Laiska ilta ja ärri purri

9.9.2014

Mä vietin eilen illalla laiskaa iltaa. Töiden jälkeen kävin kokoustelemassa työpaikan henkilökuntakerhon asioiden parissa, mutta sitten kotiin päästyäni en enää tehnytkään yhtään mitään. Tekemistä meillä kyllä aina löytyisi, jos ei muuta niin ainakin siivoamista. Mies haki mut sieltä kokouksesta ja kotimatkalla saatiin niin mojova riita autossa aikaiseksi, että muapa ei sitten huvittanutkaan enää sen jälkeen yhtään mikään. Ei mikään maata mullistava riita, mutta kuitenkin. Mä en jaksais riidellä, mutta meillä miehen kanssa vaan joskus nuo ajatukset eroaa niin paljon, että ei vaan olla silloin ihan samalla aaltopituudella ei sitten millään. Mua alkaa ärsyttää, jos mies alkaa hifistelemään sanoilla. Minusta hän tekeytyy typeräksi eikä muka ymmärrä mun puheita tai sitten sitä ärsyttää mun kysymykset. Syy tälläiseen olotilaan meillä molemmilla on varmaankin väsymys tai vain yleinen v***ustila. Eilen kävi just näin. Loppuillan sitten pidinkin mykkäkoulua, kun tuntu, ettei uskalla sanoa mitään, ettei taas tuu riitaa. Tää on varmaan ihan yleistä parisuhteessa, mutta ei kivaa.
 
 
Mä siis lamaannun aina noissa tilanteissa enkä saa sitten tehtyä mitään. Niinpä eilen sitten nappasin kotiin päästyäni läppärin kainaloon ja painelin yläkertaan meijän makkariin katselemaan katsomosta viime viikon Klikkaa mua-jaksot. Mä oon jääny ihan koukkuun tohon sarjaan. Sarjahan tulee nyt uusintana. Mä en sitä silloin ekalla kerralla katsonut, kun en silloin päässyt siihen jotenkin sisälle. Nyt olen katsonut kaikki jaksot ja tykkään. Tykkään erityisesti jotenkin siitä Ellasta ja se sen talo on ihan mahdottoman ihana. Tykkään. Noh, siinä se mun ilta sitten meni, kun katselin ne kaks jaksoa tota sarjaa. Välillä valitsin vaan tytön kanssa koulukuvatilauksen, kun ne kuvat oli tulleet sähköpostiin nähtäville. Tai siis sähköpostiin oli tullut linkki, mistä pääsi katsomaan ne omat kuvat sinne Seppälän Koulukuvien nettisivuille. Ihan sika kalliita noi koulukuvatkin. Murr...kaverikuvilla hinta nousee ihan tähtitieteellisiin summiin, mutta meneppä nyt sitten tytölle sanomaan, että et voi ottaa niitä, kun ne maksaa niin paljon. Annoin ottaa, mutta mietin jo kuumeisesti, miten ihmeessä saan ne maksettua. Onneksi kuvien toimituksessa kestää 2-3 viikkoa ja lasku tulee mukana ja siinä on toivottavasti vähän maksuaikaa.
 

Miehen kanssa käytiin kyllä sitten illalla yhdessä saunassa, mutta tunnelma oli edelleen hiukan vaivautunut. Riitojen jälkeen mun on vaikee päästä heti takas normifiilikseen. Mun pitää sulatella asioita enkä pysty heti unohtamaan. Mun ärripurri jatkui kyllä vielä aamullakin ja se ei kyllä ollut yhtään hyvä juttu. Miehellä on nimittäin tänään työhaastattelu ja olis kyllä tosi tärkeetä, että sais mennä sinne ihan hyvillä mielin eikä vaimonsa pahoittamalla mielellä. Noh, toivottavasti se on niin fiksu, että tietää jo mun kiukuttelut eikä anna niiden häiritä itseään! Mutta tälläinen mä vaan oon...ailahtelevainen ja välillä niin tyhmä suoraansanottuna. Joo...
 
 
Tän päivityksen kaikki kuvat on vanhoja. Tänä syksynä en ole vielä ostanut yhtään ruukkukrysanteemia enkä mitään muutakaan syyskukkaa. Kesäkukat multa on kuollu jo aikapäiviä sitten samettiruusuja ja yhtä amppelia lukuunottamatta. Viikonloppuna just kantelin niitä raaskuja tunkioon. Mä oon jotenkin niin laiska hoitamaan noita kukkia. Tykkään keväällä ja alkukesästä niitä kovasti ostella, mutta sitten en kuitenkaan jaksa niitä kastella ja lannoittaa riittävästi. Rahanhaaskausta suoraansanottuna, mutta... Viikonloppuna olis ollut prismassa hyvä tarjous kanervista 4kpl/5e, mutta kun ei ollut muuta asiaa prismaan, niin jäi sitten tuokin tarjous hyödyntämättä. Robbarissa näyttäis olevan 4kpl/8e. Eri kauppojen välillä on kyllä suuria eroja noiden kanervien/ericoiden laadussakin. Mä en kyllä aio ostaa mitään raaskuja, vaikka ne sais kuinka halvalla. Tuosta hopealangasta tykkään tosi paljon ja sitä ainakin  tulen sitten myöhemmin syksyllä taas ostamaan etuterassille pieneen parvekelaatikkoon. Ne on helppohoitoisia ja kestäviä. Just mulle sopivia.
 
 Tälläisillä mietteillä tänä aamuna. Palaillaan!
 



6 kommenttia:

  1. Ostin tuon klikkaa mua dvd:nä...tykkään kanssa tosi paljon ja jaksan katsoa uudestaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään harmikseni huomasin lehdestä, että viime viikon jaksot taisi olla viimeiset. Noh, niillä kaikilla olikin siinä lopussa asiat niihin hyvin! Siihen oli hyvä päättää sarja. Kuulin myös, että sarja ei tule saamaan kolmatta tuotantokautta. Ehkä ihan hyvä niin!?

      Poista
  2. Liiaksi ei voi jatkaa... Tosin muutama aukko olisi voinut minusta päättyä onnellisemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei siinä ihan kaikki päätyneet parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta niinhän se on tosielämässäkin, ettei sitä ihan täydellistä kai olekaan!? Onneksi.

      Poista
  3. Välillä riitely on jees. Meillä ei juurikaan riidellä kun mies ei jotenkin osaa (?) riidellä niin se menee sitten niin että minä meuhkaan, mies kuuntelee, joskus saattaa jopa mököttää. Ja mököttely on raivostuttavaa.

    Meille tuli tänään koulukuvat ja ne kyllä tosiaan on jo kalliita. Onneksi neljästä lapsesta koulussa on vasta kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä sanottiin meidän kihlajaisissa, että "Opetelkaa riitelemään". Ollaan opeteltu, vaikken siitä hirveesti tykkää. Puhdistaahan se vähän ilmaa, kun oikein tuulettaa menemään.

      Kiitos kommentistasi Leena ja tervetuloa lukijakseni!

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan