Syyspäiväntasaus aloittaa virallisesti syksyn

23.9.2018

Kaksi viikkoa työharjoittelua takana ja neljä edessä. Olen taas aivan uudenlaisessa ja erilaisessa paikassa oppimassa, mutta sehän on vain hyvä asia. Tämä paikka on sellainen, jonka toiminnan halusinkin nähdä jossakin kohdassa opintojeni aikana. Tälläisessä työpaikassa myös mielelläni voisin työskentellä valmistumiseni jälkeen. Valmistuminenkin lähestyy kokoajan. Harjoittelun ja syysloman jälkeen alkaa siis jo viimeiset teoriaopinnot. Huh, tuntuu aika hurjalta! Miten ihmeessä aika onkaan mennyt näin nopeasti? Ja kyllä, aion pitää syyslomaviikon ihan lomaa. Ensimmäinen kunnon lomaviikko yli vuoteen, joten suoraansanottuna odotan tuota lomaviikkoa tosi paljon. 


Työharjoittelun alettua sain heti ensimmäisellä viikolla myös syksyn ensimmäisen flunssan. Harjoittelupaikassa oli tautia liikkeellä ja kolmessa päivässä onnistuin nappaamaan taudin itselleni. Viime viikonloppuna olin varmasti kipeimmilläni ja lauantaina minulla ehkä oli myös vähän kuumetta, mutta pikku hiljaa olo on korjaantunut. Viime viikonloppuna meillä oli myös yksi pikkuinen vieras, joten eihän sitä silloin edes ehtinyt sairastamaan. Viikonloppu oli mukava tuon pikku miehen kanssa ja ihan mukava oli vaihteeksi viettää aikaa yksinomaan hänen kanssaan. Toisinaan jakamaton huomio lapselle on tosi tärkeää.


Tänään on syyspäiväntasaus eli tänään yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Jotenkin on ihan hassua, että elämme jo syyskuun loppupuolta. En meinaa millään uskoa sitä näiden äärettömän lämpimien säiden vuoksi. En kyllä muista tälläistä kesää ja syksyä olleen pitkiin aikoihin. Jopa yöt ovat olleet tosi lämpimiä. Veljeni kertoi, että perjantaina lähtiessään pois puintihommista puolen yön aikaan, ilma tuntui todella lämpimältä ja jopa kesäiseltä. Lämpömittari olikin silloin ollut 18 astetta. Huikeaa. Syyspäiväntasaus on yksi neljän vuodenajan kulmakivistä. Tänään kesä on virallisesti ohi ja syksy alkaa. Syksyä kestää sitten talvipäivänseisaukseen asti, joka on 22.12. 

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? Oletteko pysyneet terveinä vai oletteko joutuneet kärvistelemään flunssan kourissa? Kivaa sunnuntain jatkoa teille kaikille ♥

16 kommenttia:

 1. Mukavaa, että harjoittelu tuntuu omalta. Aika rientää tosiaan vauhdilla, niin ettei meinaa perässä pysyä. Flunssa on onneksi vielä kiertänyt minut kaukaa ja toivottavasti pysyykin etäällä. :)
  Hyvä, että sielläkin ollaan jo voiton puolella.
  Ihania kuvia ja tunnelmia! <3

  Mukavaa syksyistä sunnuntaita ja uuden viikon aloitusta sinulle Krisse! :)

  P.s Tuo taulun teksti on niin huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Hienoa, että syysflunssa ei ole tavoittanut sinua. Toivottavasti tosiaan pysyykin poissa. Tuon tekstin nappasin jostain netistä ja juuri siksi, että minustakin se on ihan huippu :)

   Poista
 2. Kiva kuulla että harjoittelu on mukavaa, silloin kun paikka on hyvä ja harjoittelu mielekästä menee se aikakin ihan hujahtamalla ja saa varmasti antoisaa oppia! Harmi että jouduit tuon lenssun kouriin, mutta onneksi ei pahemmin jäänyt kiusaamaan..Nyt kun on sellaisiakin lenssuja liikkeellä jotka tuntuvat viikkoa kausia ihmisiä kiusaavan:( Täällä on syksy lähtenyt kovin leppoisasti liikkeelle kun olen ollut tämän kuukauden kesälomalla:) Tsemppiä hurjasti opiskeluun ja mukavaa alkanutta syksyä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päde ♥ Mitään monen viikon flunssia en nyt kyllä jaksaisi ja ne kyllä sitten jo pilaisivat tuon mun harjoittelunkin. Onneksi selvisin siis aika vähällä. Opiskelu ja ennenkaikkea tämä harjoittelu on kyllä ihan huippi kiva. Haluaisin ehdottomasti syventää tämän osion osaamistani jatkossakin.

   Poista
 3. Mukavalta kuulostaa opiskelusi ja työharjoittelusi! Loma tulee tekemään takuulla hyvää, joskus on
  paikallaan huilata ♥ Pikku flunssaa on ollut mutta nyt onneksi ohi. Mukavaa uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Kyllä loma alkaa tuntua ainoalta oikealta vaihtoehdolta tuohon syyslomaan. Harjoittelukin loppuu juuri sopivasti ennen sitä. Ah, odotan niin niitä hitaita aamuja ilman kellon soittoa aamuisin!

   Poista
 4. Olet todella syyslomasi ansainnut ♥
  Kurjaa tuollainen flunssa - koputan puuta, että olen itse onneksi säästynyt siltä.
  Nopeasti sinun opiskelut ovat kyllä menneet - juurihan vasta aloitit :D
  Nyt on ollut niin ihanan lämpimiä päiviä, että minulta meinasi ihan mennä syyspäiväntasaus ohi.
  Mauri-myrskykään ei eilen aiheuttanut kuin kaksi pikku sadekuuroa ja muutaman tuulenpuuskan.
  Aurinkoista uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Kiva, että syysflunssa ei ole tavoittanut sinua ja olet vielä säästynyt. Opinnot etenevät kyllä sellaista vauhtia, että ei sitä oikein meinaa itsekään ymmärtää. Odotan kyllä kovasti valmistumistani ja sitä, että saisin hyvän työpaikan ja pääsisin keskittymään pelkästään siihen. Meillä Mauri ei juurikaan myrskynnyt, joten selvisimme pelkällä säikähdyksellä.

   Poista
 5. Aika tosiaan menee kuin siivillä. Muistan hyvin, miten jännitit opiskelujen alkua ja nyt kohta olet jo valmistumassa. Hatun nosto sinulle Krisse!
  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Olen kyllä itsekin niin iloinen, että rohkenin lähteä opiskelemaan. Tämä on kyllä ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä.

   Poista
 6. Täällä kans saatiin pienoinen syysflunssa, mutta nyt ollaan jo paranemaan päin. On ollut mukava seurata sinun opiskelujasi, varsinkin, kun itse on samassa elämäntilanteessa. Minulla on valmistuminen ihan viimeistä silausta vaille. Viimeiset näytöt arvioidaan tietääkseni lokakuun aikana ja yski koulutehtävä on vielä työn alla, sitten tämän naisen opinnot olisi tehtynä. Vuosi tiivistä opiskelua ja ennen joulua tutkintotodistus taskussa. Aikuisopiskelu on mukavaa ja on ihana oppia uusia asioita, mutta nyt päätin, että tämän setin jälkeen taidan rauhoittua. Tsemppiä työharjoitteluun ja opsikeluun!
  Nautitaan syksystä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu ♥ Hieno juttu, että teidänkin syysflunssa alkaa olemaan voiton puolella. Mikään ei ole tylsempää kuin sairastaminen, varsinkin kun nää syysilmat ovat olleet ihan mahtavat. Sinunkin opintosi ovat todella hyvällä mallilla. Onnea.

   Poista
 7. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Tsemppiä opiskeluun ja syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ♥ Viimeaikoina on tullut tosi vähän kuvailtua omaa kotia. Ehkäpä sitä pitäisikin tehdä vähän useammin.

   Poista
 8. Kylläpä opintosi ovat edenneet vahdikkaasti, melkein vastikäänhän aloitit!

  Viime viikolla oli joku pieni taudinpoikanen reissussa. Olin valvonut edellisenä päivänä 21 h, juonut kahtenä päivänä liian vähän ja taisi olla pikkuinen lämmönnousukin. Hoitui onneksi hyvillä yöunilla, runsaalla juomisella ja kamalalla hikoilulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tuo veden juominen meinaa aina unohtua, vaikka olisi tosi tärkeä juttu. Pitää kai ottaa ihan itseään niskasta kiinni ja tsempata asian kanssa. Hyvä, että sait karkoitettua alkavn flunssan pois. Minustakin tuntuu, että aloitin vasta opinnot, mutta nyt vaan ollaan jo reippaasti yli puolen välin. Tuntuu niin hyvältä!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan