Vieraisilla kotoisassa kodissa

30.3.2018

Me olemme jo useamman vuoden ajan treffanneet pienen, paikallisen blogiporukan kesken muutamia kertoja vuodessa. Alussa hiukan tiiviimmin, mutta viimeisen vuoden aikana vähän harvemmin. En tiedä voisiko tässäkin kohdassa puhua jostain blogiväsymyksestä vai olemmeko kaikki vaan niin kiireisiä, ettemme vaan yksinkertaisesti ehdi tavata. Pienestä porukastamme puolet opiskelee perhe-elämän ja ruuhkavuosien tiimellyksessä ja toisia pitää kiireisenä työt tai elämä ja sen kuviot yleensä. Ymmärrän hyvin, että kaikille sopivaa yhteistä aikaa ei aina ole helppo löytää. Aina yritämme kuitenkin sopia treffit niin, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Niin nytkin.

Tällä kertaa kokoonnuimme Kotoisaa arkea-blogin Helin kotiin treffeille. Heli asuu perheensä kanssa kotoisassa rintamamiestalossa peltojen keskellä. Heidän kotinsa on remontoitu kauniiksi ja viihtyisäksi vuosien saatossa. Ihailen suuresti tuossa kodissa selkeyttä ja sitä, että kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Jokainen tavara ja huonekalu on tarkoin harkittu ja niille on oma paikkansa. Voi kun itsekin joskus pääsisi tuohon, että saisi kotoa kaiken ylimääräisen pois. Se taitaa kuitenkin olla vain haave, koska jokin minun mielestäni ylimääräinen tavara voi olla miehelle tärkeä eikä sitä sen vuoksi  voi hävittää. No, kunhan saisi edes jokaiselle tavaralle oman paikkansa niin sekin olisi jo paljon. Meillä on aina näillä treffeillä ollut tapana, että jokainen tuo vähän tarjottavia, joko itsetehtyjä tai kaupan hyllystä, tullessaan kahvi-/teepöytään. Sen vuoksi poikkeuksetta joka kerta pöydät ovat suorastaan notkuneet niin suolaisista kuin makeistakin herkuista. Itse vein tällä kertaa valmista eli koukkasin kaupasta hamppusnäcksejä. Olen aivan ihastunut näihin siemennäkkärin kaltaisiin pikkunaposteltaviin ja mikä parasta ne sopivat myös vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville blogiystävilleni. Itselle tuo vegaaninen leipominen on vielä vähän vierasta, mutta enköhän minäkin sen opi, kun vaan rohkenen joku kerta yrittää. 

Herkullisten tarjottavien ja höyryävän teekupposen äärellä vaihdoimme kuulumisia ja nautimme tarjoiluista. Tällä kertaa jokainen pääsikin vuorollaan kertomaan kuulumisiaan, joka olikin minusta oikein hyvä juttu. Naisporukassa usein jutut lähtevät lentämään sellaisella vauhdilla, että joku saattaa sitten jäädä ns. sivustaseuraajaksi, kun ei saa ääntään kuuluville. Muutenkin oli tosi kivaa kuulla kaikkien kuulumisia, kun edellisestä tapaamisestamme oli jo useampi kuukausi eikä silloin kaikki  nyt paikalla olevat olleet paikalla. Joidenkin kanssa treffasimme siis aivan liian pitkän tauon jälkeen.

Viiden jälkeen kun tulimme Helille oli vielä valoisaa, mutta pikku hiljaa kuin huomaamatta, ilta hämärtyi. Aika vierähti tosi nopsaan siinä keittiön pöydän ympärillä jutellen ja kuulumisia vaihdellen. Varmasti meillä olisi riittänyt jutelttavaa vielä pitkäksi aikaa, mutta kello (ja väsymys) pakottivat jo lähtemään kotiin. Onneksi juttuja voi taas jatkaa seuraavilla treffeillä. Tällä kertaa mukana olivat Helin lisäksi Marika Palanutta Siirappia ja Pumpernikkeliä-blogista, Katja Sydämellä tehtyä-blogista ja Laura Raparperia alla-blogista. Kiitos kaikille seurasta ja Helille tietenkin suuret kiitokset kutsusta! 

14 kommenttia:

 1. Ihana kuitenkin, että teillä on tälläinen blogiystävyys ja paineetta, niin homma varmasti jatkuu, vaikka harvemmalla aikavälilläkin. <3 Niin ihana kisu, upea. <3

  Sydämellistä pääsiäistä Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Helin kissa oli kyllä tosi mahtava tapaus. Blogin kautta olen saanut monia uusia ystäviä. Se on yksi voimavara, joka motivoi jatkamaan bloggaamista.

   Poista
 2. Kivar blogitreffit ja kaunis koti :)
  Omassa kodissa täytyy aina tasapainoilla monien makumieltymysten kesken.
  Toiselle voivat toiset asiat olla rakkaita vaikka ne itse eivät ihan hirveästi puhuttelisi.
  Tiedän tuon tunteen hyvin ja on pakko tehdä kompromisseja.
  Mukavaa pääisiäisaikaa Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Blogitreffit ovat aina piristäviä. On mukavaa nähdä muita samanhenkisiä ihmisiä.

   Näinhän se menee. Aina se ei ole helppoa, mutta niiden kanssa oppii elämään.

   Poista
 3. Kiitos vierailusta!

  Ja olen samaa mieltä tuosta, että hyvä kun kaikki pääsevät vuorollaan ääneen. Oli kiva kuulla kaikkien kuulumiset kunnolla!

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli ♥ Oli mukava käydä ja treffata. Nämä meidän treffit ovat aina niin kivoja j voimannuttavia.

   Poista
 4. Ihania tuollaiset blogitreffit! Ja, kauniissa kodissa olette kahvitelleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Helin koti on tosi kaunis ja kodikas. Mikäs siellä oli treffaillessa. Minusta nämä jonkun kotona tapahtuvat tapaamiset ovat aina kaikista mukavimpia.

   Poista
 5. Niin kaunis koti ja kuvat♥ Ihania tuollaiset treffit! Mukavaa pääsiäistä😍♥👋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivikki ♥ Helillä on tosi kunis koti ja siellä on aina mukava vierailla. Blogitreffit ovat myös aina mukavia tapaamisia ystävien kanssa.

   Poista
 6. Ompa kaunis koti ja niin kivalta kuulostava blogitapaaminen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Helin koti on remontoitu kauniiksi! Tykkään. Blogitreffit ovat sellaista arjen luksusta.

   Poista
 7. Mukavan kuuloiset blogitreffit <3 Ihania kuvia :)

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan