Kukkailoittelua Kevätmessuilla

13.4.2018

Tällä viikolla meillä oli koulusta kaksi etäpäivää ja toinen niistä osui mukavasti perjantaille, mikä jatkaa viikonloppua kivasti. Niinpä hyppäsinkin tänään heti aamusta ystäväni auton kyytiin ja menin hänen kanssaan tsekkaamaan Kevätmessujen tämän vuotisen tarjonnan Messukeskukseen Helsinkiin. Ilmakin oli ihanan keväinen, kun aurinko paistoi koko reissun ajan lähes pilvettömältä taivaalta. 



Toissa keväänä kävin ensimmäisen kerran Kevätmessuilla ja nyt vuoden tauon jälkeen oli kiva päästä taas messuille fiilistelemään tulevaa kesää ja luomaan omia puutarhaunelmia. Perjantai oli hyvä valinta messupäiväksi, koska silloin messuilla ei ollut ainakaan ihan aamusta ja alkuiltapäivästä niin paljon ihmisiä, kun tiedän siellä viikonloppuna olevan. Nyt messualueella pääsi hyvin liikkumaan ja omatkin ajatukset juoksivat paremmin. 




Kevätmessut ovat aina todellista kukkailoittelua. Ihania kukkia on joka paikassa. Niitä on käytetty paljon messualueen rakentamisessa, malliparvekkeissa ja -terasseissa, ideapuutarhassa ja somisteena. Kevätmessuilla aina huomaa ja hoksaa, kuinka monilla eri tavoilla kukkia voikaan laittaa esille. Itsellä alkoi heti sormet syyhyämään oman terassin ja pihan suhteen. Jokos ne yöpakkaset ovat ohi? Jokohan ne orvokit pärjäisivät ulkona?

Messuilla kun ollaan niin tottakai kukkia sai ostaa myös mukaan. Valikoimat olivat valtavat; ruusuja, tulppaaneja, orkodeoita, hortensioita, neilikoita, pelargonioita jajaja...lista on loputon. Kukista on paljon hyviä messutarjouksia, joita kannattaa kyllä hyödyntää. Valikoima oli kuitenkin yksinkertaisesti niin laaja, että minullehan iski sitten valinnan vaikeus enkä ostanut mitään. Messuilla on myynnissä paljon myös perennoja tai siis niiden juurakoita eli jos niiden tarvetta on niin kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös se puoli.

Koska tänään on perjantai ja Mansikkatilan mailla blogissa on Kukkailoittelu päivä, osallistun tällä postauksellani siihen. Tule sinäkin jakamaan kukkailoa ja kauneutta Tainan ihanaan blogiin. Kukkailoitteluun voi osallistua koko viikonlopun ajan ja myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailoittelua @mansikkatilanmailla. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ♥

10 kommenttia:

  1. Oi mitä väriterapiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, niin kauniita ja ihanan värisiä kukkia ♥

      Poista
  2. Oijoij, mitä ihanuuksia :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Messuilla huomsi, mitä kaikkea ihanaa kukilla voi luoda ja saada aikaan.

      Poista
  3. Kiitos kivasta messupäivästä Krisse ♥ Ihanaa väri- ja kukkailoittelua kyllä löytyi ja kaikkea muutakin kivaa ja inspiroivaa. Mukava päivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ♥ Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Kukkien loisto oli aivan huikeaa ja tietenkin Ideapuutarha ♥ Mukavaa päivää sinullekin, Marjo ♥

      Poista
  4. Ihana postaus, kiitos Krisse!<3 Hetken aikaa olin jo messuilla...Tällaiselle kukkahullulle on huippua pelkästään nähdä niin paljon kukkia samalla kertaa. Aina sieltä on jotain mukaan tarttunut, ja inspistä ylipäätään laittaa ja hoitaa pihaa.:)
    Kiitos vielä lipuista, ja siitä, että olet mukana Kukkailottelussa!<3

    Iloa ja lämpöä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Kiva, että tykkäsit postauksestani. Kevätmessuilla tuo kukkatarjonta on niin valtaisa, että ansaitsi kyllä saada ihan oman postauksensa.

      Olen iloinen, että hoksasin tarjota lippuja sinulle ♥

      Poista
  5. Voi miten ihania kuvia olet ottanut! Rehellisesti sanottuna, tätä väriloistoa olisin halunnut messuilla nähdäkin enemmänkin. Olin myös eilen mutta vasta myöhemmin iltapäivällä!
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Kukat ovat ihania ja niillä saa niin paljon kaikkea ihmeellistä aikaiseksi.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan