Blogitreffit ♥

4.2.2017

Viime viikon sunnuntaina oli meidän pikkuisen blogiporukkamme ensimmäiset blogitreffit tälle vuodelle. Tällä kertaa kokoonnuimmekin sitten meillä. Edelliseen kerran olimme kokoontuneet meillä yli vuosi sitten, joten oli tosi ihanaa saada nämä ihanaiset ystävät pitkästä aikaan meille kylään. Jotenkin onnistuin pari tuntia ennen vieraiden saapumista järjestämään itselleni hirveän paniikin ja jännityksen päälle, vaikka kylään oli tulossa jo todella tutuiksi tulleita ystäviä. Noh, naisen mieli vaan on niin arvaamaton...


Tällä kertaa myös muu perheemme oli kotona, mutta kuten ennalta jo arvelinkin, jokainen vetäytyi omiin oloihinsa ja me saimme naisten kanssa kahvitella ja vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa. Yksi vieraista oli meillä kuitenkin ensimmäistä kertaa, joten kierreltiin me sitten vähän meidän kotiakin ja juteltiin meille kaikille niin rakkaasta aiheesta eli sisustamisesta ja remontoinnista. Mies myös kutsuttiin paikalle kertomaan hiukan talomme historiasta niin remontointien kuin edellisten asukkaiden osalta.


Meillä on aina näillä blogitreffeillä tapana kokoontua nyyttäriperiaatteella ja niin nytkin. Tälläkin kertaa pöytä suorastaan notkui ihanista herkuista ja mikä parasta erilaisista ruokavalioista huolimatta pöydästä löytyi kaikille rutkasti syötävää. Itse tein suolaisen kasvispiirakan ja miehen avustuksella vihannesdipin sekä keitin tietenkin kahvia ja teetä.

Blogitreffit olivat tälläkin kertaa todella onnistuneet ja aika suorastaan juoksi siinä jutellessa. Olemme ilmeisesti niin samanhenkisiä ihmisiä, että meillä vaan aina riittää juteltavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Jutun aiheet vaihtelevat kyllä niin laidasta laitaan eikä me todellakaan jutella aina vain blogijutuista. Tällä kertaa blogitreffeillä olivat mukana Laura - Raparperin alla blogista, Marika - Palanutta Siirappia ja Pumpernikkeliä blogista sekä Katja - Sydämellä Tehtyä blogista. Heidän nimiensä kautta pääset lukemaan heidän päivityksensä meidän ihanilta blogitreffeiltä ♥

Kiitos kaikille mukana olleille ihanasta iltapäivästä ja niistä lukemattomista kauniista sanoista noissa teidän päivityksissänne♥ Itse tulee ajan myötä jotenkin sokeaksi oman kotinsa suhteen. Kai se johtuu siitä, kun päivästä toiseen katselee näitä samoja nurkkia ja kyllä mielialakin vaikuttaa tähän asiaan. Huonona päivänä näkee vaan ne kaikki remppaamattomat paikat ja sotkuiset nurkat. Noita blogiystävien postauksia onkin sitten kiva lukea ja katsella, millaisia kuvakulmia toinen on löytänyt omasta kodista. Voin sanoa, että ihan uudenlaisia ♥

12 kommenttia:

 1. Yleensä me naiset tehdään paniikkia, ennenkuin vieraat tulevat. Mä ainakin viimetipassa vielä jotakin paikkaa järjestelen.
  Tollaset blogitapaamiset ovat varmasti mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän tämä on varmasti paljon yleisempää naisten kuin miesten keskuudessa! Blogitapaamiset ovat äärimmäisen voimaannuttavia. Minusta on ihana tavata muita samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa on aina niin helppo jutella melkeinpä mistä vaan.

   Poista
 2. Mukavalta kuulosti teidän treffit, kivaa, kun jaksatte tuollaisia järjestää :)

  Kaikkea hyvää viikonloppuusi Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Näitä tapaamisia on mukava järjestää ja kun kokoonnumme nyyttäriperiaatteella niin tapaamiset eivät tule kenellekään ylivoimaiseksi järjestää.

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin nättiä <3 ja ihanat herkutkin olet loihtinut. Blogikamuja on kyllä aina niin kiva nähdä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Kaikki herkut eivät siis tosiaankaan olleet minun tekemiäni, mutta monenlaista ihanaa oli tällä kertaa pöydässä eikä kenenkään tarvinut lähteä kotiin tyhjällä vatsalla.

   Poista
 4. Mä niin rakastuin tuohon sun pitsiseen pöytäliinaan <3

  Kiitos treffien emännälle kestitsemisestä ja mukavasta sunnuntai -iltapäivästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille, että tulitte! Blogitreffit on aina niin kivoja. Olen saanut tuon pitsiliinan anopiltani. Se on yhden suvun käsityöihmisen virkkaama. Kauneutensa lisäksi sillä on meille myös tunnearvoa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä, olen niin iloinen, että meille on muodostunut tälläinen tapa! ♥

   Poista
 6. Mukava tapa teillä kokoontua ♥ ja ihana keittiö sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Keittiö on nyt mieluisampi, kun sain valkoiset ovet, mutta pientä fiksailua olisi vielä tehtävä. Blogitreffit on kivoja ja niin piristäviä ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan