Kirppislöytöjä ♥

13.2.2017





Viime lauantaina käydessäni siivoamassa ja täydentämässä omaa kirppispöytääni kiertelin itsekin pitkästä aikaa kirppiksellä. Edellisestä kerrasta on kuukausia ja tänä vuonna tämä oli tosiaankin vasta ensimmäinen kerta. Kierrokseni kannatti, sillä tein muutamia kivoja löytöjä ja vieläpä todella edullisesti. Esimerkiksi tuo vanha Riihimäen lasin Ilves-tölkki maksoi vain 4,50e Löysin sen pöydästä, jossa kaikki tuotteet olivat -50%. En voinut olla ostamatta sitä, koska yleensä noista lasipurkeista pyydetään kirppareillakin aika suolaisia hintoja. Lisäksi näitä vanhoja kaunottaria ei voi koskaan olla liikaa. Ne kun ovat niin monikäyttöisiä. Toinen puolenhinnan ostos oli tuo pikkuinen köyhän hopeinen tarjoiluasetti. Niin suloinen, että en voinut vastustaa sitä millään, kun hinnaksi ei jäänyt kuin 2e. Tuohon on kiva laittaa kahvipöytään vaikkapa pipareita tarjolle tai jouluna vihreitä kuulia. Tykkään ♥

Ei kahta ilman kolmatta. Kolmas puolenhinnan ostokseni oli tämä kaunis, vanha tarjoilulautanen. Olen ihaillut näitä kuviollisia astioita somessa ja huomannut yllätyksekseni, että olen pitänyt niistä ja varsinkin sini-valkoisina. Vaikka tämä ei sini-valkoinen olekaan, nappasin sen koriini, koska hintaa tälle ihanuudelle jäi vain yksi euro. Tänä keväänä minua on muutenkin alkanut hurjasti kiehtoa värit. En tiedä, mistä se johtuu, mutta mintunvihreä, vaaleansininen ja hennon vaaleanpunainen esimerkiksi ovat aivan ihania värejä. Nyt vaan pitäisi saada jotenkin tuotua niitä omankin kodin sisustukseen, en vain tiedä miten. Ehkäpä ostan muutaman uuden tyynynpäällisen tuonne puusohvan päälle ja lähden siitä makustelemaan noita ihania värejä.

Oma kirppisviikko ei mennyt ihan niinkuin odotin. Mulla ei tosiaan ollut vaaterekkiä tuossa pöydässä ja se toi pientä lisähaastetta myyntiin ja pöydän ylläpitoon. Mulla oli isossa ikean kassissa vaatteita kirppispöydän alatasolla ja kyllä mä vaan niin ihmettelen ihmisiä, jotka sieltä osasi hienosti pengata vaatteita, mutta ei osannut enää laittaa niitä sinne takaisin. Jos ei vaate miellyttänyt, niin miksi sitä ei voinut laittaa takaisin sinne kassiin, vaan se piti heittää siihen pöydälle ns. tavaroiden päälle?! Lisäksi kirppipöytää olisi kyllä pitänyt käydä siivoamassa joka päivä, että olisi ollut myyvämpi, mutta kun en vain päässyt niin se siitä. Omasta mielestäni hinnoittelin myytäväni aika edullisesti. Kauppa ei siitä huolimatta käynyt odottamallani tavalla. Joko ihmiset eivät ole valmiita maksamaan kirpparilla juurikaan mitään ostoksistaan tai sitten sinne ei vaan nyt sattunut sellaisia ihmisiä, jota olisivat olleet juuri myymieni tuotteiden tarpeessa, huoh... Noh, joka tapauksessa plussalle jäätiin ja sain myynnistä kuitenkin hiukan matkarahaa tämän viikon Naantalin reissulleni! Tuntuu vaan jotenkin niin turhauttavalle roudata viikon jälkeen kotiin monta kassia tavaroita, kun tarkoitus oli kuitenkin päästä niistä eroon. Nyt onkin edessä tavaroiden läpikäyminen ja lajittelu, mitä jätän odottamaan seuraavaa myyntikertaa ja mitkä kiikutan suoraan Uffin keltaiseen laatikkoon. Sillähän se lomaviikko mukavasti lähtee käyntiin...

18 kommenttia:

  1. Voi harmi ettei kauppa oikein käynyt :/ Olen huomannut saman, että pöytä pengotaan hirveän näköiseksi todella äkkiä ja se on pakko käydä siistimässä ja viikkaamassa päivittäin. Ihania löytöjä kuitenkin teit itse! Tosi suloinen tuo hopeanvärinen astia <3

    Ihanaa ja rentouttavaa lomaa ja kylpyläreissua sinulle Krisse! <3 :) Me vielä pari viikkoa odotetaan omaa lomaamme...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Mä jo niin odotan tuota reissua. Ihanaa päästä viettämään ystävän kanssa laatuaikaa, syömään hyvin ja lillumaan altaisiin.

      Tuo tarjoiluasetti oli kyllä ihan huippu löytö, vaikkei aitoa hopeaa olekaan. Kaikki oikeasti vanha vaan kiehtoo päivä päivälä enemmän.

      Poista
  2. Ihania löytöjä ja täälläkin kirpparilta hankittu Riihimäen lasipurkkeja ja löytyy muuten tuo siiviläkin. :) Tuo lautanen on ihana, himoitsen sitä. ;) Hyviä löytöjä, kirpparilla on aina niin ilo käydä.

    Kiitos vielä ystävänpäiväkortista ja aivan ihanasta magneetista, ne on vielä tuossa pöydällä, jotta vaan voin katsella niitä, olen niin otettu. <3 Ihanaa viikkoa ja ystävänpäivää Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Kiva kuulla, että korttini piristi ja oli mieluisa. Tänään hakiessani tilitykseni kirpparilta, tsekkasin vielä kaverin myyntipöydän ja tein taas löytöjä ♥ Kirpparit on kyllä kivoja :))

      Poista
  3. Kivoja kirppis löytöjä!
    Minun pitäisi myös kirppispöytä varata, kun ehdin.
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Munkin täytyy keväämmällä varata kirppispöytä uudestaan ja ehdottomasti sellainen rekillinen pöytä. Mukavaa viikkoa Sinullekin!

      Poista
  4. Oletpa tehnyt aivan huippulöytöjä. Kaikki on ihania ja wau tuon Riihimäen lasipurkki, ihan älyttömän halpa.
    Mukavaa lomaviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Loma tulee kai aina terpeeseen ja siksi se tuntuu aina niin ihanalta. Mä olen ihan hurahtanut noihin vanhoihin lasipurkkeihin. Niille voi keksiä niin monenlaista käyttöä ja tämä oli kyllä tosi halpa :))

      Poista
  5. Hyvät löydöt. Mulla taitaa olla muutama tuollainen lautanen. Tarviikin tarkistaa, onko samanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen tosi tyytyväinen löytöihini. Väläillä kun tuntuu, ettei pitkään aikaan löydä kirppareilta yhtään mitään. Nyt onnisti :))

      Poista
  6. Kivoja kirppislöytöjä. Minäkin sain varattua kirppispöydän. Nyt alkaa täällä tavaroiden hinnoittelu. Hommaa siinä on kyllä käydä aina viemässä uutta tavaraa ja pöytää siivoilemassa.
    Se on kyllä totta, että olisi kiva jos ihmiset viitsisivät laittaa tavarat paikoilleen, kun niitä pöydässä katselevat.
    Mukavaa reissua sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Hinnoitteu ja tavaroiden läpikäyminen ennen kirppikselle vientiä on kova homma. Tsemppiä sinulle urakkaasi!

      Poista
  7. Hauskan mukavia kirppislöytöjä. Lautanen on kivan värinen.
    Harmi kun ihmiset sekasivat tavarat/vaatteet. Sen takia mä en vie kirppispöydälle tavaroita, mulla tulis km 60 jos pitäis käydä melkein joka päivä, niin eipä kannata !
    Muutkin ovat sanoneet että harmittaa kun ei mene kaupan, kova työ hinnoitella ja roudata ne kirppikselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lautanen on kyllä tosi kiva. Tykkään ♥ Sinulla onkin vähän pidempi matka kirpparille. En minäkään varmasti ottaisi kirppispöytää, jos matka olisi noin pitkä.

      Poista
  8. Ihanaa kylpylälomaa, Krisse ja hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
  9. Ihania kirppislöytöjä <3 Meillä kerätään noista samoja lautasia :)
    Ihanaa päivää Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Souliina ♥ Noissa lautasissa on otain herkkää. Tuo kuviointi sen kai tekee. Olisi tosiaan kiva löytää näitä enemmänkin. KIvaa päivää Sinullekin, Souliina ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan