Pikku hiljaa...

17.10.2015

....syksyn aikana töiden lomassa ja vapaa-ajalla on meille ilmestynyt tuonne talon seinustalle terassi. Sellainen on joskus aikanaan ennen mua siellä ollut, mutta purettu heikon kuntonsa vuoksi pois jo paljon ennen kuin minä olen asettunut asumaan tähän taloon. Yhdessä miehen kanssa ollaan haaveiltu uudesta terassista ja nyt sitä on pikku hiljaa alettu rakentaa. Tämän syksyn tavoite on saada terassi valmiiksi tälle pitkälle seinustalle ja ensi keväänä jatketaan sitten sen tekoa nurkan taakse talon päätyyn. Tarkoitus on tehdä sinne patio maan tasalle, johon laskeutuu leveät askelmat tältä nyt rakenteilla olevalta terassiosuudelta. Kuvat kertokoon nyt puolestaan, miten homma on edenyt ja mihin on jo päästy...
Pahoittelen joidenkin kuvien heikkoa laatua, mutta täällä on tehty töitä aina pimeään asti niin sateella kuin auringon paisteellakin :))

Mukavaa lauantaita kaikille :))

20 kommenttia:

 1. Minä haluaisin laajentaa meidän takapihan terassia mutta mies ei siihen oikein suostu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, pientä painostusta vaan sitkeesti, niin kyllä ne miehet sitten lopulta heltyy... :))

   Poista
 2. Oi kun kiva, meillä myös suunnitelmissä oikea terassi, mutta ehkä sitten ensikesänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ♥ Niin eihän tämä syksy enää ole oikein hyvää rakennusaikaa, mutta kun nuo työt meinaa aina häiritä näitä kotihommia, niin nyt meillä näin ja keväällä jatketaan!!

   Poista
 3. On siinä urakkaa kerrakseen, mutta hyvältä näyttää! Mukavaa lauantaita täältä aurinkoisesta Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Mies on tehnyt hirmu homman ja paljon on vielä työtä edessäkin päin. Arvostan tosi paljon sitä, mitä mies tekee. Hän kyllä käyttää kaiken vapaa-aikansa kodin ja pihan kunnostamiseen.

   Poista
 4. Siitä tulee kyllä kiva! Terassit antavat niin paljon ilmettä talolle ja ovat lisähuone varsinkin kesällä :) Psst. Sinulle on haaste Kivi&Kakussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MarikaH ♥ Tuota lisähuonetta mä juuri kaipaan. Oleskelupaikkaa, jossa juoda aamukahvia, vilvoitella saunan jälkeen ja vain oleilla ilta-auringossa.

   Kiitos haasteesta! Mulle on tipahdellut näitä haasteita useampia, mutta yritän vastailla, jos vain suinkin ehdin :))

   Poista
 5. Vau!! Siellä on tosiaan ahkeroitu! Tulee kyllä todella hieno ❤ Mukavaa viikonlopun jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P ♥ Mies on kyllä tosiaan ollut tosi ahkera. Itsekin vitsaili eilen illalla, että kuka hullu järjestää itselleen koko vapaapäiväkseen noin paljon hommia, hih... Taisi vähän väsyttää ja tänään sama meno jatkuu :))

   Poista
 6. Oi miten mahtava terassi tulossa. Mukavaa lauantai-iltaa Krisse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ♥ Kyllä siitä varmasti tulee tosi ihana ja monikäyttöinen. Ovi joka kuvissa näkyy on kodinhoitohuoneesta. Miten lyhyt matka sitten onkaan pyykkinaruille ja kesähuoneeseen. Tykkään :))

   Poista
 7. Hyvältä nnäyttää! Uutta terassia kaipaillaan täälläkin. Haluaisin sellaisen katerun terassin, mutta mies ei ymmärrä miten sen voisi toteuttaa tähän meidän taloon! Minusta se on ihan selvää pässinlihaa, mutta kun tuo toinen ei ymmärrä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita ♥ Miehet ei aina tosiaankaan ymmärrä. Samaa asiaa saa jauhaa moneen kertaan ennekuin menee perille, jos silloinkaan. Toivottavasti haaveesi uudesta terassista vielä toteutuu ♥

   Poista
 8. Ihanaa, kun valmistuu!
  Ensi kesänä sulla on kiva laitella tuonne kukkia ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mie olen jo suunnitellut mielessäni, mitä tuonne laittelen ja mihin, vaikka tuleva jatko-osa on se suurempi osuus koko terassissa, jossa tulee enemmän vietettyä aikaa.

   Poista
 9. Teillä on niin kaunis talo ja tuleva terassi vielä kruunaa sen <3 :) Ihana, ehtiväinen mies sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika ♥ Vielä, kun joskus saisi sen valmiiksi, niin olishan se ihan kiva. Toivon, että nyt terassin teon yhteydessä saataisiin vihdoin myös laudoitettua nuo räystäiden aluset. Mies on kyllä taitava käsistään ja ahkera, kun jaksaa ja viitsii vielä töidenkin jälkeen ahertaa kotona iltapimeään asti. Arvostan.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Anne ♥ Oni on kätevä mies ♥ Tästä tulee kyllä niin ihana ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan