Joulukoti ♥

18.12.2016

Se on sitten jo 4.adventti. Jouluviikko on aluillaan ♥ Meillä jouluun on tänä vuonna valmistauduttu hyvinkin maltillisesti. Viimeiseen asti olen yrittänyt välttää joulustressiä ja turhaa hössötystä. Koti on koristeltu jouluun jo viikko sitten, kun kuusi kasattiin ja koristeltiin kerralla täyteen loistoonsa. Muutamat tontut on ripoteltu pitkin kotia ja tänään syttyi joulutähtikin ikkunaan. Kovin hillitty on siis meidän joulukoristelu, mutta sellaiseksi se vaan on vuosien myötä muuttunut. Joulukuusi on kaiken keskipiste ja suurin tunnelman luoja ja sen ympärille riittävät sitten ne muutamat muut jouluiset koristeet ja paljon kynttilöitä ♥

Muutamia lahjoja on tullut hankittua. Niillä haluan kiittää lahjan saajaa kuluneesta vuodesta. Paketointihommaa on vielä vähän, mutta uskon, että jonain iltana se hoituu aika kivuttomasti glögimukin ja joululaulujen tahdittamana. Hyasinttejä pitää vielä ostaa muutamia ja ripotella ympäri kotia. Niistä tulee niin ihana ja jouluinen tuoksu ♥ Samoin kynttilä ja paristovarastoa pitää täydentää. Ne eivät saa loppua. Niitä pitää aina olla. Huomenna töiden jälkeen haetaan kinkku sulamaan ja myöhemmin viikolla muut ruoat.Mitään suurempia joulusiivoja meillä ei tehdä. Normi viikkosiivouksella mennään. Himmennetään valoja, niin kukaan ei huomaa lattialla lojuvia pölypalloja, ha haa... Siitä se meidän joulu muodostuu ♥




Hyvää 4.adventtia Teille kaikille ♥

18 kommenttia:

  1. Kaunista <3
    Ihanaa sunnuntaita ja neljättä adventtia!

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa ihanalta. Rauhalliselta ja rennolta. Kuvat kauniita!
    Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Mä niin toivon, ettei se stressi missään vaiheessa ens viikollakaan iske :))

      Poista
  3. Kuulostaa erittäin hyvälle ja järkevälle, ja näyttää kauniille!<3 Meillä käy huomenna siivooja (kuten käy muutenkin kerran kuussa), sitten voi käydä ostamassa kuusen ja tuoda sen sisään. Mulle se on kukkien ohella se tärkein juttu. Tänä vuonna en ole osannut oikein toivoa itselleni mitään, mutta miehelle ja pojille on jotain hankittuna, lähinnä tarpeellista.:)
    Ihanaa jouluviikkoa Krisse!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Joulukuusi on minullekin se tärkein joulukoriste. Se vaan pitää olla. itsellä nyt jo kai kolmatta vuotta tekokuusi, vaikka aidosta kuusesta kovasti tykkäänkin. Mua vaan alkoi ahdistaa se kauniin kuusen metsästäminen ja löytäminen, kun en oikein suuria summia ole valmis siitä maksamaan. Niinpä ostaa täräytin sitten kerralla kuusen, joka kestää vuodesta toiseen.

      Poista
  4. Järkevät suunnitelmat siellä, meillä samat suunnitelmat :)
    Ihanaa 4.adventti iltaa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Teilläkin tulossa ihana joulu ♥ Nautitaan siitä.

      Poista
  5. Kivoja jouluisia kuvia! Mukavaa joulunalusviikkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jaana ♥ ja kiva kun poikkesit blogissani!

      Poista
  6. Kaunista on. Mulla meinas vähän lähteä lapasesta noiden valosarjojen kanssa...ne kun on nykyään niin käteviä (patterillisia). Sain kyllä hillittyä itseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu ♥ Joo, toi vaara on aina olemassa! Kyllä mullakin niitä on aika monet, mutta kun ne on niin kauniita ja helppoja.

      Poista
  7. Oikeassa olet, joulu tulee stressaamattakin :) Kuusi tuo juuri oikeanlaisen tunnelman, eikä siihen muuta tarvita kuin lämmin mukillinen glögiä lisäksi <3

    Ihanaa jouluviikkoa teille Krisse! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Onneksi on niin pimeää, että kynttilän hämyssä ei kaikki pölytkään näy. Siivotaan sitten paremmin, kun kevätaurinko alkaa taas paistaa.

      Poista
  8. Samaa mieltä, että ihan turhaa stressata, tärkeintä on ruoka ja ihmiset..ja kynttilät ja kuusi. :D Ihanaa joulua Krisse. <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Onhan lahjojakin kiva saada ja antaakin, mutta pääasia on ihan muualla.

      Poista
  9. Niin kaunista ja ihanat bambit. Sydämellistä joulua teidän perheelle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Nuo bambit on löytö vuoden takaa Ellokselta. Mä tykkään myös niistä tosi paljon ja kiva, kun niitä voi pitää vielä pitkälle kevääseen asti.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan