Tampereen parhaat burgerit eli Naughty Brgr

10.5.2017
Viime perjantaina saavuttuani Sydämellä tehtyä-blogin Katjan kanssa Tampereelle vatsa kurni jo hurjasti pitkän päivän jälkeen. Hotellille kirjautumisen jälkeen suuntasimme siis syömään. Olin ennen reissua vähän katsellut netistä ruokapaikkoja suht' läheltä hotellia ja omaksi suosikiksi nousi Aleksanterinkadulla sijaitseva Naughty Brgr. Onnekseni paikka sopi Katjallekin, sillä olihan paikan perustaja ja omistaja Top Chef voittaja Akseli Herlevi meille molemmille "tuttu" mies. Olimme nimittäin tavanneet Akselin Tammer-Tukun järjestämässä blogi-illassa, johon hän oli valmistanut tarjoilut.

Listalta löytyy seitsemän erilaista burgeria, joista itse valitsin naughty burgerin. Kylkeen otin lisäksi bataattiranut, joita olin kuullut kovasti kehuttavan. Aina en hamppariaterian kanssa ota välttämättä mitään dippiä, mutta nyt otin reteesti sekä aiolin että pinkin dipin. Pinkin dipin siksi, että sen nimi oli niin hauska ja olihan se naisen silmään kauniin värinen. Pinkki dippi oli kuitenkin minulle suuri pettymys, koska "moni kakku päältä kaunis" eli dippi oli tosi mauton kauniista väristään huolimatta. Itse burgeri ja ranut olivat kyllä sitten todella hyviä ja maukkaita. Burgeriravintolasta löytyy kyllä paljon erilaisia kastikkeita, jolla voi halutessaan vielä lisämaustaa omaa burgeriaan, mutta minä en katsonut niitä tarpeelliseksi. Tykkäsin siis tosi paljon burgerateriastani ja annoksen kokokin oli minulle juuri sopiva. Naughty Brgrissa on muuten A-oikeudet. Harvemmin sitä tulee burgerin kanssa juotua sidukkaa, mutta nyt tuli sekin kokeiltua.

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta. Työn tulokset näkyvät, sillä ravintolan henkilökunta oli todella ystävällistä ja iloista väkeä. Uskon, että tämä vaikuttaa hyvän menun lisäksi paikan suureen suosioon. Me saavuimme paikalle aivan kreivin aikaan, sillä tehtyämme tilauksen ja valittuamme pöydän paikka oli hetkisen päästä aivan täynnä.


Naughty Brgr oli mielestäni tosi kiva paikka ja uskon, että tulen käymään siellä toistekin Tampereella käydessäni. Pidin myös paikan sisustuksesta. Pöydät olivat super kivat ja muutenkin paikan ilme oli tosi hauska. Seiniltä löytyi useampia maalauksia, jotka ovat tamperelaisen Vesa Suksen käsialaa. Burgeriravintolassa on myös terassi, jossa on kesäaikaan varmasti myös kiva istuskella ja herkutella kunnon burgerilla.


Naughty BRGR Tampere Aleksanterinkatu 29
33100 Tampere

Avoinna:
Ma suljettu
Ti-La 11-22
Su 12-19

10 kommenttia:

 1. Noi burgerit on niin hyviä! Pitääpäs mennä taas joku kerta aterioimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Burgerit olivat tosi maukkaita ja tykkäsin siitä vähän erilaisesta salaatista siellä välissä.

   Poista
 2. BRGR:sista saa muuten ihan mielettömän hyvät gluteenittomat burgerit, nam, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon! Unohdinkin mainita tuossa tekstissä, että sieltä saa myös gluteenittomia hamppareita ja kasvivaihtoehtokin löytyy.

   Poista
 3. Oi, täytyykin pitää nimi muistissa. Jospa seuraavalla vierailulla kävisimme ko ravintolassa syömässä. Näyttää mukavalta paikalta ja hampurilaiset herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa laittaa nimi ja osoite mieleen. Käymisen ja kokeilemisen arvoinen paikka.

   Poista
 4. Mä söin tuon saman setin Helsingissä ja ihan tajuttoman hyvä. Mies vei ihan yllättäen tuonne syömään ja jo eilen vingun koska mennään uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo burgerit on oikeesti tosi hyviä. Helsingistä tosiaan löytyy myös samainen ravintola. Sinulla on ihana mies, kun vie sinua tuollalailla yllättäen syömään ♥

   Poista
 5. Kiitos kivoista kuvista. Olipa mielenkiintoista nähtävää.

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan