Pilkanmaa Vintage-tapahtuma hurmasi entisaikojen estetiikalla ja ihanalla miljööllään

9.9.2018

Eilen järjestettiin tässä meidän lähistöllä vintagetapahtuma kauniissa maalaismaisemissa. Kyseessä oli ensimmäistä kertaa järjestetty Pilkanmaa Vintage-tapahtuma. Hyvän markkinoinnin ansiosta tapahtuma tavoitti myös minut ja lähdimme miehen kanssa käymään tapahtumassa ennen minun iltavuoroani. 









23907120.jpg
Kuva @katja juurikko, Kouvolan Sanomat
Marttilan tilan navetan vintti oli mitä parhain paikka tällaisen vintagetapahtuman järjestämiselle. Navetan on rakentanut 1930-luvulla tilan nykyisen isännän isoisoisä. Se on osa Marttilan tilaa ja sen nykyinen isäntäpari on remontoinut navetan joitakin vuosia sitten omia häitään varten. Nykyisin he vuokraavat tilaa kesäaikaan juhla- ja kokoontumistilaksi. Eilen navetan yliset oli somistettu yhdeksi suureksi kaupaksi, jossa oli myynnissä paljon erilaista vintege-tyylistä vanhaa tavaraa menneiltä vuosikymmeniltä. Myynnissä oli monenlaista tavaraa aina vaatteista huonekaluihin. Tapahtumassa pääsi halutessaan myös meikattavaksi ja tehtiinpä siellä myös pikakampauksia vintagetyyliin. 

Pilkanmaa Vintagen suunnitelleet ja järjestäneet Elsa Lallukka (oikealla) ja Riitta Väisänen ilahtuivat tapahtuman suosiosta. Taikuri-Jonglööri Matias Husgafvel esitti temppuja ja tulishow'n.
Kuva @katja juurikko, Kouvolan Sanomat


Navetan ylisiltä löytyi myös makeispuoti ja kahvila. Kahvilat ovat yksi heikkouksistani. Niinpä joimmekin miehen kanssa kahvit kauniista ruusukupeista. Mies ei perusta makeista herkuista, joten hän valitsi kahvin kanssa suolaisenpiirakan ja minä tyylilleni uskollisena mahtavan suuren palan mokkahyydykekakkua. Meistä oli todella mukavaa istuskella kahvikupin ääressä, jutella muiden kahvittelijoiden kanssa ja seurailla siinä samalla paikalle saapuneita ihmisiä. Tapahtumalle oli selkeästi kysyntää täällä Kouvolassa ja sen saama suosio varmasti myös yllätti tapahtuman järjestäjät. Ihmiset saapuivat nimittäin tapahtumaan sankoin joukoin ja tien pientareetkin täyttyivät autoista monien kymmenien metrien matkalta. 

Mietin myös siinä kahvipöydässä istuessani, miten ihanaa tuolla navetan ylisillä olisi viettää häitä ♥ Pidin tapahtumasta ja sen tunnelmasta tosi paljon. Olimme miehen kanssa paikan päällä heti ensimmäisten joukossa, joka oli kyllä toisaalta tosi hyvä juttu. Ehdimme kiertää navettapuodin läpi kertaalleen ennenkuin navetan yliset alkoivat täyttyä ihmisistä. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ja joku taisikin jo vinkata, että josko joulun aikaan jo järjestettäisiin seuraava tapahtuma. Jään mielenkiinnolla odottamaan toteutuuko tämä toive.

20 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihana tapahtuma, tykkäsin! Tulen toistekin, jos tämä saa jatkoa. :) Ja hih, tuolla yhdessä kuvassa näkyy pilkahdus mekosta, joka lähti mukaani. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli tosi kiva tapahtuma ja myös minä aion osallistua toistekin, jos tapahtumaa vaan jatkossakin järjestetään. Hienoja vaatteita siellä olikin myynnissä. Kiva, että löysit itsellesi mieluisan mekon.

      Poista
  2. Näyttää ja kuulostaa ihan huippukivalta tapahtumalta!:) Ihanaa, että tällaisia järjestetään! Viime viikonloppuna olisin halunnut osallistua Käy kylähän -tapahtumaan (olihan se sen niminen..), mutta tyttöjen viikonloppureissu esti tällä kertaa pääsyn. Hirmuisen hyvä juttu, että tapahtumia on muulloinkin kuin heinäkuussa.:D
    Kivaa viikkoa ja työssäoppismisjaksoa Krisse!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Minustakin on ihan mahtavaa, että tälläisiä tapahtumia järjestetään ja tosiaankin muulloinkin kuin heinäkuussa. Toivon niin hartaasti, että Pilkanmaa Vintage saisi jatkokseen joulu vintage tapahtuman.

      Poista
  3. On kyllä aivan ihana paikka pitää vintage-tapahtuma. Tuo on tosiaan täydellinen paikka häille ja jatkoille!
    Ihanaa sunnuntaita Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Paikka oli niin minun makuuni. Ihana olisi tuolla päästä myös häitä juhlimaan.

      Poista
  4. Kuinka paljon onkaan kivoja tapahtumia, mutta jotenkin tuntuu että ne ovat aina jossain muualla kuin täällä pääkaupunkiseudulla, höh. Ihanan näköisesti oli laitettu vintti ja kivaa että löytyy viitseliäitä ihmisiä jotka järjestävät näitä.
    Ihanaa syysviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maarit ♥ Tuo on kyllä niin hieno juttu, että joku viitsii järjestää tälläisiä tapahtumia ja hienoa, että ne sitten saavat kannatusta. Mukava tapahtuma.

      Poista
  5. Hienot kuvat♥ Niin hauskoja tällaiset tapahtumat:) Oli kyllä kaunis navetanvintti! Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Tälläisiä tapahtumia toivoisin lisää. Tuo navetanvintti oli kyllä niin kaunis ja ihana. Ihan paras juhlapaikka ♥

      Poista
  6. Onpa viehättävän näköinen tapahtuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Oikein onnistunut. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa.

      Poista
  7. Aivan mieletön paikka, oikea aarreaitta. Rakastan kaikkia vintage-juttuja.

    Ihanaa uutta viikkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Tapahtumassa oli paljon kaikkea ihanaa vintagea myynnissä; myös peltirasioita. Nuo vanhat käsilaukutkin olivat tosi ihania.

      Poista
  8. Mahtava paikka ja ihanan näköistä vintageta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Minä tykkään tosi paljon tälläisestä tyylistä ja miljööstä. Niissä vaan on jotakin ♥

      Poista
  9. Ihanaan paikkaan saatu tapahtuma, näyttää tunnelmalliselta. Helsingissä vintage tapahtuma löytyy ainakin kansallismuseon pihalta ja tunnelma on kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka oli tälle tapahtumalle kyllä ihan paras. Tuo navetan vintti oli niin ihanaksi laitettu. Tykkäsin tosi paljon ♥

      Poista
  10. Anonyymi18.9.18

    Ihanan näköinen paikka ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tuo kyllä oli niin ihana ♥ Mitä parhain paikka juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan