Mustilan Puutarhat sekä Taidekahvila Piika ja Renki

27.5.2017

Edellisessä postauksessani kerroinkin jo käyneeni helatorstaina Elimäellä Mustilan Puutarhoilla taimiostoksilla. Mustilan Puutarhat on kyllä todella huikea ja suosittu paikka. Se on tunnettu hyvistä ja laadukkaista taimistaan. Itse olen tuolta ostanut monena vuonna aina jonkun taimen tai kesäkukan enkä koskaan ole joutunut pettymään. Tällä kertaa ostin siis sammalleimua ja edellisessä postauksessa näkyneet mustat petuniat. Tarjolla olisi ollut myös monipuolinen valikoima erilaisia yrttejä. Niistä olisi ollut vielä hyvä tarjouskin ja nyt kyllä vähän harmittaa, kun en tullut kuitenkaan hyödyntäneeksi sitä. Mustilan Puutarhojen välittömässä läheisyydessä on myös Mustila Arboretum, jossa kävimme tyttäreni kanssa viime vuonna loppukesästä. Kesäkuussa Arboretumin lukuisat alppiruusut ja atsaleat puhkeavat kukkaansa. Tänä vuonna täytyy ajoittaa retki ehdottomasti tuohon ajankohtaan. Arboretum on hyvä retkikohde koko kesän ajan. Nähtävää riittää aina. Huomenna 28.05.2017 Arboretumissa on Lastenpäivä. Päivän ohjelma on rakennettu kokonaan lasten ehdoilla.  Koko perheen luontotapahtuma pitää sisällään luontoelämyksiä, aktiviteetteja, oppimista ja yhdessäoloa!


Mustilan pihapiirissä toimii kesäaikaan myös Taidekahvila Piika ja Renki. Tuossa tunelmallisessa kahvilassa voi nauttia retkeilyn ohessa kupin kahvia ja herkullisia leivonnaisia. Sään salliessa kahvit voi nauttia ulkoterassilla. Kahvilan vintillä on kesä ajan vaihtuva taidenäyttely. Nyt toukokuussa esillä on Elimäen Taideseuran maalauksia ja töitä. Kahvilassa on myös myymälä, josta voi ostaa mukaansa erilaisia käsitöitä sekä lahja- ja sisustustavaroita. Valikoimasta löytyy mm. Greengaten ja Lyhtytalon tuotteita sekä kattava valikoima erilaisia kukkopillejä.

Jos siis satut liikkumaan tulevana kesänä kuutostietä Elimäen ohi, kannattaa ehdottomasti poiketa Mustilaan. Von suositella paikkaa lämpimästi.

15 kommenttia:

 1. Onpas tunnelmallisen näköinen paikka! Täällä kaikki kesäkukat vielä hankkimatta. Pitää saada mökin pihat ensin siivottua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marita, paikka on tosi kiva ja sinne on helppo poiketta, koska sijaitsee aivan valtatien varressa. Teillä sitten puuhaa riittää, kun mökilläkin kevättyöt täydessä vauhdissa. Kivaa viikonloppua Sinulle ♥

   Poista
 2. Piika ja Renki on tuttu paikka😉 Täytyy taas poiketa kun ohi ajaa.
  Aurinkoista päivää Krisse❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiios, Marjo ♥ Jos tiedät ennakkoon, että olet menossa, hälyytä minutkin paikalle. Voidaan treffata kahvikupposen äärellä ♥

   Poista
 3. Suloisen näköinen paikka 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Täällä on pakko poiketa joka kesä samalla kun käy äidin luona. Osuu kivasti matkan varrelle.

   Poista
 4. Ihanan näköinen paikka. Voi, että minulla oli tuollainen savikukko...onkohan se vieläkin meidän mökillä. Sillä piti vihellellä siskolle merkkejä, kun leikittiin piilosta pitkässä heinässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli myös pari kukkopilliä lapsena ja nyt harmittaa, kun en enää tiedä, missä ne ovat.Toivottavasti sinun kukkopilisi löytyy mökiltä.

   Poista
 5. Mahtava paikka ja ompahan lajitelma kukkopillejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä vaan! Ihana paikka ja mahtava valikoima erilaisia kukkopillejä.

   Poista
 6. Eikös vaan?! Suosittelen poikkeamaan, jos tuolla päin liikkuu tai haluaa itselleen ihan oman kukkopillin :)) Olisikin pitänyt ihan ostaa itsellekin yksi, kun ne lapsuuden aikaiset kuukkopillit on hukassa.

  VastaaPoista
 7. Me ei ollakaan vielä korkattu Mustila -kautta vaikka tässä vieressä asutaankin :) Joka kesä myös ostan lapsille Piiasta ja Rengistä kukkopillit lapsille <3 Pitääkin mennä käymään joku päivä kun on oikein kaunis ja lämmin päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtahan sillä alkaa alppiruusut kukkimaan. Niissä riittää ihmettelemistä varmasti lapsillekin. Minunkin tarkoitus mennä ihastelemaan niitä tytön kanssa, jos vaan rippijuhlavalmisteluilta ehdin. Kivaa alkavaa viikkoa Sinulle, Marika ♥

   Poista
 8. Oi kun suloinen paikka ja nyt mulle iski ihmeellinen himo saada omaksi ainakin yksi kukkopilli, miten mulla ei vielä sellaista ole. :) Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Nythän sun täytyy sitten ehdottomasti hurauttaa tuonne Piikaan ja Renkiin kukkopilliostoksille. Voisin passata itseni sinne samaan aikaan, jos olet kaffeseuraa vailla ♥ vink, vink...

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan