Mitä mulle kuuluu tänään?

6.4.2018

Nappasin Tuijan blogista Satulinna kivan haasteen mukaani. En olekaan vähään aikaan saanut ja vastannut mihinkään haasteeseen, joten nyt onkin kiva vastailla näihin haasteen kysymyksiin.

Miten voit?

Voin ihan hyvin. Pääsiäisenä olin kipeänä koko viiden päivän vapaani, mutta nyt tuntuu, että olen taas kunnossa. Tänään olen tosin ollut aika väsynyt, mutta se kai on ajoittain ihan normaalia. Aamulla kellon soidessa, painoin kellon kiinni ja nukahdin samantien uudestaan. Onneksi miehen kello soi vartin päästä emmekä sen ansiosta myöhästyneet töistä ja koulusta.

Mitä toivot tällä hetkellä?

Toivon, että parin viikon päästä alkava perusopintojen viimein harjoittelu menisi yhtä hyvin kuin kaksi aiempaakin harjoittelua. Lisäksi toivon, että tänä aamuna kuulemani lintujen laulu ja eilen kokemani lämpöinen tuulahdus tarkoittaisi jo todellakin sitä, että kevät on vihdoin tulossa. Pidän keväästä todella paljon. Se on yksi lempivuodenajoistani.


Mitä olet syönyt tänään?

Aamuni alkaa aina kahvilla. Aikaisina aamuina aamupala ei oikein meinaa maistua, mutta tänään söin aamulla kauraleivästä tehdyn voileivän kahvin kanssa. Koulussa meillä oli aamupäivällä kotitaloutta, joten lounaaksi söin tunnilla valmistamiamme ruokia; porkkana-linssisosekeittoa, uunilohta kasvispedillä, vihersalaattia, sämpylöitä ja siemennäkkäriä sekä jälkkäriksi mustikkarahkaa ja -piirakkaa. Koulun jälkeen söin kotona voileipää.

Mikä on suosikkihedelmäsi?

En syö hirveästi hedelmiä, mutta useinmiten syömäni hedelmä on banaani. Se on helppo ja nopea välipala, joka pitää nälän hyvin poissa. 

Mitä ajattelit tehdä huomenna?

Huomenna lapsenlapset tulevat iltapäiväksi meille ja menemme jäähallille katsomaan satujen maailmaan sijoittuvaa luisteluesitystä. Mukaan tulee myös luokkakaverini poikansa kanssa. Illalla ajelemme sitten miehen kanssa lapset kotiin ja käymme saunassa.


Kenen kanssa nukuit?

Miehen vieressä nukuin niinkuin yleensä aina. Jonain öinä pakenen hänen kuorsaustaan alakertaan naisluolaani, mutta viime yö ei ollut sellainen.

Mitä luet tällä hetkellä?

Tällä hetkellä luen vain Kasvun aika-nimistä koulukirjaani. Vapaa-ajalla luen mieluummin lehtiä. Tällä hetkellä pöydältä löytyy uusin Unelmien Talo&Koti-lehti. Se on suosikkilehteni ja siitä ihana lehti, että asiat siinä eivät vanhene koskaan, vaan niihin voi palata aina uudestaan ja uudestaan pitkänkin ajan jälkeen. Kirjahyllystä löytyykin isot pinot kyseistä lehteä.

Viimeksi katsottu elokuva?

Muutama viikko sitten kävin kuopukseni kanssa katsomassa elokuvateatterissa kotimaisen Hevi-reissu leffan. Hulvattoman hauska ja vähän ehkä älyvapaakin elokuva. Olen suuri kotimaisten elokuvien ystävä, mutta katson myös ulkomaalaisia elokuvia. Rakkausleffat, draamat ja komediat ovat minulle mieluisinta katsottavaa.


Kuka soitti sinulle viimeksi?

Puhelimeni soi todella harvoin. Ystävien kanssa olemme yhteydessä viestien välityksellä. Viimeisin puhelu piti ihan tarkistaa ja sen soittaja on ollut appeni.

Kolme viimeiksi tullutta tekstiviestiä?

Keikkatyötarjouksia tulee tekstiviestillä useita päivässä, niin tänäänkin.

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä?

"Mä ajattelin tulla myös sunnuntaina". Siskoni kyseli olisiko kukaan muu lähipiiristämme tulossa sunnuntaina äidin luo kahville. Kokoonnumme usein porukalla äidin luo kahville ja ensi viikolla on äidin syntymäpäivä, joten sunnuntaina olisi synttärikahveja tiedossa.


Milloin nauroit viimeksi?

Eilen naurettiin tyttöjen kanssa, kun he olivat käymässä. Monesti katsellaan youtube-videoita tai sitten he kuvaavat itse videoita meistä ja niillehän ei yleensä voi kuin nauraa.

Viimeisin ostos?

Ostin tänään uudet mustat perusleggarit ja keväisen tuubihuivin. Molemmat tulivat tarpeeseen. Nyt vain harmittelen, etten ostanut toistakin tuubihuivia. Myynnissä oli kahta eri väriä keväisen kukallisella kuosilla ja kyllä se toinenkin väri olisi ollut kiva olla.

Mitä pelkäät?

Yleensä vastaan tähän kysymykseen, että käärmeitä ja pimeää, mutta täysipäiväisenä opiskelijana viime aikojen suurin huolenaiheeni on ollut perheemme taloudellinen tilanne. Tässä asiassa suurin pelkoni on, että emme pysty maksamaan kaikki laskuja ajallaan.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?

Jokin aika sitten mietin, että haluaisin vielä joskus matkustaa Pariisiin ja nähdä Eiffel-tornin. Ylipäätään Eurooppaan suuntautuvat kaupunkilomat kiinnostavat. Nämä matkat tuntuvat kuitenkin tällä hetkellä hyvin kaukaisilta, joten kyllä joku kotimaan kaupunki tai paikkakuntakin kävisi.

Haastan mukaan kaikki ne, jotka eivät ole vielä tehneet tätä haastetta. Kivaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

  1. Kyllä se kevättä ihan selvästi tekee! Mäkin tunsin (muistaakseni) eilen sellasen ihan selvästi keväälle tuoksuvan tuulen!! Se on mun mielestä ihan sellanen erityinen tuoksu, jota ei ole muulloin kuin just keväällä.

    Hauskaa, kun teillä on koulussa kotitaloutta!! =) Tuli ihan ekana mieleen, että mitä ihmettä, eikö sellasta ole lähinnä yläasteella..? Mutta tietty teillä on sellasta, kun teidän alalla on kuitenkin myös kotihoitoa yms. (Tai siis näin oletan...?)

    Mä en jotenkaan ole vielä kovin vahvasti törmännyt siihen totuuteen, mitä tää mun opiskelu meidän taloudelle tekee... no, vasta olen reilun kuukauden ollu pelkän opintotuen varassa, että ehkä se totuus sieltä kohta paljastuu... odotan kyllä kauhulla!! Ja vielä ensi vuosikin pitäis sillä jotenkin selviytyä, huhhuh. Lotto on vetämässä!!

    Mä oon tässä viime aikoina kovasti koittanut katsella, tulisko mitään hyvää elokuvaa. Pitää vissiin tutustua tuohon mainitsemaasi, jos sais vaikka lähiaikoina mentyä leffaan. Olis kyllä kivaa vaihtelua käydä vähän jossain!

    Tuo keltainen kahvikuppi on kyllä niin söpö! ♥

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heli ♥ Meillä käydään koulussa kotitaloustunneilla läpi esimerkiksi ravintosuosiuksia, jotta osamme ohjeistaa sitten asiakkaita käyttämään oikeanlaista ravintoa.

      Leffassa tulee käytyä ihan liian harvoin, vaikka se onkin kivaa ajanvietettä. Toivottavasti sinullekin löytyy joku sinua kiinnostaava leffa.

      Keltaisen kahvikupin sain entiseltä työkaveriltani, joka seuraa blogiani ja tietää, että kerään vanhaa Arabiaa.

      Poista
  2. Kiva postaus, ihanat kuvat ja mukava oli lukea vastauksia! Tsemppiä tuohon harjoitteluun! Opiskeluaika oli kyllä välillä sellaista pennin venytystä:) Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Toivottavasti pääsen jo ensi viikolla tutustumaan tuonne harjoittelupaikkaan. Se aina helpottaa vähän jännitystä.

      Poista
  3. Ihana postaus, näitä on aina niin kiva lukea ♥ tsemppia ja energiaa opiskeluun, kaikki menee varmasti hyvin, koska olet kuin luotu hoivatyöhön!! :) Toivon että kesällä joku reissu vaikka pienikin mahdollistuisi!! ♥ Kivaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Pienetkin reissut piristää, kun pääsee vähän pois kotinurkista.

      Poista
  4. Hauska postaus :) Tsemppiä opiskeluun. Harjoittelu tuntuu varmaan jännittävältä mutta sinun rauhallisella luonteella sekin kyllä sujuu ja uskon, että sinä selviät loistavasti.
    Mukavaa sunnuntaita lapsenlapsien kera ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Mulla on aina nuo omat tavoitteet niin korkealla opiskeluissa, että välillä meinaa kone hyytyä, mutta kyllä se sitten lopulta aina tuntuu hyvältä, kun saa homman hoidettua.

      Poista
  5. Tämä oli kiva postaus, pääsi vähän jyvälle siitä mitä sun arkeen oikeesti kuuluu :) Pitää ehkä napata mukaan ja kirjoitella itsekin. Tällä hetkellä listalla olis kyllä vaan pelkkää narinaa, kun viimeiset 4 päivää on mennyt ihan harakoille flunssan kourissa, joten ehkä lykkään tätä vielä hetken :D

    Tsemppiä opiskeluun! Vaikka nyt tuntuu raskaalta ja rahahuoletkin painaa, niin opintojen lopussa on varmasti tosi tyytyväinen ja onnistunut olo. Eikä töistä tule olemaan koskaan enää puutetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Olen kyllä niin iloinen siitä, että lähdin opiskelemaan ja saan sitä kautta itselleni varman työn, josta vielä pidän. Vuosi vielä ja olen valmis. Ihan huippua, vaikka nyt tosiaan välillä onkin tiukkaa.

      Pikaista paranemista Sinulle, Marika ♥ Itselle meinaa tulla flunssa takaisin, murrr...

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan