Vuosipäivä

11.2.2015

Maanantaina tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun vietin yhden elämäni tärkeimmistä ja ihanimmista päivistä. Tuolloin vietimme Mieheni ja minun hääjuhlaa yhdessä lasten ja kaikkien meille tärkeiden ja rakkaiden läheistemme kanssa. Naimisiin olimme menneet jo kaksi vuotta aikaisemmin maistraatissa, mutta 09.02.2013, avioliittomme vielä siunattiin kotipaikkakuntamme kirkossa.
 
 
 
 
 
Vaikka olemme molemmat olleet aiemminkin naimisissa, minulle oli erityisen tärkeää, että avioliittomme siunattiin kirkossa. En nimittäin koskaan aiemmin ole kävellyt kirkon käytävää alttarille. Nyt olen kokenut senkin ja ihanaahan se oli. Pystyin jopa kävelemään alttarille rauhallisesti ja jännittämättä. Hääjuhlaa vietimme ihan tässä kotimme lähellä Kartano Koskenrannassa. Ihana ja kauniisti remontoitu paikka ja juuri sopivan kokoinen noin 70:lle häävieraallemme.
 
 
 
 


 
Kartanolla oli aivan mielettömän hyvät ruoat. Hääkakkumme halusin tehdä itse.
 
 
 
 
 
Häämme olivat juuri sellaiset kuin itse halusimmekin...meidännäköisemme. Niinkuin puheeni lopussa sanoin/toivoin päivästä muodostui ikimuistoinen, jota on mukava muistella vielä vuosienkin päästä.
 
 
Kuvat: Jukka Rasimus


30 kommenttia:

  1. Oi, wau ja onnea!<3 Oletpas aikamoinen jauhopeukalo! Hyvää vuosipäivää ja monta onnellista vuotta lisää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Kakkuja on tullut harrastettua jo monta vuotta. Isommat, useamman kakun teko on aina haasteellista, mutta omiin juhliin jaksaa tehdä vaikka mitä. Juhlien järjestäminen on ihanaa.

      Poista
  2. <3 Onnea! <3 Ihanat kuvat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ Meillä oli tosi hyvä valokuvaaja. Pidän todella paljon hänen tyylistään kuvata.

      Poista
  3. Anonyymi11.2.15

    Onnen ja Rakkauden täyttämiä päiviä teille kahdelle <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköiset häät ja upea pari <3 Paljon lisää onnellisia vuosia teille :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia! ja olet niin kauniina. <3 Ihana mekko..*huoh*...häät on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu ♥ Jännitin ihan hirveesti ennen häitä löytyykö minulle pukua. Kun sitten menin sitä ostamaan, ensimmäinen puku oli se oikea. Olin katsellut netistä samaa pukua hoikan naisen päällä enkä osannut kuvitellakaan, että se sama puku kävisi myös minulle. Tykkäsin puvustani todella paljon ♥ Väri oli myös ihan nappi juttu...jo kauan sitten haaveilemani väri ♥

      Poista
  6. Kuvat täynnä tunnetta ja tunnelmaa <3 Onnea!

    VastaaPoista
  7. Olette kaunis pari! Puku sopii sinulle täydellisesti.

    VastaaPoista
  8. Oih, kuinka upeat kuvat ja upea pariskunta <3 Onnea!

    VastaaPoista
  9. Olette kyllä niin kaunis pari ja niin rakastuneen näköisiä, tunnelman voi aistia kuvista!
    Onnea paljon teille<3

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat kaikkineen! Olet kyllä ollu todella upea morsian, aivan mahtavan ihana tuo sun puku malliltaan ja väriltään! Paljon onnellisia vuosia teille jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ Jukka on todella hyvä valokuvaaja ja toinen huikea ammattilainen löytyi tuolta pukuliikkeestä, joka löysin minulle heti sopivan puvun. Väri ja malli natsasi heti =)

      Poista
  11. Oi onnea ♡ onnellisuus hehkuu kuvissa teistä molemmista!

    VastaaPoista
  12. Myöhästyneet onnittelut vuosipäivän johdosta ❤Aivan ihanat, tunnelmalliset kuvat ❤❤❤ Ja upeat kakut- oot kyllä niin taitava leipuri! Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  13. Kylläpä oli kauniita kuvia - ihana puku. Minun ensimmäiset hääni olivat vuonna 1982 - ja toiset 2011. Ensimmäiset luulin olevani viimeiset, mutta näinhän kaikki kuvittelevat ja toivovat kun naimisiin menevät. Nyt kun taaksepäin katsoon niin aika lapsimorsian sitä ensimmäisellä kerralla oli. Ne vuodet antoivat kuitenkin minulle aineksia kasvaa tähän missä nyt olen ja ihanat lapset. Päivääkään en kadu, enkä ketään moiti. Edes itseäni. Nyt olen enemmän kuin onnellinen uusperheessäni.. ja toivon, että ihan jokainen ihminen saisi kokea sen mitä on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Onnea teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Rakkaus on ihana asia. Kumpa kaikki pääsisivät nauttimaan siitä jossain elämänsä vaiheessa.

      Poista
  14. Ihana, ihana postaus ja rakkaus ja onni näkyy teistä. <3 Kiitos kun jaoit tämän meille. <3 Hääkuvia jaksaisi katsoa loputtomiin. Upea puku! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Puku oli itsellekin tosi mieluinen ja siinä oli ihanaa olla koko juhlapäivä. Tuli ihan prinsessaolo, hih...

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan