Arkikuva 4/52

29.1.2017

Meidän perheen tavallista arkea. Yksi kuva viikossa, yhden vuoden ajan. Haaste bongattu Päiviltä Nakit ja Mutsi-blogista.

Tytöllä alkaa huomenna koeviikko, joten tämän viikon arkikuvan tunnelmissa mennään siis koko ensi viikko(kin). Meidän ruokailuhuoneen pöytä on aina ollut meidän kaikille lapsille se paikka, missä tehdään läksyt ja luetaan kokeisiin. Jokaisella muksulla on kyllä omakin kirjoituspöytä omassa huoneessaan, mutta niiden äärellä he eivät kyllä ikinä tee läksyjä. Ruokailuhuoneen pöytä on keskellä kotiamme eli kaiken ytimessä. Mikäs siinä on sitten lueskellessa ja tarvittaessa apukin on lähellä!!

Muksaa sunnuntai-iltaa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Meillä on ihan sama, omalla koulupöydällä tehdään kaikkea muuta, mutta ei läksyjä😝. Meillä oli viime viikolla fysiikan koe ja tulevalla viikolla ruotsin koe, joten samoissa puuhissa ollaan oltu täälläkin... Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu ♥ Täällä aloitetaan tänään englannin kokeella ja huomenna on sitten psykologia. Sitten vielä matematiikkaa ja fysiikkaa, huh...aika rankka setti, mutta onneksi noi nuoret jaksaa...paremmin kuin me vanhemmat :))

   Poista
 2. Meillä neiti halusi muuton yhteydessä säilyttää isänsä vanhan ison kirjoituspöydän, vaikka pieni huone onkin aika täynnä. Eikä siinä pöydän ääressä koskaan tehdä läksyjä, eikä paljon muutakaan. Se vaan on oiva romun keräyspaikka 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinhän se menee! Jotain pitää välillä ihan välttämättä saada, vaikkein niin sitä tarviskaan!! Meillä taitaa olla enemmänkin meikkipöytänä.

   Poista
 3. Meilläkin on lapset aikoinaan tehnyt ruokapöydällä läksyt ja minä silloin kauan sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tein aina omassa huoneessa, kun oli oma huone ja kirjoituspöytä. Noh, niinhän näilläkin on, mutta...

   Poista
 4. Mellu31.1.17

  Taustahäly auttaa kuulemma keskittymään,väitetään meillä.Tsemppiä kokeisiin ja huoltojoukolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mellu ♥ Mä kun olen aina luullut, että pitäisi olla hiljaista, että pystyy keskittymään, hih... Luulo ei ole tiedon väärti.

   Poista
 5. Meilläkin ruokapöytä on se jonka ääressä tapahtuu iso osa päivän askareista. Nytkin tässä just bloggaan. :D Vaikka meillä tää ruokailuhuone ei olekaan niin keskeisellä paikalla kuin teillä.

  Täytyy vielä noista keittiönkaapeista sanoa, että vau, hieno muutos! Mäkin maalasin vuosia sitten noi meidän keittiönkaapit (ne oli semmoset "antiikin" vihreät, enkä tykännyt niistä yhtään. Kyllä raikastui keittiö maalilla meilläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös itsekin kirjoittelen postauksia paljon tuon ruokailuhuoneen pöydän äärellä, kun se on erkonomisesti vähän parempi paikka kirjoittamiselle kuin nojatuoli, joka muuten on niin mukava paikka.

   Kiitos, Laura ♥ Kuvista sen muutoksen näkee varmasti parhaiten ja onhan tuo keittiö nyt paljon valoisampi, se on totta. Mä muistankin sun kertoneen , että olet myös maalannut teidän keittiökaappien ovet. Niin sitä saa loppujen lopuksi aika pienillä jutuilla isoja muutoksia aikaan.

   Poista
 6. Kyllä sitä itsekin aikoinaan hakeutui keittiön pöydän ääreen tekemään läksyjä =).

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan