Vuosikatsaus

1.1.2017

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Vuosi on vaihtunut ja uusi vuosi 2017 on alkanut. Täällä meillä vuosi vaihtui lumettomassa ja harvinaisen lämpimässä säässä. Meidät oli miehen kanssa kutsuttu naapuriin vastaanottamaan uutta vuotta lautapelien ja pienen purtavan parissa. Olimme tosi iloisia tästä kutsusta, koska nykyisin käymme hyvin harvoin yhdessä missään. Juhlan kunniaksi tyttö innostui tekemään minulle juhlalookin sisältäen kulmien muotoilun, juhlameikin ja hiusten kihartamisen. Ihanaa luksusta arjen keskelle ♥ Tästä eteenpäin minun ei enää tarvitse maksaa kampaajalleni kulmien laitosta, kun minulla on kotona näin taitava tekijä ♥ Ilta oli oikein mukava ja aika suorastaan juoksi siinä pelien tiimellyksessä. "Pikku" purtavaa oli riittävästi ja kaikki oli todella herkullista. Tarjolla oli ruisnappeja lohitäytteellä, röstipizzaa, wrappeja, nachoja sekä vihannesdippi, Vuoden vaihtumisen ja ilotulituksen jälkeen saimme vielä herkutella itsetehdyllä perunasalaatilla ja nakeilla sekä jälkkärikahveilla. Meillä ei itsellä eikä naapureillakaan ollut yhtään omia raketteja, koska niihin sijoittaminen tuntuu jotenkin vähän turhalta varsinkin, kun meillä kummallakaan ei enää ollut lapsia kotona niitä katselemassa. Saimme kuitenkin nauttia muiden ampumista komeista raketeista. Kiitos naapurit!


Päättyneesen vuoteen mahtui paljon erilaista. Päällimmäisenä mieleen jäi oma, pitkä sairasloma, tytön välivuosi ja ratsastusharrasuksen alkaminen uudelleen sekä miehen työasiat ja niiden vaikutus elämäämme. Vuosi ei ollut niitä kaikista helpoimpia vuosia, mutta kaikesta kuitenkin selvittiin. Olenkin alkanut vihdoin uskoa sanontaan: "Asioilla on tapana järjestyä". Mitä alkanut, uusi vuosi sitten tuo tullessaan on vielä arvoitus. Toivon, että se on edeltäjäänsä parempi, iloisempi, rennompi, onnellisempi ja erityisesti rakkauden täyteinen. Toivon tytölle jaksamista ja menestystä lukio-opintoihin, miehelle mahdollisimman paljon työpäiviä ja että saisimme kaikki viettää sen mahdollisimman terveinä.


Blogivuoden 2016 päätapahtuma oli osallistuminen huhtikuussa blogipassilla Kevätmessuille Messukeskuksessa. Olen iloinen, että pääsin osallistumaan tuohon tapahtumaan, koska uskokaa taikka älkää, mutta en ollut koskaan aiemmin käynyt missään messuilla. Muita mukavia tapahtumia olivat tietenkin kaikki oman blogiporukamme tapaamiset, joita oli kaikenkaikkiaan kuusi viime vuoden aikana, Tammer-Tukun helmikuussa järjestämä blogi-ilta sekä paikallisiin avoimiin puutarhoihin tutustuminen yhdessä Palanutta Siirappia- blogin Marikan kanssa. Oma blogi päivittyi viime vuonna parin postauksen viikkovauhdilla, joka on mielestäni ihan hyvä saldo. Viime syksynä blogini sai uuden ja selkeämmän blogipohjan, jonka myötä kuvien koko muuttui merkittävästi. Omasta mielestäni kuvilla on hurjan suuri merkitys postauksissa ja sen vuoksi halusin panostaa niihin. Ostin viime vuonna myös uuden kameran selkeämpien ja parempien kuvien toivossa. Valokuvaamisen opiskelu jatkuu edelleen.

Teille rakkaat blogini seuraajat haluan esittää kauniin kiitoksen siitä, että olette pysyneet matkassani mukana ja niin moni teistä on jaksanut myös jättää jäljen käynnistänne blogiini. Jokainen saamani kommentti on ollut minulle todella tärkeä ja ilahduttanut minua. Jokaiseen kommenttiin olen myös pyrkinyt vastaamaan mahdollisimman pian. Bloggaaminen on minulle tärkeä harrastus ja teidän ansiostanne haluan ehdottomasti jatkaa sitä myös tänä juuri alkaneena vuonna 2017. Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille ja nähdään taas pian täällä blogissani ♥

18 kommenttia:

 1. Paljon mukavia asioita mahtui sinun vuoteen.
  Bloggaus on kyllä ihana harrastus!❤
  Hyvää alkanutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Kyllähän niitä mukaviakin asioita tietenkin viime vuodessa oli, mutta ihan luvattoman paljon niitä ikäviäkin asioita. Toivon totisesti, että tämä alkanut vuosi olisi edeltäjäänsä mukavampi ja parempi.

   Poista
 2. Onpa kivan kuuloinen uudenvuoden aatto tuolla lailla rennosti kylästellen :) Sitä huomaa itsekin, että on tullut kotihiireksi eivätkä täyteen ahdetut baarit vedä juhlapäivinä puoleensa. Mieluummin viettää aikaansa oman perheen kanssa rauhallisesti <3

  Kiitos kuluneesta vuodesta, ystävyydestä ja kivasta blogista! Paljon onnea ja iloa uuteen alkaneeseen vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Meillä oli kyllä tosi kiva ilta tuolla naapurissa. Pitäisi itsekin useammin kutsua heitä kylään, kun välimatka on noinkin lyhyt ja viihdymme hyvin yhdessä. Mua ei houkuttele myöskään yhtään mitkään baarit. Paljon mieluummin olen myös kotona tai sitten ystävien luona iltaa istumassa.

   Poista
 3. Kiitos kivasta blogista! Minulle blogit ovat tankkauspaikkoja ja aina kun huomaan tänne tulleen uutta pistäydyn lukemassa. Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne ja kiitos myös kauniista sanoistasi! Kiva kuulla, että blogistani on ollut sinulle iloa. Toivottavasti niin on jatkossakin.

   Poista
 4. Kiitos mukavista kuvista, se on totta että ovat isoja, ovat selviä. Sulla tosin on hyvä kamerakin.
  Mekin olimme ystäväperheen kanssa meillä. Postasin juuri äsken siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija ♥ Mä rakastan valokuvia. Selailen mielelläni kuvia Instasta, blogeista, Pinterestistä.Samalla yritän oppia niistä jotain, esimerkiksi uusia ja erilaisia kuvakulmia. Ystävien kanssa vietetty aika on niin mukavaa ♥

   Poista
 5. Oikein hyvää ja onnellista alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 6. Ihana tytär sulla!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kivan kuuloinen vuodenvaihde teillä. Me vaan olla möllötettiin kotosalla telkkaria katellen... tällasta tää on, ei jaksa ees kylille enää nykyään lähteä. Toisaalta olin kyllä töissäkin melkein koko päivän.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kylä tosi kiva ilta. Viihdyttiin tosi hyvin ja pelatessa aika suorastaan juoksi. Minusta on kiva myös olla kotona ja ihan parhautta katsella miehen kanssa yhdessä telkkua ja käpertyä toisen kainaloon. Ei siis minusta huono vaihtoehto tuo teidänkään ilta.

   Poista
 8. Sinun vuoteesi on mahtunut paljon mukavia asioita ja sisältäköön uusi, alkanut vuosi niitä vielä enemmän! Suloinen tytär sinulle kun teki juhlalookin äidille💖
  On ollut todella mukava tutustua 40+blogien kautta sinuun ja vaikka olemme nähneet livenä vain kerran tuntuu, että olisimme tavanneet jo kauan sitten.
  Teidän vuodenvaihde on sujunut mukavissa merkeissä ja toivotaan, että tämän vuoden aikana kohdattaisiin useammin 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta li kyllä tosi kiva, kun tyttö niin innostui meikkaamaan äitiä. Kiva yhteinen juttu ♥ Myös minä olen iloinen siitä, että olen saanut tutustua sinuun. Toivon totisesti, että tapaamme pian paremmalla ajalla. Kesällä olisi kiva saada sinut oppaaksi johonkin pikku reissulle. Yritetään järjestää ♥

   Poista
 9. Mukava vuoden vaihde ollut teillä.
  Vaikeuksista voittoon ja asiat todellakin aina järjestyvät. Tulkoon tästä vuodesta upein vuosi ikinä!
  Mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati ♥ Pitkästä aikaa oltiin missään uutena vuotena miehen kanssa ja jo siksi oli tosi kiva saada kutsu naapuriin. Kaiken kruunasi vielä onnistunut ilta (ja yö). Toivon totisesti, että alknut vuosi tuo paljon hyvää tullessaan.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan