Ensimmäiset sukat lahjakassiin

22.1.2019

Ehdin neuloa viime syksyn aikana yhdeksät aikuisten ja kahdet lasten villasukat pukin konttiin. Neuloin sukkia kotona vapaa-ajalla ja koulussa luennoilla eli sukan kudin kulki mukanani joka päivä ja joka paikkaan. Syksyn aikana neulominen jäi osaksi elämääni. Joulun jälkeen neuloin heti miehelle villasukat, koska en ehtinyt neuloa niitä jouluksi. Sen jälkeen aloitin toiset miesten sukat, jotka ovat nyt valmistuneet ja pääsivät ensimmäisenä lahjakassiini. Lahjakassiin aion kerätä erilaisia ja eri kokoisia villasukkia pitkin vuotta. Sieltä on sitten kiva ottaa niitä aina tarvittaessa ja antaa lahjaksi.

Valmistuneet sukat ovat miesten perussukat koossa 42-43. Lankana käytin edelleenkin moniväristä Novitan seiskaveikkaa. Syksyn aikana neulotuista villasukista jäi vielä reiluja keriä lankoja, joten päätin neuloa niistä sukkia lahjakassiin, että langat tulevat käytettyä eivätkä jää pyörimään nurkkiin turhan panttina.
Lanka: Novitan Seitsemän veljestä Polaris
Puikot: 3,5 mm


Tänään olin aikaisessa aamuvuorossa työharjoittelussa, joten nyt onkin kivasti aikaa taas rentoutua seuraavien sukkien kanssa.

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta langasta, tulee niin eloiset sukat.
  Mäkin kudon sukkia jemmapussissiin sieltä on tosiaan kiva ottaa ja laittaa lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ole neulonut tähän asti oikeastaan pelkästään näistä langoista sukkia. Näillä langoilla on ollut kiva opetella ja palauttaa mieleen, miten sukkia neulotaan. Lahjapussi on hyvä olla olemassa.

   Poista
 2. Mähän sanoin, että se on sitte menoa. ;) Oot kyllä monta paria saanut tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sä sanoit ja mä en olis ikinä uskonut pystyväni tähän. Nyt vaan alkaa himottaa opetella kaikkea uutta ja ihanaa ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan