VIP-illan tunnelmia

13.12.2014

Kouvolan seudun kivat blogaajat kokoontuivat perjantaina jo toistamiseen blogitapaamisen merkeissä. Mahdollisimman huonosti alkanut päiväni muuttui näiden mukavien naisten seurassa mitä parhaimmaksi. Kokoontumispaikkanamme oli ihanainen Sisustusliike Dreams Kouvolan keskustassa. Liikkeenomistaja Jessica oli järjestänyt meille yhdessä Design Kellarin omistajan Johanin kanssa mahtavan VIP-illan. Dreams oli puettu häkellyttävään jouluasuunsa, mikä sai jopa tämänkin naisporukan hetkeksi hiljaiseksi. Kamerat lauloivat ja vain huokauksia kuului ympäriinsä, kunnes siirryimme alakertaan herkkupöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia ja kuuntelemaan Jessican tarinaa hänen unelmansa, Dreamsin synnystä. 


Sisustusliike Dreams on toiminut nyt puolentoista vuoden ajan Kouvolan keskustassa. Liike on paljon kaivattu lisä kouvolan keskustan tarjontaan. Dreamsin päätuotemerkki on Riviera Maison, mutta valikoimista löytyy myös muita huippumerkkejä. Liike on sisustettu todella taivalla kädellä niin ihanaksi jokaisen sisustusta rakastavan ihmisen ihmemaaksi. 
Liike toimii kolmessa kerroksessa. Katutasosta löytyy tämä ihana joulumaa, yläkerrasta löytyy mm. Pappelinan ihania tähtimattoja ja alakerrassa toimii Johanin oma yritys Design Kellari.
Liike on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, josta löydät varmasti laadukkaita ja mieluisia lahjoja niin miehille kuin naisillekin. Sisustusliike Dreams palvelee asiakkaita jouluun asti joka päivä. Poiketkaahan ostoksilla.


Lopuksi haluan vielä kiittää Jessicaa ja Johania VIP-illan järjestämisestä. Nyt jään innolla odottamaan seuraavaa blogitapaamistamme. Ehkäpä tapaamme seuraavan kerran jonkun bloggarin kotona. Jännää...

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista, on vain liian kaukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan mielettömän ihana kauppa ♥ Mun on varmaan pakko vielä ens viikolla käydä hakemassa sieltä vikat joululahjat.

   Poista
 2. Ääk! Niin hienot kuvat <3 Oli kyllä hauska ilta ja ihania naisia pöydän ääressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiitos! En pidä kyllä omia kuviani koskaan mitenkään hyvinä, mutta kauniista kohteesta saa kai sitten vähän heikoimmillakin taidoilla hyviä kuvia. Ilta oli tosi hauska ja oli ihan superkiva juttu, että tulit mukaan =)

   Poista
 3. Todella kivaa oli taas, harmi kun aika aina lentää näillä meiän treffeillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika todellakin lentää näissä meidän tapaamisissa. Oiskohan koskaan mahdollista kokoontua vaikka lauantai-iltapäiväksi esim. just jonkun kotiin? Ehtis jutella vähän enemmän kerralla.

   Poista
 4. Olipa sulla hyvin onnistuneita kuvia! Tosiaankin aika lentää näissä tapaamisissa, juttua tuntuu riittävän joka kerta, niin että meinaa kesken jäädä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kiitos! Juttua tuntuu riittävän ihan hirveästi ja totta, aina ne jää vähän niinku kesken. Toivottavasti nähdään taas pian.

   Poista
 5. Mihin saakka olitte tuolla? Mä kävin kurkkimassa ikkunoiden takana joskus puoli 8 mutta hiljaiselta näytti... Voi hitsi jos olisittekin olleet vielä siellä, jos kerran olitte alakerrassa!

  Mun täytyy mennä joku päivä sinne kans käymään ihanuuksia kattelemaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin lähtä ekana ja lähdin kasilta eli oltiin kyllä siellä vielä tuolloin. Oisin soittanut siihen Jesscan numeroon, joka oli tuolla ryhmän puolella. Harmi, kun et pässyt mukaan!

   Poista
 6. Voi apua miten ihana liike! Tuolla olis varmasti kiva kierrellä ja ihastella kaikkia kauniita esineitä ja sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dreams on todellinen unelma...ihana liike. Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikea päättää, mitä ostaa, kun kaikkea ei vaan voi/pysty saamaan.

   Poista
 7. Anonyymi14.12.14

  ihanan näköinen liike ja kaikki nuo kuvisa näkyvät tuotteet juuri sellaisia mitkä tulisi ostettua ihan vaan siksi että ovat niin ihania ja ihan "must"saatavia :) ehkäpä tuolla suunnalla tulee joskus itekin käytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tulla tuonne vähän kauempaakin. Ostettavaa todellakin löytyy.

   Poista
 8. Kiitos kauniista tekstistä Krisse! Oli todella mukavaa tutustua niin moneen uuteen ihanaan ihmiseen :) Innolla odotan itsekin seuraavaa tapaamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ♥ Olen kyllä niin iloinen, että pääsin mukaan tähän porukkaan. Blogitapaamiset tuovat paljon kaivatun piristysruiskeen varmasti meidän jokaisen arkeen.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan