Heipat Elokuulle

1.9.2016


Tänäänkö se sitten virallisesti alkaa? Syksy. Elokuu meni tosi nopsaan ja siihen mahtui tosi paljon kaikenlaista. Minulla alkoi työt kesäloman jälkeen heti kuun ensimmäisenä päivänä ja miehellä ne sitten taas virallisesti loppuivat kuun viimeisenä päivänä. Töiden ohella mies on ahkerasti rakentanut meille tuota uutta terassia tuonne talon päätyyn ja laudoittanut räystäiden alusia, jotka ovat olleet jo seitsemän vuotta ilman laudoitusta, hups... Välillä mies on osannut kuitenkin hiukan relata ja silloin hän ottaa varastosta kumisaappaat ja sienikorin ja lähtee metsään. Tyhjin käsin ei ole tarvinut tänä syksynä tulla kertaakaan kotiin. Niinpä ollaankin saatu pakastimeen täytettä, mutta myös herkutella sienikastikkeella uusien perunoiden kanssa ♥ 

Alkukuusta kävin ihanaisen ystäväni Marikan Palanutta Siirappia ja Pumpernikkeliä-blogista kanssa kiertelemässä avoimia puutarhoja. Sade meinasi pilata meidän päivän, mutta onneksi kuitenkin lähdettiin. Oli mukava tutustua kohteissa erilaisiin pihoihin ja puutarhoihin ja jutella niiden isäntäväen kanssa. Seuraavalla viikolla täällä meillä alkoikin lapsilla jo koulu. Varma syksyn merkki sekin. 

Ilokseni ehdin viettää viikonlopun rakkaiden lastenlasteni kanssa elokuun puolivälissä ennenkuin jouduin yllättäen kovien vatsavaivojen vuoksi sairaalaan ja umpparileikkaukseen. Loppukuu onkin sitten mennyt ihan vaan lepäillessä ja kerätessä voimia. Kynttilät on kaivettu esiin ja niitä onkin ollut ihana poltella aina, kun ulkona on vaan ollut vähänkään hämärämpää. Ilokseni olen saanut nauttia myös ihanien ystävieni seurasta sairaslomani aikana. On tuntunut tosi hyvältä, kun joku on tullut käymään. Mä tiedän, että varsinkin moni vanhempi ihminen joutuu viettämään paljonkin aikaa yksin. Itselle nämä toimettomat saikkupäivät ovat olleet aika puuduttavia, kun on kuitenkin tottunut aina tekemään jotain ja nyt yks'kaks et vain saakaan tehdä mitään. Terkkuja siis kaikille työkavereille, jos joku teistä sattuu tätä postausta lukemaan, että paljon mieluummin olisin siellä töissä kuin toimettomana täällä kotona. 

Arki on siis alkanut meilläkin elokuun aikana. Nyt vain toivotaan hartaasti, että mies saisi hakemansa työpaikan, kun edellisestä ei jatkoa herunut. Nähtäväksi siis jää, mitä tuleva syksy tuo tullessaan.

Kivaa syksyä kaikille!


6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista umpparileikkauksesta <3
  Ihanaa alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
 2. Elokuu kieltämättä meni ohi aika vauhdikkaasti! Arki alkoi ja toisaalta hyvä niin, vaikka tällä kertaa olisin kyllä voinut jatkaa sitä loman vapautunutta olotilaa paljon kauemmin.. Mun mielestä jo elokuu on syksyä, mutta kaippa se virallisesti on sitä vasta nyt. Ihanaa oli aamulla kävellä koirien kanssa tuolla syksyisessä kelissä! ♥

  Toivotaan kovasti, että miehesi saa työpaikan!! (Taidan aavistaa, mitä paikkaa on hakenut...) Tsemppiä sulle edelleen paranemiseen, illalla nähdään! (Ainakin toivottavasti nähdään... mä joudun lähtee työterveyteen varmaan tänään, mun selässä tapahtui jotain... mutta ilmoittelen!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli ♥ Mä olen kai hiukan outo, mutta en jäänyt kaipaamaan lomaa. Loma tuntui toisaalta tosi pitkältä, kun ei päässyt mihinkään reissuun. Elokuussa tulee koulujen myötä ekan kerran syysfiilis. Mäkin tykkään syksystä, jos ei vain kokoajan sada. Nähdään pian ♥

   Poista
 3. Voihan elokuu. Voisin melkein sanoa, että onneksi se on ohi. Paranemistuulia puhaltelen täältä syyskuuhusi <3 Toivottavasti nähdään taas pian! Olisi kiva järkkäillä vaikka blogitreffit tähän syksyyn!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Mulla kävi ihan sama mielessä tänään, että alkais taas olla blogitreffien aika. Tekis hyvää!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan