Voimaannuttava viikonloppu

8.10.2017Sain perjantai-iltana tehtyä ja palautettua viimeisenkin tämän jakson kotitehtävistä. Voin kertoa, että olo on nyt todella helpottunut ja onnellinen. Osa tehtävistä valmistui jopa pari viikkoa ennen deadlinea, mutta täytyy sanoa, että kyllä niiden eteen on tehtykin töitä. Kaikki illat, etäpäivät ja viikonloputkin pääsääntöisesti olen omistanut koulutehtäville, joten nyt voin olla syystäkin iloinen ja levätä. Olen iloinen, että aina kodin siisteydestä tarkka minäni on sallinut kodin siisteystason hieman repsahtaa näiden kouluviikkojen aikana. Mies on kyllä huolehtinut pääsääntöisesti ruokahuollosta, joten siihen minun ei juuri ole tarvinut puuttua. 

Eilen aamulla aloitin hyvin nukutun yön jälkeen siivouspäivän ja hikipäässä pistin taas alakerran paikat kuntoon ja pöllytin villakoirat pihalle. Siisti koti on kyllä edelleenkin minusta ihan mielettömän ihana asia. Vaikka eilen olikin poutainen sää toisin kuin tänään ovat päivät kuitenkin melko hämäriä. Niinpä päivän alkessa vähänkin hämärtää sytyttelin tuikkuja ja kynttilöitä ympäriinsä palamaan. Viikolla oli jäänyt joitain seuraamiani sarjoja rästiin, joten otin hyvän asennon sohvalla ja katselin niitä. Talon ollessa täysin hiljainen, kun tyttö oli töissä ja mies sienimetsällä, vetäisin vielä tunnin päikkäritkin sarjojen jatkeeksi. 

Sama rentouttava moodi on jatkunut vielä tänäänkin. Hitaat aamut ovat vapaapäivissä ihan parasta, kun voi juoda aamukahvin ilman kiirettä, lukea päivän lehden ja selailla uusimmat päivitykset niin facebookista kuin seurannassa olevista blogeistakin. Keskimmäinen tytöistäkin pistäytyi vielä iltapäivällä meitä katsomassa, joten päivä on ollut tosi kiva kaikin puolin. Hänen kanssaan on mukava jutella noista opiskelujutuista, koska olen nyt suuntautumassa samalle alalle hänen kanssaan. Minusta on ollut ihana huomata, kuinka kaikki lapset ovat olleet innostuneita/kiinnostuneita  opinnoistani ja kannustaneet minua niissä. Se tuntuu kyllä äärettömän hyvältä. Nyt keittiöstä kuuluu jälleen työnääniä eli tänäänkin ruokahuolto toimii, vaikka mamma vetääkin vain lonkkaa. En valita.

18 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen viikonloppu siellä, aivan mahtavaa, kun miehesi kokkailee!
  Ei muuta kuin tsemppiä opiskeluihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Meillä onnekseni mies tykkää laittaa ruokaa ja hoitaa sen puolen pääsääntöisesti. Minä sitten hoidan leipomisen, vaikka kyllä mieskin leipoo sämpylöit' ja tekee pizzaa. Arvostan sitä todella paljon, koska ruoanlaitto ei ole lempipuuhaani.

   Poista
 2. Hienoa että siellä mieskin osallistuu kotihommiin ja koko perhe tukee sua!
  Se on ihan mielettömän tärkeää, saat rauhassa keskittyä opiskeluun ja
  relata tarvittaessa kotona ♥ Täällä myös tehdään siivous aina viikon lopuksi, on sitten kiva aloittaa viikonlopun vietto kun puhdasta. Mukavaa kouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Kyllä, tuki ja tsemppaus on tosi tärkeää ja se rauha opiskella, kun intoa riittää. Arvostan sitä tosi paljon ♥ Ainut mihin mies ei juurikaan osallistu kotona on siivoaminen, muttaa minä hoidan sen sitten, kun ehdin. En minäkään meillä koskaan esimerkiksi leikkaa nurmikkoa. Näin ne kotihommat jakautuvat aika kivuttomasti meidän kesken.

   Poista
 3. Meillä lli eilen naisten ilta,saunottiin ja syötiin hyvin.Nyt jo taas arki edessä,mutta syysloma onkin parin viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin varmasti ollut tosi kiva ilta. Huomenna täälläkin taas kello soi aikaisin ja uusi kouluviikko alkaa. Minulla ei syyslomaa olekaan, kun alkaa harjoittelu.

   Poista
 4. Ihania puuhia sinulla siellä ollut. Täälläkin on otettu rennosti.
  Kiva, kun perheesi tukee sinua opinnoissasi. Tärkeä juttu jaksamisen kannalta.
  Puhdas koti on kyllä niin ihana asia. Siivouksen päätteeksi on mukava höllätä ja rentoutua illalla kynttilöiden tuikkiessa.
  Kivaa uuden viikon alkua sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Tälläiset viikonloput tekevät välillä hyvää. Perheen tuki on tärkeää. Ilman sitä jaksaminen voisi olla aika haasteellista.

   Poista
 5. Noi sun opinnot kuullostavat ihan mahtavalta jutulta <3
  Energistä uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taru ♥ Olen kyllä itsekin edelleen sitä mieltä, että opiskelemaan lähteminen oli hyvä juttu :))

   Poista
 6. Mukavan kuuloinen viikonloppu! Opiskelu tosiaan osaa viedä ihmisestä mehut kokonaan. Kiva, että olet pystynyt kotitöiden osalta vähän helpottamaan!
  Mukavaa uutta viikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minun on ollut vain pakko opetella olemaan hiukan armollisempi itselleni ja sitä kautta on oppinut relaamaan kodin siisteyden kanssa. Viikonloppu oli kiva, kun sai vaan olla ja tehdä, mitä mieleen juolahti.

   Poista
 7. Ihanaa, että ehdit myös levätä hektisen opiskelun vastapainoksi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa Krisse ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Oli kyllä niin kiva, kun sain kaikki tehtävät ajoissa tehtyä ennen harjoittelun alkua. Happy :))

   Poista
 8. Hitaat aamut todellakin parhautta - niihin aikomus nyt panostaa <3

  VastaaPoista
 9. Onnittelut suoritetuista kouluhommista! :) Mulla kaikki tehtävät seisoo, kun olen tehnyt niin paljon töitä opiskelun ohella...meinaa työmaailma viedä mennessään!

  Mukavaa alkanutta viikkoa, vaikka sateisena näyttää tämäkin arki alkavan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Olen kyllä niin onnellinen, kun sain kaikki tehtävät ajoissa tehtyä. Tuohan se sitten opintojen myöhemmässä vaiheessa on vaarana, kun työtarjouksia alkaa tulemaan. Ihanaa, että sulla on kuitenkin ollut niitä ja mikä parasta omalla kylällä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan