Olohuoneen uutta ilmettä

24.10.2014

No niin, olohuoneen remppa on nyt ohi! Vajaa viikko siinä meni eli aika nopsaan kaikki sitten lopulta tapahtui. Monta epätoivoista hetkeä koin matkan varrella, kun katselin uutta seinäväriä ja tuumailin onko sittenkään se, mitä halusin. Nyt kuitenkin tuntuu, että on ihan hyvä, kun saimme olohuoneeseen sohvan ja nojatuolin sekä verhot. Mutta mitäpä mä tässä enempää höpisen, joten tässä muutama kuva (kännykkäkuvia, sori).


Nojatuoli löytyi siis Ikeasta, Strandmon. Kauan pähkäilin, minkä tuolin valitsen. Koeistumisen jälkeen valinta oli helppo tehdä. Tuoli on erittäin hyvä istua. Siinä on riittävän korkea selkänoja joka tukee istuttaessa päätä ja niskaa. Ihan paras paikka istuskeluun ja rentoiluun. Käytin pesulassa meidän vuosia vanhan lampaantaljan ja laitoin sen vielä tuoliin lämmikkeeksi. Taljan olen saanut vanhemmiltani, kun veljelläni oli joskus kesälampaita. Ainut mitä tuohon kaipaan on rahi. Tuoliin kuuluu sellainen ja kun taas vähän säästän rahaa, käyn sen kyllä vielä ostamassa.
 

 Tykkään myös meidän uudesta sohvasta. Väri on hyvä. Hiukan tummempi kuin nojatuoli, mutta ei haittaa. Pöytä on vanha. Miehen joskus aikoinaan itsetekemä. Hänelle tärkeä, joten jääköön.



Viime viikonloppuna löydettiin kirpparilta tuollainen ruskea, vanha pullo. Meillä on noita samanlaisia yksi vähän pienempikin. Tämä pullo päätyi vanhaan puulaatikkoon ja sai sisällee valosarjan. Toimii! Laatikon päällä ikean tekokukka Uasmaman ihanaakin ihanammassa paperiruukussa. Uasmaman kotiutin helsingin reissultamme. Niin ihana!

Mä tykkään tästä. Istuin eilen illalla useamman tunnin nojatuolissa ja katselin telkkua. Sitä ei ole koskaan (oikeesti) aiemmin tapahtunut. Nyt olohuone on meidännäköisemme ja myös minä viihdyn siellä. Matto puuttuu vielä, mutta on siis tulossa. Samoin pitää miettiä, mitä sohvan yläpuolelle seinään laitetaan. Miehellä on kyllä yksi ihan varteenotettava idea, joka napattiin helsingin reissulta. Jos ei ole varaa ostaa kallista tuotetta, voi tehdä itse halvemmalla ja omannäköisensä. Katsotaan, mitä tuleman pitää!

11 kommenttia:

  1. Anonyymi24.10.14

    Ihana olohuone <3 todella sopusointuinen kokonaisuus <3 nautinnollista perjantaita uudessa lepotuolissasi :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää todella hyvältä ja kodikkaalta! Ihan napakymppi muutos ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vielä pientä sisustelua, jolla luodaan loppusilaus huoneeseen.

      Poista
  3. Mukavaa kun on itse tyytyväinen, onhan se itselle tehty ♡ rauhallinen tunnelma, nauttikaa siitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä nautitaan tai ainakin minä olen nauttinut!

      Poista
  4. Nonni, hyvä tuli!! Ihanaa, että voit nyt sinäkin nauttia olkkarista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olenkin viihtynyt nyt loppuviikosta ihan hurjan paljon täällä olohuoneessa. Telkkuakin on tosiaan tullut katsottua paljon enemmn kuin aiemmin.

      Poista
  5. Anonyymi14.4.16

    Hei! Osaatko sanoa tuosta Ikean nojatuolin laadusta? Harkitsen itsekin moisen ostamista, mutta kankaan kestävyys ja tuolin ryhdin säilyminen arveluttaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ollut tyytyväinen tuohon nojatuoliin. Se on pysynyt tosi hyvänä ja ryhdikkäänä. En voi kuin suositella.

      Poista
    2. Anonyymi14.4.16

      Kiitos vastauksesta Krisse! :)

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan