Arkikuva 1/52

8.1.2017

Meidän perheen tavallista arkea. Yksi kuva viikossa, yhden vuoden ajan. Haaste bongattu Päiviltä Nakit ja Mutsi-blogista.

Olen seurannut pian vuoden ajan Nakit ja Mutsi blogin arkikuvahaastetta. Olen pitänyt tästä kuvahaasteesta erityisen paljon, koska siinä julkaistut kuvat ovat juuri sitä tavallista ja siloittelematonta arkea, mitä se arki oikeastikin on. Aitoa ja todellista. Nyt uuden vuoden alettua halusin itsekin tarttua tähän haasteeseen, koska mielestäni se sopii blogiini paremmin kuin hyvin. Bloginihan on aikamoinen sekametelisoppa vähän kaikkea, joten ainahan sekaan mahtuu vielä yksi kuvahaaste. Olen aina tykännyt kaikista eniten lukea blogeja, joissa kerrotaan ja kuvataan rehellisesti jonkun perheen tai ihmisen elämää. Kai olen sen verran utelias, kun sellainen kiinnostaa, mutta eniten siinä viehättää juuri se rehellisyys. Rehellisyys on muutenkin minulle äärimmäisen tärkeä asia. 

Arkikuvahaaste on käsitykseni mukaan saanut alkunsa Lähiömutsi-blogista. Siinä hän kuvasi itseään ja lapsiaan vuoden ajan ja julkaisi sitten aina yhden kuvan viikossa omassa blogissaan. Minun arkikuvahaasteeni kuvat eivät varmastikaan tule kovinkaan usein kuvaamaan itseäni arjen pyörteissä, mutta toivon, että saisin niihin mahdollisimman usein taltioitua muita perheeni jäseniä. Ja olen Päivin kanssa ihan samaa mieltä, että nykyisin tulee aivan liian harvoin kuvattua omaa perhettä ja vielä vähemmän niissä ihan tuiki tavallisissa arkisissa tilanteissa.

Arkikuvahaasteeni ensimmäinen kuva on tältä aamulta ja hyvin tavallinen näky meidän keittiössä. Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että meillä myös mies osallistuu keittiöhommiin. Astianpesukone tyhjenee ja täyttyy ihan ilman käskyjä ja jopa useammin miehen toimesta kuin minun. Työpöydällä liinan alla on tulossa minun toinen pataleipäni. Alettuani juuri kaatamaan taikinaa pöydälle, mies aloitti samaan aikaan astianpesukoneen tyhjennyksen. Hiljaa mielessäni ajattelin, että "pitikö nyt just yhtäaikaa". Eihän siinä muuten mitään, mutta ota nyt sitten kuvaa kädet taikinassa. Onneksi kuitenkin ehdin vielä nappaamaan kuvan, mutta tästä viisastuneena alan pitämään kameran aina käden ulottuvilla. Ja kyllä, meillä on tänään saunapäivä. Mieheni lookki on tosiaankin täysin siloittelematon...

26 kommenttia:

 1. Hei tämähän on kiva idea! Taidanpa lähteä haasteeseen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva haaste, jota on mukava seuratakin.

   Poista
 2. Tämän haasteen on moni nyt napannut mukaansa, kuten myös ajattelin itsekin tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tulenkin sitten seuraamaan sinun kuvahaastettasi!

   Poista
 3. Mukava kuvahaaste ja kiva kuva, ihanaa kun teillä mies osallistuu keittiöpuuhiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Välillä tuntuu, että mies häärää meillä enemmän keittiössä kuin minä. Sopii minulle!

   Poista
 4. Kiva haaste! Arkiset kuvat ja tilanteet on tosi kivoja ja myöhemminkin ihania muistoja mitä katsella ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkisiin kuviin saa hyvin taltioitua ihania ja aitoja hetkiä. Mitähän kaikkea sitä omiin kuviin taltioituukaan?! Mukava tosiaan sitten katsella niitä kuvia jälkeen päin.

   Poista
 5. Tämähän onkin kiva haaste, pitäsiköhän itsekin... Minäkin tykkään katsella ja lukea ihan siitä perusarjesta, mikä lie tirkistelyn halu 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa vain mukaasi, jos kiinnostuit. Näissä arkikuvissa on ihan oma taikansa, samoin kuin han siitä tavisarjesta kertovissa postauksissakin. Tykkään ♥

   Poista
 6. Kiva haaste :) Mukavaa alkavaa viikkoa Krisse ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Kiva, kun taas poikkesit.

   Poista
 7. Ompa kiva haaste ♥ Ja nuo kaapin ovet aivan pro!!! ;) Upeaa viikkoa upealle ystävälleni, toivottavasti nähdään pian!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja ♥ Mäkin tykkään kaapeista, vaikka maalattavaa onkin vielä vähän jäljellä. Kokonaisuus kuitenkin näkyy jo.

   Poista
 8. Ihana haaste ja tämä todellinen arki on kiinnostavaa, koska harvoinhan se koko elämä on niin siloiteltua <3
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Souliina ♥ No, enpä usko tosiaankaan, että kenenkään arki ja elämä on niin siloiteltua kuin ehkä annetaan välillä ymmärtää!!

   Poista
 9. Oikein mukava haaste :)Mä tykkään myös rehellisyydestä ja "tavallisesta"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni löytyy arjesta. Se on ollut mottoni jo vuosia.

   Poista
 10. Ompas kiva haaste ja aloin jo odottaa ensi viikon kuvaasi. Voisin myös napata haasteen mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostuit haasteesta, Anne ♥ Olisi kiva seurata muidenkin kuvahaasteita.

   Poista
 11. Voi mitwn kiva haaste! Olen niin huonosti ehtinyt tänne blogeihin viime kuukausina, en juuri edes omaani 😯 Nyt kurkkasin monta viimeistä postaustasi läpi- ihania kuvia ja tunnelmia pullollaan ❤ Ja olipa mielettömän mukava yllätys löytää tilini Instagram- vinkkiesi joukosta, suuret kiitokset sinulle Krisse ❤ Oikein onnellista alkanutta sinulle ja perheellesi ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, P kauniista sanoistasi ♥ Kiva, että tykkäsit kuvistani. Tämä haaste on kyllä tosi kiva ja oli hauska päästä itsekin toteuttamaan ja tekemään sitä.

   Poista
 12. Tämähän olisikin kiva haaste.

  VastaaPoista
 13. Tosi kivan haasteen oot ottanut vastaan, seuraillaan mielenkiinnolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni, tervetuloa mukaan seuraamaan ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan