Mielensäpahoittaja

6.9.2014

Vietetiin eilen illalla miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa. Joo, on sitä meillä säännöllisen epäsäännöllisesti muutenkin, kun lapset alkavat olla jo niin isoja, että viettävät paljon aikaa kavereidensa kanssa. Silloin me kaksi "vanhaa varista" raakutaan keskenään täällä kotona. Eilen lähdettiin kuitenkin elokuviin. Edellisestä kerrasta on niin pitkä aika, etten edes muista, koska se oli. 

Kuva interverkosta =)
Jokatapauksessa. Eilen sai ensi-iltansa Tuomas Kyrön kirjoittama Mielensäpahoittaja. Elokuvaa mainostettiin jonkin verran ja se tuntui kiinnostavan meitä molempia, joten lähdettiin katsomaan. Ja kyllä kannatti! Elokuva oli tosi mainio ja välillä sai nauraa ihan vedet silmissä. Pääosan näyttelijänä toimiva Antti Litja on ehdottomasti parasta koko elokuvassa. Hän esittää jääräpäistä purnaajaa, joka joutuu elokuvan alussa lähtemään miniänsä luo Helsinkiin satutettuaan jalkansa. Helsingissä Mielensäpahoittaja saa kokea monenlaisia vastoinkäymisiä. On älypuhelimia, keraamisia liesiä ja monia muita nykypäivän hömpötyksiä ja onhan se ihan käsittämätöntä, ettei pojan talossa ole edes kunnon perunakellaria. Hih... Litjan monologeissa pääsee hyvin oikeuksiinsa Kyrön omaperäinen sanankäyttö. Elokuvan ehdottomasti paras kohtaus on s-kaupan kassalla tapahtuva kohtaus, jossa tulee sekaannusta s-kortin käytöstä. Se naurattaa vielä elokuvan jälkeenkin.

Suosittelen elokuvaa ihan kaikille. Se on Antti Litjan show, mutta hyvä sellainen. Elokuva sopii kaikille, vauvasta vaariin. Menkää katsomaan. Meillä oli ainakin tosi hauskaa.

6 kommenttia:

 1. Joutuu varmaan odottamaan, että tulee vuokrattavaksi... ;) Hetki menee, ennen kuin pääsee miehen kanssa leffaan. Ei noita lastenvahteja ole ihan jonoksi asti tuossa oven takana. :D

  Kirja oli kyllä ihan viihdyttävä ja Antti Litja sopii kyllä varmasti täydellisesti rooliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, ettei pienten lasten vanhemmilla ole niin helppoa irrottautua kotoa esim. just elokuviin.

   Kiva kun tulit vierailulle! Toivottavasti viihdyt blogini seurassa.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, olenkin jo jonkun aikaa miettinyt, että olis kiva mennä elokuviin, mutta ei tunnu tulevan mitään kiinnostavaa. Mulla on älyttömästi niitä töistä hommattuja liikunta- ja kulttuuriseteleitä ja niitä pitäs johonkin käytellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä tyky-seteleillä minäkin oman lippuni maksoin =)

   Tervetuloa lukijakseni!

   Poista
 3. Moiks! Kivaa kun oot taas linjoilla.. Mä oon vakkari lukija ollut aina kun kirjoittelet ja olen taaskin! Meillä on edestakaisin elokuvateatteriin 200 km...mut tää ois kiva nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sini taas lukijakseni! Kiva, kun tulit käymään ja jätit vielä kommentinkin!

   Mielensäpahoittaja tulee varmasti dvd:llekin, mutta elokuvissakin käynti on välillä ihan mukavaa. Toivottavasti teillekin tarjoutuu joskus siihen mahdollisuus pitkästä välimatkasta huolimatta.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan