Pientä uskon puutetta havaittavissa Ikean reissulla

28.9.2014

Ihanaa sunnuntai iltaa teille kaikille! Olen ilokseni saanut huomata, että blogini on saanut tällä viikolla pari uutta lukijaa ja että melkeinpä jokaiseen päivitykseeni on tullut jokunen kommenttikin. Kiitos siitä teille kaikille! Blogissani on tämän syyskuun aikana piipahtanut liki 1500 kävijää. Päivittäiset vierailut vaihtelevat siinä 50 kävijän kummallakin puolella. Wuhuu, hienoa! Ehdottomasti suosituimmaksi päivitykseksi on noussut tuo mun olohuonepäivitys. Pitäisikö siis jatkossakin kuvailla meidän kotia ja kirjoitella siitä? Toivottavasti jaksatte jatkossakin vierailla täällä ja muistatte minua myös noilla ihanilla kommenteillanne. Blogiani saa linkittää teidän omille blogilistoille tai suositella ystäville ja tuttaville, jos siltä tuntuu.

Kuva naapurista viikko sitten kesäkeittiön avajaisista.

Tänään kiireettömän aamun jälkeen hyppäsin autoon, laitoin popit soimaan ja suuntasin auton nokan kohti Vantaan Ikeaa. Matka meni hyvin. Sain ajella kauniissa syyssäässä ja ihastella ruskan värikirjoa. Pitkään aikaan en olekaan Ikeassa käynyt. Muistelin, että viimeksi varmaan esikoiseni kanssa ja silloin ajettiin Vantaalle tietenkin Lahden kautta. Nyt menin meiltä suorinta reittiä eli Koskenkylän kautta ja niinpä meinasi maalaistytöltä jo usko loppua ennen kehä kolmosen liittymää, kun ei sitä vaan sieltä alkanut kuulua. Kehällä olikin aika hurjat tietyöt meneillään, joten oli kiertotietä ja mutkaa toisensa jälkeen, mutta perille pääsin. Ja jonottaminen alkoikin jo sitten reilusti ennen sisällepääsyä itse tavarataloon...

Muutama muukin oli päättänyt lähteä vähän shoppailemaan.
Ikeassa kaikki oli niinkuin ennenkin. Ensin yläkerran huonenäyttelyjen kiertämistä ja sitten ravintolan kautta (minä jätin suosiolla sen jonottamisen väliin) laskeutuminen alakerran ostoshelvettiintaivaaseen (kummin päin toi oikein pitäis olla?). Esikoinen kirjoitti vielä eilen käydessään mulle ostoslistan mukaan, joten tarkkana sai siellä ihmisvilinässä kulkea, että löysi kaiken haluamansa. Hirveesti ei heräteostoksia tullut tehtyä, vaikka kyllä se on ihan totta, että jotenkin siellä alakerrassa vaan meinaa tulla väkisinkin sellainen ostoshysteria. "Tää on niin halpaaa, pakko ottaa....". Löysin itseni pariinkin kertaan hypistelemästä jotain, mutta sitten lopulta (onneksi) järki voitti ja jatkoin tyytyväisenä matkaa.


Lipasto, jota siis varsinaisesti Ikeasta lähdin hakemaan, löytyi helposti sitten kierrokseni viimeisenä. Niiiiin, kärri täynnä pikku sälää ja sitten noi kaks laatikkoa, josta lipasto koostuu. No, vielähän ne kassalle asti meni joten kuten siinä kärrin päällä (helkkarin painava toi isompi laatikko), mutta sitten kassalla iski jo uskon puute. Ympärillä paljon ihmisiä ja mulla pattitilanne siinä kassalla. No, empä itsekään saanut suutani auki pyytääkseni niiltä lukemattomilta ihmisiltä apua ja niinhän se pienempi laatikko läsähti kärrin päältä siihen lattialle. Itsellä oli siinä vaiheessa se isompi ja painavampi laatikko käsissä siirtääkseni sen muiden ostosten tieltä pois kassan päätyyn. Pysähdyin ja teki mieli huutaa "Ei vi***i tarvi auttaa". Siinä vaiheessa taas muistin ja sain todeta, että kaikki miehet ei to-del-la-kaan ole samanlaisia kuin omani. Hän olisi jo syöksynyt auttamaan ihan ventovierastakin, jos tuollaisen tilanteen olisi nähnyt. Lopulta selvisin kuitenkin kuormani kanssa autolle, mutta sen verran alkoi tuo ihmispaljous ahdistaa, etten enää palannut sisälle kahville, vaikka niin olin aluksi suunnitellutkin. Lastasin ostokseni autoon ja käänsin auton nokan kotia kohti. Nyt sitten odottelen, että mies ehtii kasaamaan mulle sen lipaston, niin pääsen taas vähän siistimään nurkkia. Lipastoon on siis tarkoitus laittaa kaikki ei esittely- ja omassa käytössä olevat PartyLiten somisteet ja kynttilät.

Loppuun vielä yksi blogisuositus kaikille sisustus- ja askarteluihmisille. Fb:n puolelta löysin linkin Pitsiä ja piikkilankaa-blogiin. Blogista löytyy ohje itsetehtyihin valopalloihin. Ohjeessa on todella hyvät vaihekuvat ja ohjeet. Osaiskohan tuollaiset tehdä itse? Hmm... TÄSTÄ pääset kurkkaamaan ohjeen.

2 kommenttia:

 1. Sitä vaan piti sanomani, että ne Ikean kalusteet on mun mielestä helppoja koota vaikka itsekin (ei siis välttämättä tarvii oottaa että mies ehtii...). Mä olen esimerkiksi kasannut ihan ite ainakin telkkaritason ja yhden hyllykön. Ne ohjeet on niin älyttömän selkeät ja helpot, että niillä onnistuu kyllä ihan varmasti ihan jokainen!

  Ja todella ärsyttävää, kun nykymaailmassa aika harvoin kukaan auttaa ketään. Mikä siinä on niin vaikeeta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No,mä en taas tässä kohden kyllä usko yhtään itteeni eli mielestäni en kyllä osais kasata yhtäkään Ikean huonekalua :( Lipasto on kuitenkin nyt kasassa ja odottaa loppuja tavaroita "sisuksiinsa". Onneks tuo mies kyllä heti kasaa mulle kalusteita, kun ehtii.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan