Laskiaisviikonloppu ♥

26.2.2017
Kivaa laskiaissunnuntaita kaikille! Oletteko olleet mäessä ja syöneet laskiaispullia? Me ei olla laskettu mäkeä, mutta hiihtämistä ollaan harjoiteltu meidän pienien viikonloppuvieraiden kanssa. Äkkiä nuo lapset kyllä oppivat ja kehittyvät taidoissaan. Fanni jopa näytti mummolle, kuinka hiihdetään taaksepäin. Vieläköhän sama onnistuisi mummolta? Eilen jännättiin myös tytön kanssa iltapäivällä naisten yhdistelmähiihtoa Lahdesta. Hienosti Krista taisteli maailmanmestaruudesta ja komeasti hiihti sitten lopulta hopealle. Hyvä Suomi ja suomen naishiihto!

Ulkoiluilmat ovatkin olleet taas tänä viikonloppuna ihan tosi hyvät. Eilen saatiin nauttia ihan huikean kauniista auringonpaisteestakin. Tänään nuuhkin ja vedin ulkona keuhkot täyteen raikasta ulkoilmaa. Ah, miten hyvältä se tuntuikaan ja ihan selkeästi se tuoksui ihan keväältä ♥ Nyt täällä alkoikin taas satamaan lisää lunta, joten ei puutu ainakaan hiihtolomalaisilta lunta. Täällä meillä koululaisilla on ensi viikko hiihtolomaa. Itse jo talviloman pidinkin pari viikkoa sitten, mutta hyvin taitaa noiden meidän nuorten loma mennä muutenkin. Jokaiselle on ilmaantunut monenlaista ohjelmaa ja menoa loman ajaksi.

Tänään sitten päikkäreiden jälkeen herkuteltiin ihanilla laskiaispullilla. Tänäkin vuonna tein pullat noista raakapakastepullista, jotka ovat minusta todella hyviä. Kuohkeita ja pehmeitä. Pullat paistoin lasten päikkäreiden aikaan ja kun pienet heräsivät täytettiin pullat sitten yhdessä. Meidän laskiaispullista löytyy hilloa ja kermavaahtoa. Meillä laskiaispullista pidetään paljon enemmän kuin Runebergin tortuista. Itse kyllä tykkään niistäkin, mutta se ei varmasti ole kenellekään yllätys. Olenhan tunnetusti suuri herkkusuu. Illalla syödään vielä lämpimiä voileipiä, kun mies lupasi tehdä niitä ♥

 Mukavaa alkavaa hiihtolomaa kaikille lomalaisille ja työniloa kaikille työmyyrille! :)

6 kommenttia:

 1. Ulkoilua muuten vain tänään ja nyt mustikkapiirakkaa&sämpylöitä oli tarjolla.Laskiaispullia on syöty jo muutamina viikkoina ja tein myös joku aika sitten itse.

  VastaaPoista
 2. Perinteinen hernekeitto ja laskiaispulla tänään syöty.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos ♥ Hernekeitto tosiaan kuuluu laskiaiseen. Meillä ei sitä eilen ollut, mutta olemme kyllä syöneet sitä jo muutaman kerran tänä talvena. Se on yksi tytön herkkuruoista.

   Poista
 3. Teillä onkin ollut kiva puuhaviikonloppu! :) Me ei ehditty eilen pulkkamäkeen tai talviulkoilemaan kummemmin, mutta tänään vedettiin lasten kanssa pulkalla luistinkamppeet kentälle ja lapset pääsivät luistelemaan. Illalla vielä syödään hernekeittoa :P
  Kivaa kun on lunta missä peuhata! <3 Toivotaan, ettei sääennusteet pidä paikkaansa ja tuo plussakelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosiaan kiva viikonloppu ja innolla odotan jo pienten seuraavaa vierailua ♥ Vaikken itse hiihdä enkä luistele, minusta on tosi kiva, että tuli kuitenkin tuota lunta, että ne, jotka haluavat, pääsevät harrastamaan talviurheilulajeja. Toivotaan, että kauniit pakkaspäivät jatkuvat ainakin tämän lomaviikon.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan