Yritystä on...

30.4.2016


Wappuaatto aamu on valjennut sateisena, kuten kai melko perinteisesti joka vappu. Hirveästi ei siis innosta mitkään vapputsempalot enkä kyllä kieltämättä ole sellaisia tavannut viettääkään sitten nuoruusvuosien. Kotoilua, kotoilua sitähän tämä meikäläisen elämä alkaa pääsääntöisin olemaan, mutta en valita. Mä viihdyn ja näin on hyvä. Tosin iltaisin olen töiden jälkeen melkein poikkeuksetta aina niin väsynyt, etten jaksa kuin syödä (jos mies tekee ruoan) ja katsella Emmerdalea. Se on ihan must-juttu mun arki-illoissa. Silloin voi nostaa aivot narikkaan ja vain olla ♥

Miehen lasten piti eilen tulla meille tai periaatteessa niinhän ne tulikin, mutta menivät vaan suoraan kavereille. Kaverit on tärkeitä eikä me nipoteta siitä, ettei teinit ole koskaan kotona. Kyllä ne aina välillä on...ihan riittävästi (kaikella rakkaudella). Töistä tullessa piha oli täynnä nuorison autoja, ettei sekaan meinannut mahtua, hih... Siinä sitten vaihdeltiin niiden kanssa kuulumisia, heitettiin huonoa läppää, maisteltiin simaa ja syötiin töistä tuliaisina tuomiani munkkeja suut sokerissa. Ihan parasta ♥ Mä niin tykkään, kun noi kuopuksen kaverit ovat alkaneet poikkeamaan meillä entistä useammin ja tulevat jo hyvinkin tottuneesti meille ja sukeltavat olohuoneen sohvalle tähtiviltin alle räpläämään älypuhelimiaan. Nuorison lähdettyä kaupunkiin mä parantelin hitonmoista päänsärkyä imumaxin ja emmerdalen voimalla. Kun olo korjaantui, herkuteltiin vähän miehen kanssa juustoilla ja kekseillä. Oli meillä yhdet siideritkin niiden kanssa. Ihan alkoi melkein tuntua vapulta :))

Mitäs teillä on vappusuunnitelmissa?

Ps. Tosi paljon kiitoksia kaikille edelliseen postaukseen kommentoineet. Ihania kommentteja ja niin paljon ♥ Kiitos! Mokkapalamutsi jatkaa siis omalla, rehellisellä tyyllillään yrittämättä olla mitään, mitä ei oikeasti ole :))
 

14 kommenttia:

 1. Meille piti tulla vieraita, mutta flunssani äityi niin äkäiseksi ,että peruimme juhlat. Haravoimaankaan ei jaksa mennä, joten nyt sitten on lupa syödä ja herkutella - nauttia alkaneesta keväästä ja löhötä - ei paha sekään <3 Mukavaa Vappua sinulle myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei...toivottavasti lepo nyt auttaa ja paranet pian! Kurjaa kun suunnitelmat muuttuvat :( Kaikesta huolimatta mukavaa vappua ♥

   Poista
 2. eltsu30.4.16

  Ikean kautta Vantaalle juhlimaan sukulaisen 6kymppisiä. Kuopuksen (3kk) eka pitkä automatka joten hiukan jännittää monta kertaa pysähdytään tankkaamaan. Huomenna meillä brunssi joten tekemistä riittää.
  Oikein kivaa vappua sinne teillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappubrunssi kuullostaa ihanalle, namskis! Ihanaa vappua Sinullekin ja mukavia juhlia ♥

   Poista
 3. Täällä munkit paistoin jo eilen valmiiksi ja kupissa sihisee äitini tekemä makea sima.
  Nyt vielä kauppaan ja sitten juhlitaan ystävien kanssa.
  Oikein ihanaa vappuviikonloppua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kivalta! Ihanaa vappua Sinullekin, Outi ♥

   Poista
 4. Minä olen töissä koko vapun. Poika on fudismtsissa ja kaverilla yökylässä ja tytär todennäköisesti kavereiden kanssa :) Mies saa laatuaikaa yksin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies on myös vappuna molempina päivinä töissä. Illan ollaan yhdessä kotona. Työniloa sinulle, Souliina ♥

   Poista
 5. Täällä oli myös kotivappu, meillä tosin melko kurja sellainen :P Mutta joskus näinkin.
  Ihanaa ja aurinkoista toukokuuta! Nokassa alkaa ihan jo tuoksua kesälle ja lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Toivottavasti tauti on mennyt jo poijes ja pääsette kaikki nuuskimaan tänään kevättä. Ensi viikoksi on onneksi luvattu jo parempia kelejäkin.

   Poista
 6. Meillä vietettiin vappu myös kotosalla perheen kesken. Minusta se on ihan paras tapa viettää vappua. Aurinkoista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappua on mukava viettää yhdessä perheen kanssa. Lapsetkin tykkää. Aurinkoista vappua Sinullekin!

   Poista
 7. Aurinkoista vappupäivää!
  Meillä on vietetty vappua kotona perheen kanssa ja tänään tartutaan haravan varteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään meilläkin paistaa aurinko. Huomattavasti mukavampi ilma kuin eilen. Meillä ei vielä pääse haravahommiin enkä koko pihaa aio haravoidakaan. Lähinnä puskan juuria ja puista pudonneita oksia. Aurinkoista Vappupäivää Sinullekin, Kati!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan