Olohuonepohdintoja osa 2

11.10.2014

Hyvin nukutun yön jälkeen kiiretön aamu. Iso kuppi kahvia ja miehen valmistama aamiainen. Parhautta. 


Miehen esikoisen muutto on tulevalla viikolla. Annamme hänelle meidän vanhan sohvan sekä ne musta-punaiset vanhat tuolit ja mustan pikkupöydän. Samalla olohuoneeseen saadaan tilaa tulevaa remonttia varten. Jäljelle jäävät kalusteet (kirjahylly, lipasto ja sohvapöytä) on siirrettävä pois seiniltä. Kirjahyllyn kanssa on iso homma, koska se pitää tyhjentää, että saadaan se siirrettyä. 

Vanha sohva ja rahi
Miehen kanssa ollaan juteltu paljon tulevasta seinän väristä. Mulle kävis mahdollisimman vaalea sävy. En tarkoita ihan maalarin valkoista, mutta jotain hiukan ruskean suuntaan sävytettyä. Toi maalikaupasta pari Kaunis koti-värilastua kotiin, mutta valitsemani seinäväri sai heti mieheltä tuomion. Hitsi! Ehdotukseni on miehen mielestä ihan liian vaalea. Tässä kohtaa on sitten minun vuoroni joustaa. Pääasia on kuitenkin, että seinät maalataan ja ne saavat vaaleamman sävyn. Olen itsekin joskus maininnut maitokahvin värin ja se miellyttäisi miestäkin. Siihen tulemme nyt sitten mitä ilmeisemmin päätymään.


Jotain tämän suuntaista olisi siis luvassa. Mitäs tykkäätte? Laittakaahan rehellisiä mielipiteitä. Lattia jää siis tumman ruskeaksi ja katto on vaalea. Pystyuuni jää mustaksi. Siihen tehdään vain "puhdistava" uudelleenmaalaus.

6 kommenttia:

 1. Maitokahvi kuulostaan oikein hyvältä väriltä. Varmasti valaisee huoneen ihanasti! Lisäksi se on minusta sellanen väri, että uskoisin kaikin puolin sopivan teille kaikkiin muihin sävyihin. Se on pehmeä ja maanläheinen, kuitenkin mielestäni vaalea ja sellanen neutraali, että sen kanssa sopii kaikki muut värit hyvin, esim just tummanruskea.

  Esimerkki: Mun siskolla on mielestäni tuo väri keittiön kaapistoissa, ja sinne sopii tosi hyvin ja nätisti tummanruskea kaappi ja yhdellä seinällä on tapetti jossa on vähän punaista. Lisäksi on valkoista ja taitaa olla terästäkin, ruokapöydän tuoleissa on ruskeaa, sitten on valkoinen katto ja tummat lattiat. Oikein kaunista!

  Eli kannatan tätä sävyä, hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli kommentistasi ja mielipiteestäsi! Tämä vahvistaa minun kantaani värin suhteen =)

   Poista
 2. Väri näyttää oikein hyvälle ;)
  Tuohon ei muutes helposti kyllästykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kommentistasi ja mielipiteestäsi! Sama väri taitaa löytyä sinunkin olohuoneestasi!? Kokemuksen syvä rintaääni siis puhuu =)

   Poista
 3. Anonyymi12.10.14

  Maitokahvi kuulostaa hyvälle!! K ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! Minunkaltaiselleni kahvikissalle oikein oiva väri ;)

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan