Ikea juttuja

26.9.2014

Innostuin surffailemaan tuolla Ikean nettisivuilla, kun näin Niinan päivityksen Vaniljahouse-blogissa. Ikean familyn live lehdestä löytyy juttu ja paljon ihania kuvia Niinan kodista. Kannattaa käydä tutustumassa. Juttu löytyy täältä. Itse en koskaan aiemmin ollut kuullutkaan tuollaisesta lehdestä. Kiitos Niina, kun vinkkasit siitä! Tosi hyvä lehti pullollaan ideakuvia.

Toinen kiva juttu, minkä löysin tuolta Ikean nettisivuilta oli tuo ostoslista. Teistä varmasti monille se on tuttu juttu ja olette sitä ehkä itsekin käyttäneet, mutta minulle sekin oli ihan uutta. Selaillessasi Ikean tuotteita voit klikata kiinnostavan tuotteen itsellesi muistiin. Lopuksi voit tulostaa oman ostoslistasi mukaan tavaratalokäynnille. Ostoslistalta näkyy tuotteen nimi, sen mitat, hinta, paino, myyntipaikka tavaratalossa ja saatavuus valitsemassasi tavaratalossa. Tosi kätevää, kun ostoslistaan kirjautuu myös hyllyn ja lokeron numerot tavaratalossa. Lisäksi järjestelmä laskee kaikkien ostostesi yhteissummat, kun vain muistat muuttaa kappalemäärät, jos aiot ostaa jotakin tuotetta enemmän kuin yhden kappaleen. Ostoslistalle ei kuitenkaan päivity heräteostoksia, hih... Niitä niin halpoja ja välttämättömiä pikku juttuja sieltä alakerrasta, joita ilman et kertakaikkiaan voi enää elää. Mun heräteostoksia vois esim. olla nämä...
Kuten huomaatte, kaikkea hyvin tärkeää ja välttämätöntä, hih... Huomenna sitten nähdään, kuinka mun käy ja mitä kaikkea tuleekaan kotiutettua tuolta Ikean Ihmemaasta. Moikka.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.9.14

  Minullekin uusi tuttavuus tuo lehti :) ikeasta harvemmin tulee tyhjin käsin lähdettyä kotiin,itsekin ajattelin ehkä käydä viikon loppuna ikeassa :) hyvää viikon loppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijakseni! Toivottavasti viihdyt blogini parissa.

   Hyvää viikonloppua ja shoppailuja Sinullekin!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan