Kukkailoittelua - Piristystä päivään kukista

23.9.2016

Täällä ollaan taas oltu tiistaista asti sairaslomalla. Mulla alkoi jo viime viikolla kova nuha ja viikonloppuna se sai kaverikseen kurkkukivun ja rähmivän silmän. Maanantaina käydessäni työterveydessä kuulemassa verikokeideni tuloksia pyysin, että multa otettaisiin nieluviljely ja crp. Sehän kannatti sillä mun kurkusta paljastui streptokokkibakteeri. Sain tuohon angiinaan penisiliinit ja rähmivään ja tulehtuneeseen silmän tipat. Kuumetta ei ollut, joten päätin pärjätä töissä enkä ottanut saikkulappua vastaan. Apteekkiin sain pulittaa sievoisen summan rahaa, kun ostoslistalla oli myös yskänlääkettä ja buranaa. Siinä meni meikäläisen kampaajarahat, snif...



Tiistai aamuun heräsin toinenkin silmä rähmässä ja olo entistä huononpana. Niinpä oli vaan yksin kertaisesti pakko luovuttaa ja jäädä pitkin hampain jälleen saikulle. Huoh...viimeisen reilun kuukauden aikana meidän sohvan nurkka on tullut minulle vähän liiankin tutuksi enkä millään olisi enää halunnut tehdä sen kanssa tuttavuutta. Vielä keskiviikkonakaan en havainnut paranemisen merkkejä ja kun yskiminen sattui päähän ihan sairaaan paljon, marssin uudestaan työterveyteen lääkärin pakeille. Tulehdusarvot olivat vain tuplaantuneet maanantaista eli lääkkeet eivät olleet lähteneet puremaan. Lääkäri tutki myös mun poski- ja otsaontelot todeten, että niissäkin oli jo alkavaa tulehdusta. Niinpä resepti kourassa taas aptekkiin ja hetken päästä olin jälleen muutaman kympin köyhempi.



Nyt toivotaan, että lepo ja lääkkeet tehoavat ja pääsen maanantaina palaamaan töihin. Täällä sohvan nurkassa maatessani olen miettinyt omaa hyvinvointiani ja terveyttäni. Tällä hetkellä vast'ikään leikkauksessakin olleena täytyy kyllä todeta, että olen kyllä aika huonossa kunnossa. Noh, tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Jatkossa aion panostamaan entistä enemmän itseeni ja omaan hyvinvointiini, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Tämän postauksen kuvissa on upea kukkakimppu, jonka sain eilen mieheltäni. Olipa mukava yllätys ja piristi kyllä päivääni ja mieltäni tämän sairastelun keskellä. Näillä kukkakuvilla aion osallistua tämän viikon kukkailoitteluun Mansikkatilan mailla-blogissa. Kukkailoitteluun voi osallistua kuka vaan linkittämällä oman kukka-aiheisen postauksensa tuonne Tainan blogiin. Linkki on auki sunnuntai-iltaan asti. Kukkailoitteluun voi osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin #kukkailoittelua #mansikkatilanmailla. Lisäksi haasteeseen kuuluu, että käydään kommentoimassa toisten mukana oleiven bloggaajien kukkapostauksia.


Tyttökin sai eilen poikaystävältään näin kauniin ruusun ♥ Vuoden päivät ovat jo kulkeneet yhdessä ja sen kunniaksi poika halusi muistaa tyttöystäväänsä ♥ Tytöllä alkoikin eilen ensimmäinen koeviikko lukiossa. Nyt siis tsempataan tyttöä lukuhommissa ja pidetään peukkuja, että kokeet menevät hyvin.

Kivaa perjantaita Teille kaikille ♥

24 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista, toivottavasti lääkkeet alkaa helpottamaan oloa. Upeita kukkia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Nyt alkaa jo tuntua, että lääkkeet ovat auttaneet, mutta pitkä sairastelu ja leikkaus tuossa edellä ovat kyllä vieneet voimani. Kukkakimppu on kyllä upea. Olin ihan hämmästynyt, kun sain sen...niin kaunis ♥

      Poista
  2. Pikaista paranemista myös täältä!
    Onneksi oloa ja mieltä yleensä parantaa kauniit kukat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Elisa Lpp ♥ Kukissa on kyllä ihmeellinen voima. Ne piristävät mieltä tilanteessa kuin tilanteessa.

      Poista
  3. Voi sua ♥ Hyvä että jäit kuitenkin kotiin ja dropit kohillaan! Sairastaminen on syvältä mutta lepo on ainoa mikä auttaa....mä olin viime talvena välilevynpullistumien takia saikulla pitkään ja se oli rankkaa. Terveys on kuitenkin tärkein.Kaunis kukkakimppu, ihana huomioiva mies sulla:) Paranemista ja kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Olen tänä vuonna ollut enemmän sairaslomalla yhden vuoden aikana kuin koskaan. Tämä on minulle tosi outo tilanne ja on alkanut nyt ottaa henkisesti tosi koville. Olo ja voiamt ovat kuitenkin sitä luokkaa, että on vain ollut pakko levätä. Ehkä tämä tilanne tästä vielä korjaantuu. Toivon niin.

      Poista
  4. On toi flunssa sulla kova, ja sitkeä. Toivottavasti tabut alkavat tehota.
    Ihanan kukkakimpun sait, ihailin sitä jo heti alussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Jotenkin tämä on ihan uskomatonta, miten voi yhtäaikaa iskeä näin monta erilaista flunssatautia päälle. Uskon kuitenkin, että lääkkeet alkavat vihdoin puremaan ja pääsen maanantaina palaamaan jo töihin :))

      Poista
  5. Ihana kimppu ja kaunis ruusu 💕 Kyllä kukat piristää 😄 Pikaista paranemista 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jassuntassu ♥ Oma kimppuni oli todella kaunis ja upea, mutta tykkäsin myös tytön saamasta ruususta. Ruusu on yksi lempikukistani.

      Poista
  6. Voi sinua ♡ minkä inhan taudin sait. Ihana piristys mieheltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mie yllätti ihan totaalisesti ♥ Ei niin usein tälläistä harrasta. Tauti on ollut kova enkä toivo tätä kenellekään.

      Poista
  7. Toivottavasti paranet pian. Nyt on ollut liikkeellä todella sitkeää flunssaa. Itsellänikin on ollut pari viikkoa kestänyt räkätauti ja vieläkin tulee yskänpuuskia välillä.
    Olipa ihana piristys saada mieheltä kukkia. Ja tytärkin sai kauniin ruusun. Ihana poikaystävä, kun muisti vuosipäivän. Mukavaa viikonloppua teidän perheelle ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kati ♥ Tyttöä on onnistanut, kun on saanut huomaavaisen ja muutenkin kohteliaan poikaystävän. Arvostan ♥ Minuakin yskittää vielä toisinaan hirveästi, mutta nyt ei enää yskiminen satu päähän. Se oli ihan kauheaa.Pikaista paranemista Sinullekin, Kati ♥

      Poista
  8. Kaunista kukkailottelua.. toivottavasti tropit tehoavat. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Lääkkeet ovat nyt alkaneet vaikuttamaan ja olo on kyllä korjaantunut. Kiva, kun poikkesit blogiini ja tervetuloa lukijakseni ♥

      Poista
  9. Voi ei, mikä tauti suhun on iskenyt! :( oikein paljon parantumistsemppauksia täältä! Komea kimppu sinulla kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Veera ♥ En ymmärrä, mistä tämä taudin oikein olen saanut, mutta toivon, että ymmärtää nyt pysyä loppusyksyn poissa, kun nyt lähtee :))

      Poista
  10. Toivottavasti voit jo paremmin. Ainakin olet saanut nauttia kauniista kukista sairastellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Huopalintu ♥ Kyllä voin jo paremmin ja huomenna pääsen palaamaan töihin. Olen niin iloinen ja onnellinen siitä. Kukat olivat kauniita ja ne piristävät aina :))

      Poista
  11. Toivottavasti olosi on jo parempi! Liikkeellä oleva flunssa on ihan hurjan sitkeää ja meilläkin sitä on podettu jo useampi viikko. Pöh. Mutta hei, ihanat miehet teillä molemmilla tyttären kanssa kun muistavat teitä kukkasin ♥

    VastaaPoista
  12. Joko olet kunnossa? Toivottavasti!<3 Ihanat kukkaset, ja miten hienoa saada niitä rakkaalta puolisolta!:)
    Taas on ollut sen verran vilkas viikkoa, että vasta nyt ennätin kommentoimaan, sorry! Tykkäisin aina käydä tuoreeltaan kommentoimassa..Tulehan taas ilottelemaan!:)

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan