Joulumaailma ♥

10.12.2016

Tänään on tasan kaksi viikkoa jouluaattoon. Tämä joulukuun alku on mennyt tosi nopeaan. Aika suorastaan juoksee enkä mä taida nyt oikein pysyä sen perässä. Tänä aamuna kävin heti aamusta fiilistelemässä vähän joulua Sisustusliike Dreamsissä Kouvolassa. Ah, tuo on kyllä ihan mun suosikkikauppa ♥ , vaikka ihan liian harvoin tulee tuolla ystäväni liikkeessä käytyä. Liike oli pullollaan kaikkea ihanaa ja niin kaunista, mitä voisi hyvin kotiuttaa myös omaan joulukotiin. Vuosien myötä olen huomannut tulleeni kuitenkin entistä harkitsevammaksi ostosteni suhteen. Enään en osta päätäpahkaa kaikkea, mikä tuntuu kivalta, vaan nykysin harkitsen ja punnitsen eri vaihtoehtoja välillä tosi pitkäänkin ennen ostopäätöksen tekoa. Jokaiselle ostamalleni tuotteelle pitää olla paikka kodissani.


Kaikki tuotteet on laitettu Dreamsissä niin kauniisti esille. Myyntipöytinä toimivat vanhat johtokelat ovat todella kiva keksintö. Itseltäkin löytyy terassilta yksi samanlainen. Olen miettinyt sen siirtämistä talveksi sisälle olohuoneeseen. Ainut ongelma on vain se, mihin laitan siksi aikaa olohuoneen nykyisen pöydän. Hmm, ikuinen vanhojen talojen säilytystilaongelma iskee siis jälleen...


Dreamsin valikoimasta minun ehdoton ykkössuosikkini on Riviera Maison. Olen siis RM-hullu, ha haa! Minulle on siis varsin heppo ostaa esimerkiksi joululahja, jos tekee ostoksen Dreamsin RM-valikoimasta. Epämieluisaa lahjaa ei silloin siis pysty minulle hommaamaan. Vink, vink Joulupukki ♥ Jotain RM:ää kotiutin tälläkin kertaa, mutta niistä sitten myöhemmissä postauksissa lisää. Tuo kuvan kimalleporo oli myös todella kaunis. Mietin pitkään ostaisinko sen. Vaihtoehtoina oli myös pelkkä peuran pää ja siitähän sen ongelma sitten syntyikin. En siis ostanut kumpaakaan, kun en tiennyt kumpi olisi kivempi. Kyllä tämä elämä on välillä vaikeaa :))

Sisustusliike Dreams on nyt jouluun asti auki joka päivä. Jos sinulla on vielä lahjahankintoja tekemättä, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Dreamsin tarjonta. Valikoimista löytyy Riviera Maisonin lisäksi mm. Lyhtytalon, Luin Span ja Nicolas Vahen tuotteita sekä Fondacon tekstiilejä. Täytyy varmasti itsekin pyörähtää tuolla vielä ennen joulua ♥ Tunnelmallista lauantai-iltaa Teille kaikille!


14 kommenttia:

 1. Ihana puoti kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja näin joulun alla ihan mieletön joulumaailma ♥

   Poista
 2. Mä oon tykästynyt noihin isoihin koristepalloihin, joita tuolla kuusessa näkyy myös.
  Ihanaa viikonloppua Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on toosi kauniita! Nuo taitavat olla RM:n mallistoa. Hyvää kolmatta advettia Sinullekin, Outi ♥

   Poista
 3. Voi mitä ihanuuksia siellä onkaan. Sen verran kaukana meistä etten pysty lähtemään sinne. Kyllä tekis mieli käydä tollasessa kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dreams on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Toivottavasti sieltä teidän suunnalta löytyy joku vastaava liike, mihin pääsisit käymään.

   Poista
 4. Onpas ihana puoti ♥ jos tulen joskus Kouvolaan piipahtamaan saat toimia täällä oppaanani. Aika jouluista on ja kaikkea kivaa esillä. Nuo vanhat johtokelat pöytä on huippuidea ja sopii tänne.
  Mukavaa sunnuntaita Krisse ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Toimin mielelläni oppaanasi. Sitten vien sinut myös Ruukinporttiin. Siellä on lisää pikku puoteja, mm. se, missä noita kelapöytiä myydään ja kahvila sekä kirppis. Usein siellä on myös yläkerrassa taidenäyttely. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

   Poista
 5. Mä rakasttan juuri tuollaisia putiikkeja ja vastaavan löysin juuri perjantaina työpaikkani läheltä, aika vaarallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa, onhan se, mutta onhan ne niin ihania ♥

   Poista
 6. Kiva putiikki. Kaikkea hienoa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, valinnan vaikeus iskee aina, kun tuolla käy! Ihana kauppa ♥

   Poista
 7. Oi mitä jouluista tunnelmaa, vaikka mitä ihanaa. Tuollaisessa paikassa tulee yleensä valinnan vaikeus, haluaa kaikkea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on kyllä oikein ihana joulumaailma ♥ Siellä olisi vähän liikaakin kaikkea kaunista ostettavaa :))

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan