Itsenäisyyspäivänä

6.12.2014

Olen tänään viettänyt aika laiskaa päivää. Olo on ollut aika väsynyt eikä ole oikein huvittanutkaan mikään. Huomisen tilauskakun täytin, mutta muuta en sitten juuri ole tehnyt. Meillä alkoi aamusella lumisade. Miten ihanaa! Maisema on jo valkoinen ja äsken meni jo aura-auto. Tiet olivatkin aika pöppöröiset, kun ajelin kirkolle viemään kolmelle sukumme haudalle kynttilöitä. Sukuhaudoistamme löytyy arjen sankareiden lisäksi sotiemme sankareita, jotka taistelivat meille tämän itsenäisen maan. Nöyrin kiitos heille! Tänään hiljennytään katselemaan Tuntematonta sotilasta ja illemmalla sitten tavataan Linnan juhlissa. Hyvää Itsenäisyyspäivää teille rakkaat lukijani!
6 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

  Meillä tulee ainakin vielä vetenä taivaalta, joten lunta odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tekin saatte pian lunta. Kyllä meilläkin täällä on aika kostea tuo keli, mutta toivotaan, ettei kaikki satanut lumi sula pois.

   Poista
 2. Anonyymi7.12.14

  Välillä pitää laiskottelupäiviä pitää :) minulla sellainen oli eilen ja nyt taas energiaa kun vain osaisi päättää mistä aloittaisi ;) mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään minullakin ollut touhua heti aamusta asti tilauskakun parissa ja nyt lähdössä pitämään kynttiläkutsuja. Niiden jälkeen en ehkä taas enää jaksa mitään, vaikka ne joulukortitkin on vielä askartelematta.

   Poista
 3. Kuulostaa tuo sinun päivä ihan mun huomiselta :) Siis ei mitään pakollista ja paljon kirjaa ja sohvaa ja ja ja :D Oikein leppoisaa tätä iltaa myös sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ja oikein mukavaa huomista päivää sinulle! Mä palaan huomenissa sorvin ääreen ja edessä piiiiitkä työpäivä, plääh!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan