Instatapaaminen Millan Putiikilla

30.11.2019


                                                                                        Yhteistyössä Millan Putiikki ja Riviera Maison

Jouluun on enää alle kuukausi aikaa, sillä saammehan viettää huomenna jo ensimmäistä adventtia. Meille on satanut viime yön aikana hiukan lunta, joten maisemakin alkaa pikku hiljaa muuttua jouluisempaan suuntaan. Kolmisen viikkoa sitten pääsin jo tutustumaan Riviera Maisonin tämän vuoden jouluvalikoimaan Millan Putiikkiin Lahteen. Tilaisuuden takana olivat ihanat naiset @minnashome Minna ja @decorbynanna Nanna. Minna ja Nanna järjestivät jo neljännen kerran ihanan instameetin yhteistyössä Millan Putiikin kanssa. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta ja oli mukava päästä mukaan hypistelemään RM:n joulua ja tapaamaan muita instabloggaajia.


Millan Putiikki on minulle tuttu paikka jo ennestäänkin. Ensimmäisen kerran muistan käyneeni siellä ostoksilla tammikuussa 2012, kun etsin talvisia somisteita tulevaan hääjuhlaamme. Silloin liike sijaitsi eri paikassa ja valikoima oli muistaakseni hiukan pienempi, mutta löysin etsimäni ja sain ihanat koristeet hääjuhlaan. Nykyisin liike sijaitsee Rautatienkadulla ja laajaan valikoimaan kuuluu paljon tunnettuja brändejä, kuten Balmuir, Minna Parikka, Lexington company, Hobstar, House Doctor ja tietenkin Riviera Maison, jonka jouluvalikoimaan pääsimme siis tutustumaan. Millan Putiikkissa tulee kyllä poikettua melkeinpä jokaisella Lahden reissulla.



Saavuin paikalle ensimmäisten joukossa, mutta ovi kävi tiuhaan ja nopeasti liike alkoi täyttyä mukavasta puheen sorinasta ja iloisista bloggaajanaisista. Minna ja Nanna toivottivat kaikki tervetulleiksi ja Milla oli loihtinut meille ihanat tarjoilut ja tottakai, lasin kuohuvaa. Saavuin tilaisuuteen yksin enkä tuntenut paikallaolijoista ennestään kuin Marikan @palanutta_siirappia ja Katrin @katinkanssa tilien takaa, mutta kaikki paikallaolijat olivat tosi mukavia ja oli kiva päästä tapaamaan ja juttelemaan myös uusien tuttavuuksien kanssa. Illan ohjelma oli hyvin vapaamuotoinen, koska meitä oli paikalla tosi paljon eli seurustelua, herkuttelua ja shoppailua. Milla tarjosi kaikista paikan päällä tehdyistä ostoksista meille huikean -20% alennuksen. Suuri kiitos siitä Millalle ♥



Riviera Maisonin jouluvalikoima oli ihana ja niinhän siinä taas kävi, että tuli se valinnan vaikeus eikä meinannut osata päättää, mitä ostaa. Olin ennakkoon katsellut jo Millan verkkokaupasta hiukan tarjoiluastioita, kun tarvitsen niitä lisää tyttären ylioppilasjuhliin. Päädyin sitten ylempänä kuvissakin olevaan Happy Star Serving Trayhin. Kaunis tähdenmallinen tarjoilulautanen tulee varmasti olemaan meillä paljon käytössä myös juhlien jälkeen ja on kaunis koriste jo ihan tyhjilläänkin. Lisäksi ostoskoriini päätyi muutama Rm:n rottinkinen joulukoriste sekä hurmaava kuplavolkkari, jonka katolla on joulukuusi. Olen ollut Riviera Maison fani jo vuosia ja olen sitä yhä edelleen. Jokin tuossa Riviera Maisonissa vaan on sellaista, mikä viehättää minua vuodesta toiseen. Kotiin lähtiessä saimme vielä mukaamme ihanan lahjakassin, joka olikin tullut suoraan Hollannista Riviera Maisonilta. Wau!

Oli ihana päästä mukaan tähän instatapaamiseen ♥ Kaunis kiitos Minnalle, Nannalle ja Millalle illan järjestämisestä ja suurkiitos Riviera Maisonille ihanasta lahjasta ♥

16 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen liike! Minulla on hämärä mielikuva, että olen joskus työmatkalla Lahdessa ajanut autolla tämän liikkeen ohi ja miettinyt, että tuolla olisi kiva joskus poiketa. Teillä on ollut kiva tapaaminen ja ihan jo jouluinen meno liikkeessä. Hyvä valinta tuo tähdenmallinen tarjoilulautanen.

    Mukavaa lauantaita! Espoossa paistaa aurinko :)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millan Putiikki on ehdottomasti käymisen arvoinen liike, kun Lahdessa liikkuu. Ystävällisen palvelun lisäksi liikkeestä löytyy paljon ihania ja laadukkaita tuotteita. Tähdenmallinen tarjoilulautanen on kyllä niin ♥

      Poista
  2. Onpa kaunis liike ja uskon todella, että iski valinnan vaikeus tuolla. Itseäni kuviesi perusteella ihastutti nuo erilaiset joulupallot ja tuo rottinkikuusi oli myös todella söpönen.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo rottinkikuuset olivat tämän joulun uutuuksia ja todella suosittuja. Joulupallot ovat minustakin ihania ja niitä on kiva ostaa joku vuosi ainakin yksi uusi lisää omaan kuuseen.

      Poista
  3. Oi, miten ihastuttava liike. Ja, teillä on ollut mukava tapaaminen!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli tosiaan tosi kiva tapaaminen ja niin ihanassa miljöössä ♥

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja niin upea liike, tuolla olisi vaikka mitä ihanaa:) Kivoja tuollaiset tapaamiset! Mukavaa alkavaa joulukuuta, tuokoon se mukanaan kaikkea ihanaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on ihanaa, kun on ihmisiä, jotka viitsivät järjestää tälläisiä tapahtumia. Niistä on niin paljon iloa monille ihmisille.

      Poista
  5. Mä ihailin myös tuota tähden muotoista tarjoiluastiaa, se on todella kaunis. Iloista viikonlopun jatkoa ja mukavia tulevia juhlia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähden muotoinen tarjoiluastia oli kyllä hyvä ostos ja se tulee varmasti olemaan kovassa käytössä.

      Poista
  6. Miten tunnelmallista! Teillä on varmasti ollut aivan ihana ilta. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli monellatapaa onnistunut. Ihanat tarjoilut, hyvää seuraa ja vähän shoppailua ♥

      Poista
  7. Ihana putiikki ja kauniita kuusia ja kaikkea muutakin!!!
    Teillä oli varmasti kivaa <3

    Leppoisaa sunnuntaita ja joulukuun ekaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millan putiikki on ihana liike ja heillä on myös todella laaja verkkokauppa, johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Tälläiset tapahtumat ovat todellas inspiroivia ja voimaannuttavia.

      Poista
  8. Anonyymi10.12.19

    Kauniit kuvat ihanasta putiikista,

    Rauhaisaa ja tunnelmallista joulun odotusta Sinulle ❤️

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan