Jouluriita

21.12.2014

Tänään mennään Jarkko Aholan koskettavalla ja tähän päivään niin sopivalla joululaululla Mielenrauhaa. Saatiin miehen kanssa oikein kunnon jouluriita aikaiseksi, joka on varjostanut koko tätä päivää. Kumpikin tuntee tulleensa väärinymmärretyksi eikä kumpikaan ainakaan vielä ole antanut tuumaakaan periksi. Sellaisen vinkin annan teille kaikille, että jos teillä on lapsia ja eroatte, älkään koskaan menkö kimppaan miehen kanssa, jolla myös on lapsia. Koskaan et osaa valita sanojasi niin hyvin, ettet tulisi väärinymmärretyksi etkä koskaan saa kertoa, miltä sinusta tuntuu. Tältä minusta ainakin juuri nyt tuntuu. Tuntuu, että teet niin tai näin, teet aina väärin päin. Uusperheen onnea ♥

Kaunis asetelma Dreamsistä

10 kommenttia:

 1. Voi että, elämäähän tämä on ja riidoilta ei voi välttyä, uskonkin, että uusperheiden elämä ei ole helpoimmasta päästä! Toivottavasti saatte pian sovittua!
  Haleja sulle Krisse kulta täältä ruudun takaa, kyllä kaikki järjestyy!<3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän riidat johtuu usein siitä, että puhumme samasta asiasta eri kielellä. Jokainen vanhempi on varmasti hyvin haavoittuvainen omistaan. Välillä ei tarvita kuin yksi väärä sana tai lause. Se riittää. Kiitos Sari ♥ Minäkin uskon siihen, että kaikki järjestyy. Asioillahan on vain tapana järjestyä...onneksi. Joku sanoi minulle suhteemme alussa, että kestää viisi vuotta ennenkuin uusperheen elämä ajautuu uomiinsa. En uskonut. Jos olisin tiennyt sen olevan totta, en ehkä olisi nyt tässä. Onneksi en kuitenkaan tiennyt.

   Poista
 2. Anonyymi21.12.14

  Voin vain kuvitella.... lapsiin ja exään riippuvaa harmia (harmaita hiuksia) täälläkin, mutta varmasti paljon "laimeampaa" kuin siellä, jossa lapset asuvat kanssanne. Tsemppiä ja hermoja!
  K ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K ♥ Eiköhän tämä taas tästä!? Riidat puhdistavat ilmaa ja niitäkin tarvitaan. Odotan sopimista ja lämmintä kainaloa ♥

   Poista
  2. Eipä meikäläinen osaa muuta sanoo kuin koittakaa puhua asiat halki ja päästä jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. Me kun ollaan ydinperhe vuosimallia 1990 :) Olen vain tälläisiä juttuja kuunnellut sivusta ja en kestäsi hetkeäkään exien järjestämiä sotkuja, varsinkin kun ne liittyisi lapsiin..
   Tiedän teidän sopivan asiat ja joulunaika ja jouluntaika pääsee kotiinne valloilleen :)
   Haleja Krisse!

   Poista
  3. Tämän kertaiseen riitaan ei suoranaisesti ole ex syynä, mutta harmillista jokatapauksessa. Olemme jo puhuneet ja aika parantaa loput. I hope so.

   Poista
 3. Tuohon uusperhekuvioon en oikein voi "neuvoa antaa", mutta kokemuksesta jouluriidasta kyllä on. Tuntuu, että siihen sisältyy niin paljon latausta että jos ei ennen joulua, niin viimesitään jouluna saattaa kiehahtaa yli. Toivottavasti harmistukset hälvenevät ja saatte nauttia joulusta ilman kenenkään mielipahaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksistasi, Teija ♥ Parempi, että riita oli nyt eikä sitten jouluna. Pakko vaan kaivaa positiivista tästäkin.

   Poista
 4. Saat myötätuntoni <3 Minä kokemuksesta sanoisin, että uusperhekuvio alkaa olla uomissaan siinä 7 vuoden kohdilla ;) Tsemppiä, pieni hajurako pahimmassa tunnekuohussa ja pian olette taas onnellisempia kuin koskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, seitsemän vuotta... noh, uskon, että se aika saattaa mennäkin! Eilen pidettiin hajurakoa. Mies puuhasteli parakissa ja mie paistelin köökissä pullaa. Nyt yö nukuttu ja on taas hiukan helpompi hengittää. Kiitos myötätunnostasi, Marika ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan