Treffit ystävien kanssa sisustuskutsuilla

4.10.2017Minulla on tänään totuttuun tapaan etäpäivä. Tässä jaksossa kaikki keskiviikot on siis laitettu lukkariin omatoimisen opiskelun päiviksi. Sitä ne myös ovat hyvin pitkälti olleet. Kotitenttien ja -tehtävien deadlinet lähestyvät ja tämän jakson teoriatuntien määrä vähenee vähenemistään. Sehän tietää vaan sitä, että pian alkaa ensimmäinen työssäoppimisjakso. Työssäoppimispaikka on jo selvillä ja loppuviikosta pitäisi ottaa yhteyttä paikan esimieheen ja sopia kaikista käytännön asioista. Jännää, mutta niin kivaa. Ensimmäinen tenttikin meni tosi hyvin ja on ollut ihana huomata, että vielä se vanha kettukin oppii uusia asioita ja ennenkaikkea muistaa. Vaikka illatkin ovat menneet hyvin tiiviisti koulujuttuja tehdessä, on elämässä ollut myös edes vähän jotain muutakin toimintaa. Suunnuntaina treffasin muutamien ystävieni kanssa sisustuskutsujen merkeissä. Joku saattaakin arvata kuvista kenen luona olin vieraisilla.

Sain siis kutsun ystäväni Katjan luokse Perfect Home kutsuille. Aah ja iiik, mitä kaikkea ihanuuksia Perfect Homen syksy- ja joulukuvasto taas pitikään sisällään ♥ Itse tykkäsin erityisesti kaikista valosarjoista, kynttilöistä ja ihanan bling blingeistä valosomisteista. Tämä kokoajan entisestään pimenevä vuodenaika saa kotonakin sytyttelemään iltaisin kynttilöitä ja kaivelemaan erilaisia valosarjoja esille. Minä kyllä tykkään tästäkin vuoden ajan tosi paljon juuri tämän tunnelmallisuuden vuoksi ja kun voi hyggeillä käpertyen jonkun kuuman juoman kanssa nojatuoliin tai sohvalle ihan vain olemaan. Tosin siihen ei ole viime aikoina hirveästi ollut aikaa, mutta sitten kun sen ehtii tekemään siitä nauttii kyllä entistäkin enemmän. Kutsuilla oli ihana nähdä taas omia ystäviäkin ja istua heidän kanssaan turisemaan kahvipöydän ääreen. Niin parasta ♥Samalla pääsin ensimmäisen kerran kurkistamaan Katjan uuteen kotiin ja kuten arvata saattaa, siellä oli tosi kaunista. Lisää kuvia Katjan uudesta kodista löydät hänen blogistaan Sydämellä tehtyä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hänen blogiinsa muutenkin, jos se ei entuudestaan ole vielä tuttu. Itse odotan täällä malttamattomana oman olohuoneen tulevaa pintaremonttia, joka toivon mukaan alkaa mahdollisimman pian, mutta siitä sitten lisää, kun päästään tositoimiin. Blogini päivittyy opiskelujeni vuoksi nykyisin normaalia harvemmin, mutta se ei merkitse sitä, että olisin luopumassa bloggaamisesta tms. Ei tosiaankaan! Blogini on ja pysyy, mutta tällä hetkellä päivittyy vaan aiempaa harvemmin. Toivottavasti jaksatte siitä huolimatta pysyä matkassa mukana ♥ Syksyistä keskiviikkoa kaikille ♥


22 kommenttia:

 1. Kuulostaapas ihanille kutsuille! Kiitos blogi vinkistä, täytyykin mennä kurkistelemaan <3 Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle ♥ Sisustuskutsut ovat aina ihania, vaikkei pystyisikään hirveästi tilailemaan/hankkimaan itselleen tuotteita. Houkutus on aina kyllä suuri, mutta onneksi pankkitili rajoittaa shoppailuja.

   Poista
 2. Olipas tunnelmallisia kuvia - täytyy ehdottomasti kurkata tuota ystäväsi blogiakin. Etäpäivät ovat mukavia. Silloin ehtii tehdä niin monia asioita kotonakin, vaikka opiskelujakin tai töitäkin tekisi ihan kunnolla. Minä teen töitä kotona päivittäin, joten minulle suurempaa vaihtelua on palaverit tai muut tapaamiset jossain muualla. Silti tykkään omasta rauhastani ja siitä, että kotityöt sujuvat monesti siinä ohessa. Paljon tsemppiä opintoihin ja kuulostaapa työssäoppimispaikka jännittävältä uudelta mahdollisuudelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minustakin etäpäivät ovat kivoja. Saan kyllä hyvin tehtyä koulutehtäviäkin, vaikka olen kotona. Mieluummin teen niitä etäpäivänä kotona kuin ryhmätyönä koulussa. Pari viikkoa osiaan harjittelun alkuun; niin kivaa :))

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kivat tuollaiset kutsut.

  VastaaPoista
 4. Tutut Perfect Homen kynttilänjalat :) Löytyvät meiltäkin kotoa tuosta pianon päältä. Tunnelmallisia kuvia ja teillä on selkeästi ollut kiva ilta.
  Tsemppiä opiskeluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Nuo kynttilänjalat ovat tosi kuaniit ja olleet minullakin haaveissa, mutta ikävä kyllä niitä ei enää saa. Oli kyllä tosi mukavat kutsut. Ne ovat aina niin voimaannuttavia ja mukavaa/hyvää vastapainoa opiskelulle.

   Poista
 5. Ihania juttuja, varsinkin nuo kynttilänjalat <3
  Tsemppejä opiskeluun Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Perfect Homella on kyllä aina niin ihania tuotteita ♥

   Poista
 6. Mukava ilta teillä ollut, kauniiden sisustusjuttujen parissa.
  Tsemppiä opiskeluihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ♥ Tälläiset kutsut ovat ihania ja niin voimaannuttavia.

   Poista
 7. Ihania kuvia♥ Tuollaiset kutsut on kivoja! Tsemppiä opiskeluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päden paja ♥ Sisustuskutsut ovat nykyisin melkeinpä ainoita kutsuja, mihin enää osallistun. Ne ovat niin lähellä sydäntäni ♥

   Poista
 8. Voi miten nättiä on Katjan kotona! <3 Tosiaan näin pimenevissä illoissa sitä alkaa kummasti taas kaivelemaan kynttiläkaappia ja valosarjoja esiin :D Tunnelma on kyllä ihana ja antaa voimia jaksaa tämän pitkän pimeän kauden taas! Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Katjalla on tosiaan kaunis koti ja siellä paljon ihania yksityiskohtia ja tavaroita/somisteita. Nyt pitää ottaa kaikki irti näistä pimeän ajan tunnelmoinneista. Paljon kynttilöitä ja valosarjoja vaan pimeyden keskelle ja hyggeilemään ♥

   Poista
 9. Oijoi niin kauniita juttuja. Ihanaa ja rankkaa, että remppa alkaa, mutta sen jälkeen se kiitos sitten kantaa hedelmää.

  Ihanaa viikonloppua Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Joo, kauhulla odotan kaikkien tavaroiden pakkaamista ja siirtämistä syrjään rempan ajaksi, mutta uskon, että se kannattaa!

   Poista
 10. Ihanilla kutsuilla olet vieraillut.
  Kauniita kuvia. Nuo kyntilänjalat on tosi kivat. ❤️
  Mukavaa viikonloppua ja tsempit opiskeluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Nuo kynttilänjalat on tosi ihanat ♥ mutta Perfect Homella on niiiin paljon kaikkea muutakin ihanaa ja kaunista ♥

   Poista
 11. Varmasti ihanat kutsut.Mä menisin tuollaisilla ihan sekaisin :D Ihania yksityiskohtia oot kuvannut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Minulla ihan sama juttu aina sisustuskutsuilla. pää meinaa seota kaikesta ihanasta ja kauniista. Sitten tulee se valinnan vaikeus, mitä tila, kun kaikkea ei vaan voi saada :))

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan