Nivea Care - kiireisen arjen luottotuote

4.4.2018


                                                                                                                    Kaupallinen yhteistyö: Nivea


Syksyisin ja talvisin kuiva sisäilma ja kesäaikaan aurinko voivat kuivattaa ihoa. Kuiva iho on siis ongelma vuoden ympäri ja samalla myös hyvin yleinen ongelma. Kuivan ihon syyt voivat olla moninaiset ja se voidaan kokea hyvin eri tavoin. Joillakin iho tuntuu vain kuivalta ja kenties hieman kireältä ja kutiavalta, kun toisilla se aiheuttaa ikävää kutinaa ja halkeilua.

Sain jokin aika sitten testiin Nivean uuden Nivea Care-voiteen. Hennon tuoksun omaava voide täydentää Nivean klassikkotuotteiden sarjaa. Nivea Care on aivan uudenlainen voide. Se sisältää pieniä hydrovahahiukkasia, jotka sulavat välittömästi kun voide pääsee kosketuksiin ihon kanssa. Tämän vuoksi voide imeytyy erittäin nopeasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hydrovaha ei myöskään jätä iholle rasvaista tunnetta ja sopii siten kiireiseenkin elämäntyyliin. Nivea Care on yleisvoide kaikille ihotyypeille ja juuri meidän naisten tarpeisiin suunniteltu. Se soveltuu käytetäväksi päivittäin niin vartalon kuin kasvojenkin iholle.  

Heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen olen ollut aivan myyty. Ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomiota oli se, että voide todellakin imeytyy nopesti ihoon eikä jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Tämä ominaisuus on minulle tärkeä, koska olen liikkuvaa sorttia enkä pysy pitkiä aikoja paikoillani. Olen myös aiemmin ollut huono rasvaamaan ihoani ja yksi syy siihen on juuri ollut se, etten jaksa odotella pitkään rasvan imeytymistä ja kuivumista. Toinen minulle tärkeä ominaisuus tässä voiteessa on sen monikäyttöisyys. Nivea Care-voiteella voin rasvata niin jalkapohjani kuin kasvonikin; vaikkapa koko vartaloni yhdellä ja samalla voiteella. 


Ihon kosteustasapainon muuttuessa kuiva iho vaatii entistä parempaa huolenpitoa. Nivea Caren hydrovaha-teknologia tarjoaa iholle huippunopeasti imeytyvää hellää huolenpitoa yhdestä purkista. Kiireisen arjen keskellä monikäyttöinen luottotuote on kullanarvoinen. Voide on helppo ottaa mukaan niin salille kuin reissuunkin ja kotona voide kannattaa pitää aina kädenulottuvilla; esimerkiksi yöpöydän laatikossa. Suosittelen lämpimästi kaikkia testaamaan tätä tuotetta. Kuuden euron suositushinta tästä 200g:n voidepurkista on todella vähän ja varmasti jokaisen sentin arvoinen.Kiitos Nivealle saamastani voiteesta!

12 kommenttia:

 1. Oma mies vannoo Nivean nimeen ja vähän jopa naurahtelin tässä taannoin, että juu juu ja kokeilin sitten miehen käsiä, niin todella pehmeät eli olisipa minullakin. Käyttää myös Nivean dödöä ja nimenomaan peltipurkkivoide on mieleen, itse olenkin kerännyt Nivean erikoispeltipurkkivoiteita ja tykkään nivean tuoksusta kovasti, Nivea on klassikko. <3

  Ihanat kuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Nivea on todellakin klassikko, joka on ollut osa suomalaisten hyvinvointia jo vuosikymmenien ajan. Miehesi on hyvä esimerkki siitä, että Nivean tuotteet sopivat myös miehille ja että niitä on ylipäätään tehty myös miehille, kuten esimerkiksi tuo deodorantti.

   Poista
 2. Tykkään myös Nivean tuotteista. Olipa kiva kuulla tästä uudesta voiteesta. Tuo monikäyttöisyys kuin myös huippunopea imeytyminen on iso plussa. Tätä pitää kokeilla. Kiitos kivasta esittelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula ♥ Suosittelen kokeilemaan tätä uutuustuotetta. Itse olen tykännyt siitä tosi paljon ja mikä parasta hinta on edullinen.

   Poista
 3. Rasvaa on mennyt taas kyllä niin paljon, kun huoneilma on niin kovin kuivaa. Nyt olen käyttänyt öljyjä iholla ja tuntuu että ne ovat auttaneet. Katsotaan. Jos ei auta, niin kiitos vinkistä käyn hakemassa Niveaa kaupasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvisin huoneilma on usein kuivaa, varsinkin jo asuntoa lämmitetään sähköllä. Tästä on minullakin kokemuksia. Silloin rasvaa kuluu paaljon ja etuna on jos rasva imeytyy nopeasti eikä rasvaamisesta tule epämiellyttävää kokemusta.

   Poista
 4. Nivealla on tosiaan hyviä tuotteita :) Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kyllä, Nivean tuotevalikoima on laaja! Valikoimaa riittää ja siitä löytyy monenlaisia tuotteita.

   Poista
 5. Meillä Nivea on myös miehen suosikki, mutta mulle liian tylsä.Rasvaa kuluu kyllä reippaasti, kun iho kuivuu talvella.Onneks kesään ei oo enää kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinunkin miehesi on löytänyt Nivean tuotteet. Ei se aina tarkoita sitä, etteikö miehetkin voisi käyttää ihonhoitotuotteita. Kesällä tilanne tosiaan helpottuu, mutta on hyvä muistaa myös auringon vaikutus iholla.

   Poista
 6. Onpas hieno! :)

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan