Christmas on my mind ♥

21.11.2017


Eilen illalla huomasin yks'kaks, että ulkona on valkoinen maa. Lumisade alkoi todella yllättäen ja lunta tulikin tosi nopeasti ja paljon. Tänä aamuna herätessäni ulkona oli jo täysi talvi. Enempää en lunta kaipakaan. Tämä määrä on juuri sopiva, kunhan vain ilma pysyisi pakkasella eikä lumet sulaisi enää pois. Päivä on heti paljon valoisampi lumen ansiosta. Aamulla oli heti pakko mennä yöpaitasillaan ulos ottamaan valokuvia tästä ihanasta valkeudesta. Onnistuin taltioimaan jopa pariin kuvaan aamun sinisen hetken. En muistaakseni ole koskaan aiemmin tässä onnistunut. Niin lyhyt on tuo hetki.


Lumen myötä ajatukset alkavat kääntymään entistä enemmän tulevaan jouluun. Vielä en ole juurikan joulua kotiimme laittanut. Vain muutama tonttu on löytänyt tiensä olohuoneeseen. Tänä vuonna olen ollut jotenkin todella varovainen kaikkien koristeiden suhteen. Kävin kyllä raottamassa jo joulukoristelaatikon kantta, mutta laitoin sen nopeasti kiinni. Siellä näytti ihan liian punaiselta. Erilaiset valosarjat ja kynttilät tuntuvat riittävän tässä vaiheessa. Pieniä kuusia haluaisin kyllä hakea lasipurkkeihin, mutta ensin pitää siivota. Olen miettinyt myös pitäisikö ostaa uusi paperinen valotähti olohuoneen ikkunaan. Se toisi varmasti lisää joulun tuntua ja kaipaamaani joulutunnelmaa. 

Näihin ihaniin pitsipalloihin laitoin sunnuntaina rautalankavalot sisälle. Samalla siirsin ne olohuoneen puolelle hyllylle hääkuvamme eteen. Tykkään näistä pitsipalloista todella paljon, koska ne ovat vaan niiin kauniit. Olohoneen sisustus on siellä tehdyn pintaremontin jäljiltä vielä täysin kesken. Olen tehnyt sitäkin hyvin varoen. En tiedä, mikä ihmeen varovaisuus minuun on nyt iskenyt, mutta hyvin harkiten olen nyt palautellut tavaroita paikoilleen. Tässä kohdassa emme pystyneet uusimaan mitään huonekaluja, vaikka silmissäni kiiluukin jo uusi sohva ja tv-taso. Mutta uskon, että niidenkin aika vielä koittaa.

Kauppareissulla löysin prismasta edullisen jouluruusun, joka lähti heti mukaani. Jouluruusun kaunis kukka viehättää minua. Kukkaa on saatavana myös lehdettömänä, joka on suorastaan karun kaunis. Oman jouluruusuni laitoin vanhasta jouluasetelmasta säästämääni puiseen suojaruukkuun. Tuohon pinnalle on tarkoitus vielä laittaa vähän sammalta antamaan näköä. Ehkäpä teenkin sen ihan kohta. Tänään minulla on nimittäin vapaapäivä ja olen aikonut vähän siivoilla. Koti on ollut jo pitkään vähän rempallaan opiskelujeni ja olohuoneen remontin vuoksi, joten alkaa todellakin olla aika tehdä asialle jotakin. Sitten on paljon mukavampi suunnitella ja laitella kotia jouluisempaan kuntoon. Joko teillä on joulu hiipinyt kotiin?

22 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Niin se vaaan joulu lähestyy päivä päivältä. Täällä jo ensimmäinen joululiina on laitettu ja tonttujakin hyppinyt koloistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Jouluun on enää reilu kuukausi aikaa. Joka vuosi se tulee aina vain nopeammin. Ehdinköhän tänä vuonna ollenkaan mukaan?

      Poista
  2. Ihana tunnelma kuvissasi!:) Minustakin lunta on nyt just passelisti, mutta epäilen, että meitä ei tässä(kään) asiassa kuunnella.;D Ensin nuo sulaa loristen pois, ja jossain vaiheessa sitä tulee metritolkulla....

    Mä hain eilen eteisen maljakkoon lepän (urpujako ne on?) oksia, joissa on niitä pikkuisia käpyjä. Olkkarissa mulla on kynttilätarjotin, mustikanvarpuja maljakossa ja meidän tän vuoden "joulukuusi", joka on ihan epäjoulukuusi. Postailen siitä jossain vaiheessa, mutta nyt tulee eka joulu, kun meillä ei ole oikeaa kuusta ainakaan sisällä. Mua alkoi ärsyttämään se kauhea show, mikä kuuseen liittyy. Jos meillä vielä olisi sill erityinen paikka sisällä, niin asia olisi eri. Nyt vaatii mööpelivalssia ja aiheuttaa itselläni ahtauden tuntua (vaikka se kai enimmäkseen onkin pään sisäistä:P), joten luulen kestäväni joulun ilman kuusta.:)) Paperitähdet on tarkoitus ensi viikolla viimeistään kaivaa esiin ja ehkä poikien huoneisiin jotain pientä koristusta. Ajattelin inventoida joulukoristeet tänä vuonna uudelleen, ja laittaa osan kirpparille myyntiin, kun mulla on nyt joka tapauksessa pöytä siellä. Tällaista tänne!:)

    Kivaa viikkoa Krisse!
    p.s: Olkkarin vaaleus näyttää erittäin hyvälle!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Tuota minäkin vähän pelkään, että viikonloppuna lume ovat jo poissa ja sitten se rysäyttää joku päivä sitä ihan liiaksi kerralla.

      Mullakin on tuolla vielä mustikanvaarpuja, joistaa voisi askarrella jotain tai sitten laittaa maljakkoon. Meillä on ollut jo useamman vuoden tekokuusi. Olen keräillyt siihen parin viime vuoden aikana mieluisia koristeita. Se on sitten oikeastaan meidän joulun pääkoriste. Minäkin olen myynnyt joitain joulukoristteita just kirpparilla pois, kun ne eivät vaan enää oikein miellytä. Turhaahan niitä on sitten hillota tuolla vintillä. Hyvää kirppismyyntiä sinulle, Taina ♥

      Poista
  3. Sinisessä hetkessä on aina jotain taikaa!
    Ihanaa tiistai-iltaa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Kyllä, sininen hetki on ihmeellinen.

      Poista
  4. Tänään on kyllä ollut niin kaunis päivä! Nappasin minäkin muutaman lumisen kuvan pihasta, sillä lumi taitaa olla viikonloppuna pelkkä muisto vain, nyyh.
    Minä ripustelin tänään valkoiset paperitähdet ikkunoihin ♥ Ne on olleet joka vuosi tässä kodissa, mutta nyt ne on sen verran kärsineet, että ensi vuodeksi pitää ostaa uudet. Ne vaan tekee sen oikean tunnelman. Eikä mulla siis koskaan ole ollut niissä valoja :)

    Kivaa lumista viikonjatkoa sulle Krisse! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Minullakin on ruokailuhuoneen ikkunassa tapetista askarreltu tähti. Siinä ei myöskään ole koskaan ollut valoja. Lapsuuden kodissa meillä oli aina joulutähti ikkunassa ja siinä oli valot. Sieltä kai se halu saada valotähti ikkunaan sitten tulee.

      Poista
  5. Kauniit kuvat!
    Varsinkin tuo ensimmäinen!
    Täälläkin satelee nyt lunta. Ihanaa!
    Mukavaa illan jatkoa!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Kiva, että teilläkin satelee jo lunta. Se tekee misemasta niin kauniin ja erilaisen.

      Poista
  6. Jouluruusu on minun ehdoton joulukukkani! Kortteja olen viimepäivinä askarrellut, mutta muuten ei tunnu joulujutut oikein etenevän. Mitään stressiä en joulun suhteen meinaa ottaa, hiljaksiin hyvä tulee! Kauniit nuo pitsipallot valoineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulusta ei kannatakaan ottaa stressiä. Se pilaa niin herkästi koko joulun ihanan tunnelman. Itse yritän kaikella tapaa olla hössöttämättä ja stressaamatta joulua. Turha stressi vain ahdistaa koko perhettä. Kortteja olisi kiva askarrella. Minulta puuttuu vain tarpeet.

      Poista
  7. Ihania kuvia ja voi itku tuo ylin kuva on ihan mieletön, lamppu siellä lumen alla paistaa valoaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Itsekin pidän siitä kuvasta tosi paljon.

      Poista
  8. Aivan upeita kuvia♥ Nuo pitsipallot on kyllä suloisia!! Ihana kun saatiin tosiaan pikkuisen tuota lunta, heti on niin paljon valoisampaa ja kauniimpaa...ja ihan himpun nousi taas se joulunodottelu innostuskin:) Pikkuisen on jo joulua alettu kaivelemaan esiin..ensi viikonloppuna vähän enemmän..Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päde ♥ Lumen myötä joulufiilis kyllä kasvaa huomattavasti. Toivotaan nyt vaan, että nämä lumet pysyisivät yli joulun. Pitsipallot on ihanat ♥ Eräs ystäväni on ne minulle tehnyt.

      Poista
  9. Mulla oli tänä aamuna sama fiilis, hipsiä kuvaamaan kun kurkkasin ikkunasta ulos ja puut notkui lunta. Tosin nyt suurin osa jo sulanut, sniif. Kaunis lämmin tunnelma teillä ♥ Vähän on jo valoja kaivettu esiin ja ekat jouluvalotkin ripustettu.Mukavaa viikonjatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Valoilla saa luotua ihanasti tunnelmaa kotiin. Minäkin virittelin eilen illalla taas niitä lisää. Meillä lunta vielä piisaa, mutta kovasti on ennustettu, että sulaisivat vielä viikonloppuna pois.

      Poista
  10. Kauniita kuvia ja tuo sininen hetki <3
    Täällä on jouluvalot laitettu viikonloppuna, tontut sun muut jutut sitten myöhemmin :)

    Kivaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Sininen hetki oli lyhyt, mutta niin kaunis. Meilläkin tontut tulevat sitten vähän myöhemmin.

      Poista
  11. Wau mitä kuvia♥
    Ihanaa joulun odotusta!

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jasmin ♥ Tunnelmallista joulun odotusta sinullekin ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan