Kevätkuulumisia

12.4.2018


Kevät, yksi lempivuodenajoistani, on nyt täällä. Niinkuin monena vuonna aikaisemminkin olen yks'kaks vain huomannut, että lumet ovat sulaneet eikä niitä enää vaan yksinkertaisesti ole missään. Ulkona on oikeasti jo lämmin. Aurinkoiset kevätpäivät ovat piristäneet mieltä ja saaneet energiatason ihan uudelle levelille. Vaikka päiväni ovatkin pitkälti menneet sisätiloissa koulun penkkejä kuluttaen, olen nauttinut tästä ihanasta valoisuudesta ja pitkistä illoista täysin rinnoin. Jos en ole muuta ulkoilua jaksanut harrastaa, niin olen istunut terassilla, hengittänyt raitista ilmaa ja nauttinut auringon lämmittävistä säteistä. Eilen illalla oli jo pakko vähän lakaista terassia puhtaaksi syksyn lehdistä. Huomenna aion juoda kevään ensimmäiset terassikahvit. Kissakin nauttii auringosta ja usein kilpailemmekin sen kanssa terassin parhaasta paikasta. Kisukin tietää, missä on emännän paikka ja luopuu valtaamastaan puutarhatuolista saapuessani paikalle; verkkaisesti, mutta varmasti. 

Opintoni ovat edenneet myös vauhdilla ja perusopintojen teoriaopinnot alkavat olla suoritettuna. Ensi viikolla menen tutustumaan seuraavaan harjoittelupaikkaani ja reilun viikon päästä alkaakin sitten perusopintojen viimeinen harjoittelu. Tänään varmistui myös kesän työkuviot ja ilokseni olen saanut alan töitä koko kesäksi. Tulen työskentelemään tulevana kesänä kahdessa eri yksikössä ja voin kyllä olla onnellinen siitä, että minulle on tarjoutunut mahdollisuus tähän. Työskentely näissä yksiköissä eroaa paljon toisistaan ja se on kyllä minulle etu. Työkokemukseni ja osaamiseni etenee suuren harppauksen tulevan kesän aikana. Sen turvin on hyvä sitten elokuussa lähteä jatkamaan opintoja.Maanantaina kävin taas elokuvissa. Taisinkin tuossa Mitä mulle tänään kuuluu-haastepostauksessa kertoa, että kävin kuopuksen kanssa leffassa ja syömässä hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Nyt seuranani oli keskimmäinen tytöistäni, jolla oli viime viikonloppuna synttärit. Olen siis ottanut tänä vuonna tavakseni antaa kaikille lapsilleni synttärilahjaksi kahdenkeskistä aikaa äidin kanssa. Nyt kaksi nuorimmaista ovat pääseet nauttimaan jo lahjastaan ja syksyllä on sitten esikoiseni vuoro. Kahdenkeskinen aika ja yhdessä tekeminen on mukavaa ja olisi suotavaa useamminkin, mutta toimii hyvin myös lahjana varsinkin jo kotoa poismuuttaneille lapsille. Tälläkin kertaa kävin ennen leffaa tytön kanssa syömässä. Ruokailun lomassa oli mukava päivitellä kuulumisia ja jutella niitä näitä. Elokuvaksi valikoitui tällä kertaa hauska ja ehdottomasti näkemisenarvoinen leffa; Varasto2. Mä niin tykkään tosta Minttu Mustakalliosta.

Nyt edessä on normaalia pidempi viikonloppu ja luvassa on paljon mukavaa tekemistä ja ihania kohtaamisia. Huomenaamuna lähden ystävän kanssa Kevätmessuille Messukeskukseen. Ihanaa päästä fiilistelemään tulevaa kesää ja tsekkaamaan parhaat vinkit puutarhasisustamiseen. Minua saa sitten nykäistä hihasta, jos olet itsekin messuilla ja tunnistat minut. Illalla tulevat sitten mummon muruset mummolaan ja päästään yhdessä ulkoilemaan ja viettämään keväistä viikonloppua. Jokohan olisi oikea aika korkata grillikausi?!

Miten sinun kevääsi on sujunut? Oletko päässyt nauttimaan upeista keleistä? Joko teillä on korkattu grillikausi?  

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat❤ Kivoja kuulumisia ja muo messut pn varmasti mukavat! Varasto2 pitäisi kyllä itsekkin nähdä..ykkönen oli hauska:) Leppoisaa viikon jatkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivikki ♥ Kannattaa mennä katsomaan tuo elokuva. Jatka mukavasti ykkösosan tarinaa. Kevätmessuja suosittelen myös. Olen käynyt kerran aiemminkin ja oli kyllä paljon nähtävää. Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin ♥

   Poista
 2. Kauniita kuvia, erityisesti kaunis nainen :)
  Kiva kun olet saanut kesäksi töitä, onneksiolkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija kauniista sanoistasi ♥ Isekin olen oikein iloinen ja tyytyväinen, että töitä on luvattu koko kesäksi ja pääsin jopa hiukan valkkaamaan, mihin menen.

   Poista
 3. Ihanaa oli tänään nähdä Kevätmessuilla sinut Katjan kanssa ♥

  Terassi- tai siis parvekekahveja en vielä ole päässyt nauttimaan mutta ehkä nyt viikonloppuna. Todella mukava juttu, että työt kesäksi järjestyivät osaltasi.

  Hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Oli tosiaan ihana nähdä pitkästä aikaa ja jutella hetki. Terassikahvit jäi vielä eilen juomatta, mutta tänään sitten. Kesätyöasian selviäminen rauhoitti kyllä mieltä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan