tehnyt erilaisia kakkuja, joten pakostakin on jotain oppinut.

   Poista
 8. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

  And getting it set up is as easy as 1..2..3!

  Here is how it all works...

  STEP 1. Input into the system which affiliate products the system will push
  STEP 2. Add some PUSH BUTTON traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. Watch the system explode your list and sell your affiliate products on it's own!

  So, do you want to start making profits???

  Click here to make money with the system

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan