Paluu arkeen

10.1.2019

Niin se hurahti taas viisi päivää tuolla keikkatöissä. Töissä oli mukava olla, kun sain työskennellä samojen mukavien työkavereiden kanssa kuin kesälläkin ja paikka oli ennestään tuttu. Pääsi jatkamaan työtä ja oppimista siitä, mihin kesällä jäi. Tuossa kyseisessä työssä pidän erityisesti työn vastuullisuudesta ja merkityksellisyydestä. Olen sen aiemminkin sanonut, että minulle on äärimmäisen suuri merkitys sillä, että työllä on oikeasti merkitystä, työpanostani tarvitaan ja että työ on vastuullista. Tuo työviikko pisti kyllä ajatukset taas kerran tulevaisuuden osalta sekaisin. En osaa yhtään sanoa, mihin työllistyn tai haluan töihin valmistumiseni jälkeen. 

Nyt on päättynyt myös ihanan pitkä joululoma opinnoista ja viimeinen puristus opintojen osalta on alkanut tämän viikon maanantaina. Sain siis ennen joulua kaikki teoriaopintoni suoritettua ja nyt on jäljellä enää viimeinen seitsemän viikon työharjoittelu. Omalta osaltani työharjoittelu alkoi vähän kehnosti, kun ehdin olla vain päivän harjoittelussa, kun sairastuin taas. Tällä kertaa sairastuin vatsatautiin ja sain viettää yhden yön meidän vessan lattialla. Kauhea tauti, joka todellakin tyhjentää niin sisukset kuin olonkin ihan täysin. Itse sairauden jälkeen pitää olla kaksi tervettä päivää kotona, joten tällä hetkellä vietän kotipäiviä ja yritän palautua jälleen normaalikuntoon.

Tuollainen vatsatauti vie kyllä voimat ihan täysin ja olo on vielä pitkään kovin tyhjä, mutta pikku hiljaa yritän päästä taas normiarkeen kiinni. Olen katsellut Cmoresta muutaman leffan sängystä käsin ja vähän olen myös taas jo neulonutkin. Ihan perussukkia on vielä tuloillaan ja tytölle ne pitkät sukat tallisukiksi. Olen katsellut netistä paljon erilaisia kirjoneulesukkia ja niiden ohjeita. Tosi ihania sukkia ihmiset ovat kyllä neuloneet ja en voi kuin ihailla niitä. Itse olen alkanut haaveilemaan marisukista ja sellaisiin löytyisi langatkin jo kotoa. Näin Kun äiti kelaa-blogissa ihanat marisukat ja siitä se idea sitten lähti. Minähän en ole sitten kouluvuosien neulonut mitään kuvioneuleita, joten pikku hiljaa opetellen nämä sukat tulisivat etenemään ja toivottavasti lopulta myös valmistumaan. Ainakin aion kokeilla niiden tekoa, kunhan saan ensin puikoille tilaa.


Kahvi ei vielä tänään oikein maistunut, mutta ajattelin keittää itselleni nyt kupin teetä ja juoda sen tuosta uudesta muumimukista, Hento lumisade, jonka onnistuimme löytämään vielä joulun jälkeen. Samalla saimme hyödynnettyä joululahjaksi saamaamme lahjakorttia, jolla tuo muki siis maksettiin. Lahjakortti on kyllä hyvä joululahja, koska silloin lahjan saaja voi ostaa itselleen juuri sitä, mitä oikeasti tarvitsee. 

Miten arki on lähtenyt käyntiin pitkien pyhien jälkeen? Oletko ollut terveenä vai onko flunssa tai kurjaakin kurjempi vatsatauti kaatanut petiin? 

Mukavan talvista torstaita teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista, tuo vatsatauti ei ole kyllä yhtään kiva. Ja, uskon että löydät mieluisen työpaikan valmistumisesi jälkeen. Tsemppiä loppuun työharjoitteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ♥ Vatsatauti on kyllä kaikista taudeista ikävin eikä sitä kyllä haluaisi koskaan sairastaa. Monta vuotta menikin edellisestä kerrasta.

   Itsekin olen aika luottavainen työllistymisen suhteen ja uskon, että josktain se työpaikka minullekin järjestyy.

   Poista
 2. Vatsatauti on kyllä inhottava! Mä olen ollut flunssassa toisen perään, joululoma meni sairaana ja puolikuntoisena, pari tervettä päivää ja taas uusi tauti. Tänään oli pakko jäädä kotiin huilaamaan, mutta huomenna saa elämä voittaa. Parempaa vointia ja mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Virpi ♥ Kovasti on sinuakin flunssat kiusanneet. Hyvä, että jäit nyt huilimaan. Lepo kun usein on se paras lääke ja sen avulla paranee nopeiten. Pikaista paranemista sinullekin.

   Poista
 3. Vatsatauti on yksi kurjimpia tauteja, nyt lepäät kunnolla ♥ Meillä ei sitä olekaan hetkeen ollut flunssaa kylläkin ennen joulua ja nytkin taas ihan lentsuinen olo, tylsää. Taistelen vastaan :)
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Parin päivän täyslepo on tehnyt tehtävänsä ja huomenna pääsen palaamaan työharjoittelupaikkaani. Lepo on kyllä tässäkin kurjassa taudissa se paras lääke. Lepäilehän sinäkin, ettei flunssa iske uudestaan päälle.

   Poista
 4. Kiitos, Suvi ♥ Kyllä, se ei ole ollenkaan toivottu vieras varmasti yhdessäkään kodissa. Nyt eletään vielä jännityksessä iskeekö tauti myös mieheen.

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan