Tutustumiskäynnillä

22.4.2016

Mies on ollut tämän viikon kertausharjoituksissa ja me tytön kanssa ollaan siis oltu kahdestaan kotona. Mikä hyvä tilaisuus viettää laatuaikaa tytön kanssa! Ihan liian harvoin tulee lähdettyä tytön kanssa kaksin mihkään tai tehtyä yhdessä mitään normiarjesta poikkeavaa. Niinpä heti maanantaina mun töiden ja tytön tallihommien jälkeen lähdettiin tsekkaamaan meidän paikallinen, uusittu Rosso.


Rosso on kuulunut Kouvolan katukuvaan jo useamman vuosikymmenen ajan. Viime maaliskuussa Rosso muutti uusiin tiloihin yhdessä Coffee Housen kanssa katutasoon kävelykatu Manskille Kouvolan keskustaan. Rosson tilat olivat tosi tunnelmalliset ja valoisat. Itse tykkäsin erityisesti tuosta yläkuvassakin näkyvästä väliseinästä. Siinä oli mukavasti saatu lasien väliin monenlaista kivaa, paikan tyyliin sopivaa purkkia ja purnukkaa.


Myös Rosson ruokalista on kokenut muutoksen remontin myötä. Nykypäivään sopivaksi päiviteltyltä suomalais-italialaiselta ruokalistalta löytyy nyt herkkuja niin aikuisille kuin lapsillekin. Me herkuttelimme tytön kanssa pizzalla, koska minulla oli s-mobiilissa vielä käyttämättä etukuponki, jolla sai kaksi klassikkopizzaa yhden hinnalla. Tiesitkö, että Rossosta saa pizzan halutessaan myös rukiisella pohjalla tai gluteenittomana? Uutuutena on myös Nouda&Nauti-palvelu. Voit tilata pizzasi puhelimitse ja nauttia suosikkipizzan kotona. Kätevää!


Valitsimme molemmat listalta tuon Alla rosson. Kinkkua, salamia, katkarapuja, herkkusieniä ja jättioliiveja. Minun pizzani oli vielä gluteeniton. Oikein hyvä valinta! Tyttö ei jaksanut syödä kaikkea, joten sai tarjoilijan suosituksesta lopun pizzan pussiin kotiinviemiseksi. Palvelu oli siis hyvää ja ystävällistä ♥ Vaikka tyttö ei jaksanutkaan syödä ihan kaikkea pizzaa, oli jälkkärimasusssa vielä tilaa yhdelle jätskiannokselle, hmm...niin hyvää ja kyll-määä... :))


 Suosittelen kaikille Kouvolan keskustassa poikkeaville tutustumiskäyntiä uusittuun Rossoon. Kunhan kevät etenee ja kesä koittaa, Rosso aukaisee yhdessä Coffee Housen kanssa 100 asiakaspaikkaisen avoterassin, joten suosittelen Kouvolan Rossoa ruokapaikaksi myös kaikille kesälomalaisille. Meillä ainakin oli oikein mukava ruokailuhetki kaksistaan. Samalla kun tuli kätevästi päivitettyä päivän tapahtumat ja kuulumiset ♥



* S-ryhmä ja Kouvolan Rosso eivät ole milläänlailla osallisena tähän postaukseen*

20 kommenttia:

  1. Mekin tossa mietittiin että pitäis joskus käydä kattomassa se uusittu Rosso. Monesti tulee mentyä Kuusankosken Rossoon jostain syystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tutustumassa tuohon Kouvolan Rossoon. Se on nyt niin kivasti siinä Coffarin ja Sokoksen yhteydessä.

      Poista
  2. Rossossa on kyllä hyvät pitsat. Muuten annokset on aika pieniä, ainakin tälle suursyömärille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rosson muita annoksia en olekaan syönyt pitkään aikaan, joten en oikein muista niiden kokoa. Täytyy kai tehdä joku kerta uusi visiitti :))

      Poista
  3. Kiva reissu teillä ja herkulliselta kuulosti....nam. Rossosta saa kyllä aina hyvät pizzat!

    VastaaPoista
  4. Rosso on ihan oma lemppari, koska siellä on vaan maailman paras pizza, se pohja on jotan käsittämätöntä! Teillä on ollut ihana tyttöjenpäivä. <3 Mitä kaunottaria olette! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Ruoan äärellä on niin mukava vaihtaa kuulumisia ja jutella, hih...

      Poista
  5. Nää tytär-äitipäivät on ihan parhaita! Ihania olette! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ♥ Näitä pitäisi vaan harrastaa useammin ja välillä niiden jo pesästä pois lentäneidenkin kanssa.

      Poista
  6. Mä en oo koskaan... syönyt Rosson pizzaa :/ Täytyisköhän korjata asia seuraavalla Tampereen reissulla...

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa korjata tilanne heti kuin mahdollista. Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Tuija ♥

      Poista
  7. Rossossa tehdään mun lempipizzaa, chicken barbeque, nam!
    Yhteinen aika tyttären kanssa on ihanaa. Minullakin on tuo 18v. tytär ja hauskaa meillä on kyllä aina yhdessä.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin tutkia seuraavalla kerralla, mitä suosikkipizzasi pitää sisällään ja laittaa se testiin!! Sinun tyttösi on sitten vuoden vanhempi kuin tämä mun kuopus. Kivaa viikonloppua Sinullekin, Outi ♥

      Poista
  8. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Ompa ihana kuva teistä!<3
    Mukavia tuollaiset päivät:)

    Kivaa lauantaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Sari ♥ Minulla on kyllä tosi huono omatunto siitä, etten ole aiemmin saanut oikein koskaan aikaiseksi lähteä tyttöjen kanssa viettämään tällälailla yhteistä aikaa. Nyt olen päättänyt ryhdistäytyä ja tehdä useammin heidän kanssaan tälläisiä reissuja. Kivaa lauantaita Sinnekin!

      Poista
  10. Minun lempparini on se tomaattikeitto - vieläköhän sitä saa :)? Kaunis kuva teistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anne ♥ En tiedä onko vielä listalla. Tomaattikeitto ei ole henkilökohtainen suosikkini. Syön kyllä, jos mies sitä tekee, mutta en tilaisi ravintolassa. Ylipäätään keitot on kyllä hyvä vaihtoehto.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan