Arkikuva 7/52

21.2.2017

Meidän perheen tavallista arkea. Yksi kuva viikossa, yhden vuoden ajan. Haaste bongattu Päiviltä Nakit ja Mutsi-blogista.

Viime viikon arkikuva tulee pari päivää myöhässä, mutta älkää antako sen häiritä. En unohtanut sitä. En vain ehtinyt aiemmin. Olin viime viikon talvilomalla ja siksi valitsemani kuva toisen bonuslapseni vanhojentansseista kuvastaa mielestäni hyvin mennyttä viikkoa. Viikko oli siis yhtä juhlaa arjen keskellä. Minulle kiireettömät aamut, vapaapäivät töistä, yhteinen aika perheen ja ystävien kanssa on kuin yhtä juhlaa. Menneellä lomaviikollani minulla olikin yllättävän paljon kaikenlaista ohjelmaa. Muutamia tilaisuuksia/menoja oli jopa päällekkäin. Kivoja tapaamisia ja tilaisuuksia sattui ikäväkseni useampi samalle päivälle enkä pystynyt osallistumaan kaikkiin ja se kyllä vähän harmittaa.

Viime perjantai-iltana pääsimme siis katselemaan tätä upeaa pukuloistoa, kun toinen bonuslapsistani vietti omaa prinsessapäiväänsä. Noin tunnin mittainen iltaohjelma Mansikka-ahon hallissa oli siis suunnattu vanhemmille, isovanhemille, kummeille ja muille sukulaisille. Halli oli ääriään myöden täynnä ja osa porukasta joutui jopa seisomaan. Siitä huolimatta kukaan tuskin lähti pettyneenä pois, olihan nuorten tansseja niin mukava katsella. Tytöt olivat kauniita ja pojat komeita upeissa puvuissaan. Tanssijoiden kasvoilta saattoi nähdä onnellisen ja tyytyväisen ilmeen. Päivä oli selkeästi ollut onnistunut ja varmasti yksi lukioajan kohokohdista. Pääsipä meidän perheen isä-ihminenkin lopuksi vielä tanssittamaan yhtä upeaa kaunotarta ♥

12 kommenttia:

 1. Hauska kuva iloisista vanhojen tanssijoista :) Kauniita pukuja ja kampauksia tytöillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nuoret naiset olivat kyllä niin kauniita upeissa puvuissaan ja kauniissa kampauksissaan. Ihanaa katseltavaa ♥

   Poista
 2. Kuva taitaa olla otettu oman tanssin aikana :)
  Ihanaa pukuloistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi iloinen, että moni oli valinnut tuollaisen puvun, jossa oli kunnon yläosa. Joskus nähnyt aika huonosti istuvia olkaimettomia yläosia. Tuollainen yläosa on tanssijallekin huoleton, kun puku istuu ja pysyy hyvin päällä.

   Poista
 3. Mekin saatiin nauttia viimeviikolla tyttären vanhojen tansseista. Ihanaa katseltavaa.
  Ikimuistoinen päivä kaikille.
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Sari ♥ Toivon, että päivä on ollut kaikille ikimuistoinen. Tälläistä päivää on mukava muistella vielä pitkänkin ajan päästä.

   Poista
 4. Ihanan juhlava arkikuva! <3 Noi puvut on kyllä aivan upeita!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upeita pukuja ja nuoria naisia ja miehiä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nuo puvut olivat kyllä kauniita ja niin upean värisiäkin!

   Poista
 6. Oi, ihanaa vanhojentanssit. Kauniita tyttöjä ja komeita poikia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Mukavaa, että tälläinen perinne on muodostunut ja että opettajat jaksavat harjoitella tansseja oppilaiden kanssa.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan