DIY: Lahjaidea ♥

11.1.2017


Joulun alla mietin, miten pystyisin jouluna muistamaan ja kiittämään menneestä vuodesta kaikkia rakkaitani. Pohdin millainen lahja on riittävä ja mikä on itsetehdyn lahjan arvo. Sain teiltä ihania  ja kannustavia kommentteja. Kiitos vielä kerran niistä! Kommenttienne avulla uskoni itsetehtyihin lahjoihin vahvistui ja viime jouluna entistä useampi sai minulta itsetehdyn lahjan. Toivon, että kaikki lahjojen saajat pitivät niistä. Mieheni piti ainakin ja osasi arvostaa sitä. Mietin pitkään, mitä keksisin hänelle, kunnes löysin idean fb:n jouluryhmästä. Nyt haluan jakaa idean kanssanne, sillä tämän idean voi toteuttaa muulloinkin kuin jouluna. 

Kirjoitin nimittäin paperille 24 syytä, miksi rakastan miestäni ♥ Leikkasin jokaisen "syyn" omaksi paperiliuskakseen, taittelin ja liimasin vielä punaisen sydäntarran jokaisen paperiliuskan päälle. Sitten laitoin paperiliuskat kauniin sydämen muotoisen rasian pohjalle, piirsin paperista rasian mallisen sydämen ja kirjoitin siihen ns. otsikon. Paperisydämen asettelin sitten rasiaan paperiliuskojen päälle eli kun rasian avasi se näkyi ensimmäisenä.


Tässä siis edullinen ja varmasti ajatuksen kanssa tehty lahja läheiselle jouluna, syntymäpäivänä tai vaikkapa hääpäivänä. Ystävälle voisi samaan tyyliin kertoa ystävänpäivänä, miksi hän on juuri niin hyvä ystävä kuin hän on ♥  Tätä lahjaa oli kiva tehdä. Hiukan jännitin, mitä mies tästä ajattelee, mutta kyllä hän tykkäsi ja osasi arvostaa tätä. Naurun pyrskähdys kuului siinä kohden, kun hän luki paperiliuskan, jossa luki: "Osaat käyttää pyykin- ja astianpesukonetta ♥". Ha haa...

24 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea. Olisipa kiva saada itsekkin tuollainen lahja!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea <3 Itse olen saanut vastaavan lapselta lahjaksi, siinä oli syitä, miksi olen hyvä äiti. Lapun sai sitten ottaa sieltä kun oli ihan tyhmä päivä ja lapsikin kiukutteli :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja! Tuota ideaa vois käyttää varmaan myös joulukalenterina, olis jokaiselle päivälle suloinen aloitus! (tuli tuo joulukalenteri mieleen kun noita lappuja oli se 24...)

  Ps. Oletko muuttanut nyt blogisi asetuksia tai jotain? Nyt nimittäin näkyy munkin puhelimella hyvin. Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Joo, vähän on mobiiliasetukset muuttuneet. Kiva, jos se auttoi.

   Poista
 4. On huippu kiva idea!Riittää lukemista pitkään💓 kirjoitettu.

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska idea :) Ja lahjansaaja varmasti ilahtuu kun huomaa miten paljon olet häntä ajatellut lappuja kirjoittaessasi <3 Tämä olisikin kiva toteuttaa ystävänpäivänä!

  VastaaPoista
 6. Täähän on hyvä idea. Näin voi tätä arkielämääkin piristää, eikä vain juhlapäivinä.

  VastaaPoista
 7. Huippu idea Krisse! <3

  VastaaPoista
 8. Nimetön20.12.17

  Heei! Olis kiva jos nopeesti vastaisit kun jouluaatto ihan pian.. :D Mutta siis miten tuo 24 luku? Oliko hyvä vai liian vähän? Mietin, teenkö 100 lappua näin Suomen kunniaksi vai 24 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 24 oli ihan hyvä luku. Se tuli joulukalenterin luukkujen lukumäärästä. 100 on varmasti myös hyvä, jos vain keksii niin monta hyvää asiaa ja onhan se vähän työläämpi tehdä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan